info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Tanzania Reissuggesties
Tanzania safari's weg van het massa toerisme!
Luxe fly in safari's, individuele rondreizen en privé safari's

De reizen naar Tanzania zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen of een andere specifieke maatwerkreis en wilt u een reisvoorstel ontvangen, neem dan contact met ons op.

Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen zijn in U$ genoemd. U kunt de reis in Euro of U$ betalen.The Tides Lodge - Ushongo Beach The Tides Lodge - Ushongo Beach The Tides Lodge - Ushongo Beach
Hoogtepunten 6 dagen: Tanzania Coast - Ushongo Beach / The Tides Lodge   Ushongo Beach is een aantrekkelijk en verlaten tropisch zandstrand aan de kust van Tanzania. Een fantastische locatie om uw actieve safari in Tanzania mee af te sluiten. Anders dan op het bekende Zanzibar vindt u hier geen toerisme en heeft u het strand nagenoeg voor u alleen. The Tides Lodge is een kleinschalig en biedt naast relaxen en zonnebaden ook diverse activiteiten zoals een Dhow Cruise, watersport, vissen, korte excursies, een begeleide fietstocht of een safari in het Saadani National park. Daarnaast ligt nabij de Tides Lodge het Maziwe Marine Reservaat dat tot één van de mooiste snorkel en duikplekken van Tanzania behoort. Deze aanbieding is fully inclusive inclusief een binnenlandse retourvlucht Arusha of Dar es Salaam en een gratis overnachting.

AANBIEDING 2022 o.b.v 2 personen:
7 januari t/m juni    ± U$ 1.775 p.p.    |    juli t/m augustus ± U$ 1.951 p.p.    |     september t/m 15 december ± U$ 1.725 p.p.
Aanbieding: inclusief 1 gratis overnachting fulll board.Entamanu Camp - Ngorongoro Migration Camp - Serengeti Migration Camp - Serengeti
Hoogtepunten 9 dagen: Arusha / Rivertrees Country Inn - Ngorongoro / Entamanu Camp (Nomad Safaris) - Serengeti / Migration Camp (Nomad Safaris)  Een luxe safari in het noorden van Tanzania. De luxe en kleinschalige kampementen van Nomad Safaris zijn bekend om sublieme safari's, een persoonlijke en efficiënte service en een excellente keuken. Het migration Camp in de Serengeti verplaatst meerdere keren per jaar mee met de migratie, zodat u vrijwel verzekerd bent om op de juiste locatie te zijn. De reis is fully inclusive,

AANBIEDING 2022 o.b.v 2 personen:
januari t/m 15 maart    ± U$ 6.769 p.p.    |    16 maart t/m april & november    ± U$ 5.874 p.p.
juni & oktober    ± U$ 6.814 p.p.              |    juli t/m september    ± U$ 7.659 p.p.
Aanbieding: inclusief een privé game drive in de Ngorongoro krater, privé game drive in Arusha National Park en 1 gratis overnachting Nomad Safaris t.w.v U$ 725 tot U$ 945 p.p. (afhankelijk van het seizoen)Kuro Camp - Tarangire Kuro Camp - Tarangire Migration Camp - Serengeti
Hoogtepunten 10 dagen: Arusha / Rivertrees Country Inn - Tarangire / Kuro Tarangire (Nomad safaris) - Ngorongoro / Entamanu Camp (Nomad Safaris) - Serengeti / Migration Camp (Nomad Safaris)  Een luxe safari in het noorden van Tanzania. De luxe en kleinschalige kampementen van Nomad Safaris zijn bekend om sublieme safari's, een persoonlijke en efficiënte service en een excellente keuken. Het migration Camp in de Serengeti verplaatst meerdere keren per jaar mee met de migratie, zodat u vrijwel verzekerd bent om op de juiste locatie te zijn. In plaats van een game drive kunnen liefhebbers vanuit het Etamanu Camp een unieke wandelsafari naar het Serengeti Migration Camp ondernemen.

