reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Chilo Gorge Lodge
Gonarezhou National Park
U$ 420 - 520 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Chilo Gorge veranda
Chilo Gorge bedroom
Chilo Gorge Chalet
Chilo Gorge Lodge
Chilo Gorge pool
Chilo Gorge main deck
Chilo Gorge main deck
Chilo Gorge boma
Chilo Gorge Lodge is prachtig gelegen op een hoge rotswand langs de oever van de Save Rivier. De houten lodges hebben een rieten dak en zijn elk elegant ingericht met een kingsize hemelbed met een klamboe of twee eenpersoonsbedden, luxe linnengoed, een zithoek, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een en-suite toilet douche. Aan de achterzijde van de chalet bevindt zich een privé balkon met een zitje biedt dat prachtig uitzicht biedt op de rivier.

De centrale lodge is een rustige en prettige plek om te ontspannen. Het grote houten dek en uitkijkplatform bieden een adembenemend uitzicht en zijn een ideale plek voor de gasten om de omgeving in zich op te kunnen nemen. De lodge beschikt over een zwembad met ligstoelen waar u tussen de safari’s door kunt relaxen. In de avonduren wordt er een vuurkorf aangestoken en kunnen gasten genieten van een kleine snack en een drankje, een moment dat er vaak de verhalen en ervaringen van de dag worden uitgewisseld.

U kunt een korte begeleide wandeling ondernemen naar de Chivilila Falls of u kunt een bezoek brengen aan een Mahenye Village, een traditioneel dorpje van de lokale Shangaan bevolking. Activiteiten die worden aangeboden zijn game drives in open 4WD en wandelsafari’s. Een bezoek aan de bekende Chilojo Cliffs neemt de hele dag in beslag. Er gaat dan een packed lunch mee voor een picknick onderweg. Een andere optie is om uw verblijf in de lodge af te wisselen met het bushcamp dat op veel korte afstand ligt van de Chilojo Cliffs en midden in het park.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, wandeling naar Chivilila Falls, full day bezoek aan Chilojo Cliffs, bezoek aan lokaal dorpje, professionele Engels sprekende gidsen park entreegelden.
Chilo Bushcamp
Gonarezhou National Park
Chilo Bushcamp
Chilo Bushcamp
Chilo Bushcamp
Chilo Bushcamp
afhankelijk van reisperiode
U$ 520 p.p. per nacht
Het Chilo Bushcamp is onderdeel van Chilo Gorge Lodge en ligt veel dieper in het park op ongeveer 3 - 4 uur rijden. Gasten die minimaal 3 nachten in de lodge verblijven hebben de mogelijkheid hun verblijf af te wisselen met één of meerdere nachten in het luxe mobile tented bushcamp. Het kamp opgezet langs de Runde Rivier van waaruit wandelsafari’s en game drives kunnen worden ondernomen dwars door een ongerepte bush waar geen wegen of paden te vinden zijn. Het kamp ligt nabij de bekende Chilojo Cliffs en wordt telkens naar een andere locatie verplaatst, afhankelijk van het seizoen en waar het wild zich bevindt.

Chilo Bushcamp bestaat uit slechts 4 luxe sta-hoogte tenten voorzien van comfortabele bedden en linnengoed, een nachtkastje, privé zitje voor de tent en een en-suite toilet/bushdouche.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bezoek aan Chilojo Cliffs, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.