reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Busanga Plains - Kafue National Park
Het Busanga Plains Camp is onderdeel van Mukambi Safari Lodge. Hoewel het bushcamp op ongeveer 150 km van de Mukambi Lodge ligt neemt de boeiende en mooie rit naar de Busanga Plains bijna zes uur in beslag. Het Busanga Plains Camps is een zeer kleinschalig bushcamp met slechts 4 comfortabele safari tenten gelegen tussen palmbomen en met uitzicht op de moerassige uiterwaarden van de Busanga plains. Elke tent is voorzien van een ruim slaapvertrek met en-suite open toilet en douche.

Een centrale tent doet dienst als gemeenschappelijke dineerruimte en bar. Een houten platform strekt zich uit naar een terras waar in de namiddag het kampvuur wordt aangestoken en men onder het genot van een hapje en een drankje kan genieten van een fraaie zonsondergang. Busanga Plains Camp is geopend van juli t/m oktober.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari's en professionele Engels sprekende gids (exclusief park entree gelden)

Exclusief: park entreegelden
Busanga Plains Camp
U$ 775 p.p. per nacht
juli t/m oktober
Busanga Plains Camp
Busanga Plains Camp
Busanga Plains Camp
Busanga Plains Camp
Busanga Plains Camp
Busanga Plains Camp
Busanga Plains - Kafue National Park
Het luxe Shumba Camp (Wilderness Safaris Classic Camps) behoort tot het absolute topsegment in zijn klasse, dit ziet men niet alleen terug in de luxe en comfort, maar ook in de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en het oog voor details en kleine extra’s. Wilderness Safaris staat garant voor een verblijf waarin het u aan zal niets ontbreken. Kwalitatief goede safari’s, een uitmuntende service en gastvrijheid zijn de standaard.

Dit exclusieve kamp heeft een zeer elegante uitstraling en beschikt over slechts 6 ruime safari tenten rondom bekleed met grote rolluiken van gaas en een spectaculair uitzicht op de savanne. De ruime tenten zijn opgezet op een verhoogd houten platform en onder een rieten afdak om de koelte te behouden. De kamers hebben een elegante en sfeervolle inrichting, voorzien van grote comfortabele bedden, een muskietennet, een zithoek met fauteuil, een schrijftafel, een veiligheidskluisje, paraffine lampen, een indoor toilet, dubbele wasbassins en passpiegel afgeschermd door een gordijn van het slaapgedeelte, buiten douches, en een privé veranda met een verzonken zithoek voorzien van comfortabele kussens. Tijdens de koele ochtenden en avonden (juni- aug) wordt u extra verwend met warm waterflessen en extra dekens, ook tijdens de activiteiten.

Een verhoogde houten loopbrug  verbind de kamers met de verhoogde centrale boma, gelegen in de schaduw van vijgenbomen met tevens een prachtig panoramisch uitzicht op de vlakte en de zonsopkomst. De boma is open-fronted maar kan indien wenselijk bij winderige momenten worden afgesloten met grote glazen vouwdeuren. In de boma bevinden zich een kleine wildlife bibliotheek, een comfortabele lounge met bar faciliteiten, een wijnkamer, een dineerruimte en een kleine souvenirshop. De grote houten veranda leidt naar een kleine plunge pool voorzien van enkele ligbedden en een grote verzonken zithoek van banken met comfortabele kussen rondom een kampvuur, de perfecte plek om te genieten van een aperitief.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD of een korte bushwalk. Bootsafari’s en mokore trips zijn afhankelijk van de waterstand. Een bijzondere manier om dit gebied te verkennen zijn de ballonvluchten waarbij u tevens een goede indruk krijgt van de ware omvang van deze enorme vlakte. Bij een verblijf van minimaal drie nachten wordt u een gratis ballonvlucht van ongeveer een uur aangeboden. Tijdens deze ballonvlucht mogen er maximaal 8 mensen tegelijkertijd aan boord. Shumba Camp is geopend van juni t/m oktober.  

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, korte bushwalks, mokore trip en bootsafari’s afhankelijk van de waterstand, een gratis ballonvlucht, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Shumba Camp (Wilderness Safaris)
U$ 1.135 p.p. per nacht
juli t/m oktober
Shumba Camp
Shumba Camp
Shumba Camp
Shumba Camp
Shumba Camp
Shumba Camp
Busanga Plains - Kafue National Park
Het luxe Busanga Bush Camp (Wilderness Safaris Classic Camps)  is gelegen in het hart van de Busanga Plains in het noorden van het Kafue National Park. Dit exclusieve bush camp beschikt over slechts 4 ruime tented chalets. De luxe tenten zijn open-fronted en sfeervol ingericht. Elke ruime tent is voorzien van grote deuren en ramen van muskietengaas, comfortabele bedden, een muskietennet, paraffine lampen, een schrijftafel met een zithoek,een veiligheidskluisje, een met muskietengaas afgesloten en-suite toilet/douche en een privé veranda met een zitje overschaduwt door de tent luifel dat prachtig uitziet over de uitgestrekte vlakte, met een hangmat om in te relaxen. Tijdens de koele ochtenden en avonden (juni- aug) wordt u extra verwend met warm waterflessen en extra dekens, ook tijdens de activiteiten.

Net als in de andere Wilderness Safaris kampen zal het u aan niets ontbreken en kunt u een kwalitatief goede safari’s, een efficiënte service en een bijzondere gastvrijheid verwachten. Een grote open tent doet dienst als lounge en bar en is ingericht met comfortabele stoelen en luie sofa's, de lounge biedt een ononderbroken uitzicht over de vlakte. In de ochtend kunt u hier met regelmaat kuddes lechwe's en puku’s zien. Het diner wordt meestal al fresco geserveerd in het flauwe schijnsel van kaarslicht en sfeerverlichting uit de lounge.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD of een korte bushwalk. Bootsafari’s en mokore trips  zijn afhankelijk van de waterstand. Een bijzondere manier om dit gebied te verkennen zijn de ballonvluchten waarbij u tevens een goede indruk krijgt van de ware omvang van deze enorme vlakte.

Bij een verblijf van minimaal drie nachten wordt u een gratis ballonvlucht van ongeveer een uur aangeboden. Tijdens deze ballonvlucht mogen er maximaal 8 mensen tegelijkertijd aan boord. Busanga Bush Camp is geopend van juni t/m oktober.    

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, korte bushwalks, mokore trip en bootsafari’s afhankelijk van de waterstand, een gratis ballonvlucht, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Busanga Bush Camp (Wilderness Safaris)
U$ 950 p.p. per nacht
juli t/m oktober
Busanga Bush Camp
Busanga Bush Camp
Busanga Bush Camp
Busanga Bush Camp
Busanga Bush Camp
Busanga Bush Camp
Busanga Plains - Kafue National Park
Mobile camping in Busanga Plains is alleen mogelijk van juli t/m oktober

8 nachten / U$ 3.795 

2 nachten FI         Musekese Camp
3 nachten FI         Mobile Camping in Busanga Plains
2 nachten FI         Musekese Camp

Uw verblijf is inclusief: return intercamp transfer, alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, korte bushwalks, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. Exclusief Lusaka transfers.

9 nachten / U$ 3.995 

1 nacht FI           Kafue River Lodge
3 nachten FI        Mobile Camping in Busanga Plains
5 nachten FI        Kaingu LodgeI

Uw verblijf is inclusief: alle intercamp & airport transfers, alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, bushwalks, bootsafari’s, sundowner cruises, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Mobile Camping Safari
 
juli t/m oktober
Mobile Camping Safari
Mobile Camping Safari
Mobile Camping Safari
Mobile Camping Safari
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.