AANBIEDING 2022 o.b.v 2 personen:
januari t/m 15 maart    ± U$ 7.882 p.p.    |    juni & oktober    ± U$ 8.317 p.p.
juli t/m september    ± U$ 9.982 p.p.       |    november t/m 20 december    ± U$ 7.242 p.p.
Aanbieding: inclusief een privé voertuig en professionele privé gids in Tarangire, Serengeti en Ngorongoro, extra wandelsafari en avond game drive in Tarangire en 1 gratis overnachting Nomad Safaris t.w.v U$ 1.510 t/m U$ 1.949 p.p. (afhankelijk van het seizoen)Chada Camp - Katavi Greystroke Camp - Mahale Greystroke Camp - Mahale
Hoogtepunten 10 dagen: Arusha / Rivertrees Country Inn - Mahale / Greystroke Camp (Nomad Safaris) - Katavi / Chada Camp (Nomad Safaris)  Vanuit Arusha gaat u met een klein vliegtuigje naar Mahale, waar u overstapt op een boot die u naar het afgelegen Greystroke Camp brengt. Het kamp is niet alleen uniek vanwege de perfecte ligging, maar juist vanwege de gidsen die een toegevoegde waarde zijn aan deze reis. Zij zijn al van jongs af aan op enige wijze betrokken bij de het onderzoek van de chimpansees en beschikken als geen ander over zeer veel kennis en kunnen u uitgebreid vertellen over alles wat met chimpansees te maken heeft. Na Mahale vliegt u naar het spectaculaire en eveneens afgelegen Katavi waar ook nauwelijks toerisme komt en u kunt zich verheugen op een ongerepte wildernis met veel wild.

AANBIEDING 2022 o.b.v 2 personen:
juni    ± U$ 9.360 p.p.    |    juli & oktober    ± U$ 9.815 p.p.    |    01 t/m 15 november    ± U$ 7.325 p.p.
Aanbieding: inclusief een gratis avond drive en 1 gratis nacht fly-camping in Katavi, korting op de binnenlandse vluchten en de aanbieding van 6 nachten verblijf is 5 nachten betalen t.w.v U$ 1.044 t/m U$ 1.229 p.p. (afhankelijk van het seizoen)Ruaha River Camp - Ruaha Rufiji River Camp - Selous Rufiji River Camp - Selous
Hoogtepunten 11 dagen: Arusha / Rivertrees Country Inn - Ruaha / Ruaha River Lodge - Selous / Rufiji River Camp Hoewel de kampementen van Foxes Safaris niet tot het luxe segment behoren zijn zij toch zeer comfortabel en voorzien van alle faciliteiten. Ze zijn gesitueerd nabij de entree van de parken doch in wildrijke regio's. Vanwege de makkelijke bereikbaarheid en de prijs zijn de kampementen zeer geliefd bij een breed publiek. Deze reis is inclusief 1 gratis nacht Ruaha River Lodge (bij 4 personen 2 gratis nachten Ruaha River Lodge)

Prijzen 2022:
o.b.v 2 personen:    juni & november ± U$ 4.140 p.p.    |    juli t/m oktober ± U$ 4.590 p.p.
o.b.v 4 personen:    juni & november ± U$ 3.940 p.p.    |    juli t/m oktober ± U$ 4.315 p.p.Kigelia Camp - Ruaha Sand Rivers Camp - Selous Sand Rivers Camp - Selous
Hoogtepunten 13 dagen: Katavi / Chada Camp (Nomad Safaris) - Arusha / Rivertrees Country Inn - Selous / Sand Rivers Selous (Nomad Safaris)  Wild, ruig en ongerept zijn de parken, maar de locatie van de accommodatie én de kwaliteit van de gidsen is medebepalend hoe intens u deze parken zult beleven. Nomad Safaris staat voor goede locaties weg van het massa toerisme, kwaliteit safari's met comfortabele voertuigen en gidsen met een uitgebreide kennis, een efficiënte service en daarnaast een excellente keuken.

AANBIEDING 2022 o.b.v 2 personen:
juni & november    ± U$ 9.027 p.p.    |    juli t/m oktober    ± U$ 10.737 p.p.
Aanbieding: inclusief 1 gratis avond game drive en 1 gratis nacht fly-camping in Katavi en de aanbieding van 7 nachten verblijf is 5 nachten betalen t.w.v U$ 1.664 t/m U$ 1.814 p.p. (afhankelijk van het seizoen)WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose