reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Bushways Safaris

Botswana groepsreizen en kampeersafari

Vaste vertrekdata & gegarandeerd vertrek

Kleine internationale groepen minimaal 2 en maximaal 9 of 12 personen

Avontuurlijk kamperen in de natuur.
Deze kampeersafariís in Botswana zijn geschikt voor hen die houden van avontuur, enigszins flexibel kunnen zijn en er geen probleem mee hebben om in een kleine internationale groep te reizen. Tijdens deze Botswana safariís zult u boeiende game drives en bushwalks ervaren, en vaart u met een mokore door de kanalen van de Okavango.

De safari's worden uitgevoerd door Bushways Safaris en u wordt begeleid door een Engels sprekende professionele gids met vele jaren wildlife ervaring, ook gaan er een kok en een camp assistent mee.

Semi participation of fully serviced safari
Semi participation - 2.3 x 2.3 m koepeltent met matras, slaapzak en kussen, een gedeelde bush douche/toilet. Semi participation betekent dat er van u verwacht wordt dat u enigszins meehelpt met het opzetten en afbreken van uw tent en het brengen van de bagage naar het voertuig. Maximale groepsgrootte is 12 personen.

Fully serviced -3 x 3 m koepeltent met veldbedjes, matras 5cm dik en een en-suite bush douche/toilet. De tenten worden voor u opgezet en weer afgebroken, u hoeft niets te doen behalve te genieten van uw safari. Maximale groepsgrootte is 9 personen.

Safari en voertuig
Aan het begin van uw safari krijgt u eerst een korte briefing van de gids over alle ins & outs en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Alle safariís zijn onder begeleiding van deze gekwalificeerde Engels sprekende gids en bestaan uit game drives en bushwalks. In de Okavango zal er tevens gebruik worden gemaakt van een motorboot en een Mokore kano.

De speciaal ontworpen open 4x4 WD Landrover is aan de zijkanten volledig geopend zodat u ook voor fotografie genoeg bewegingsvrijheid heeft tijdens de safariís. De bagage wordt deels in het voertuig geladen en achter het voertuig hangt een trailer voor de overige bagage. Deze wordt losgekoppeld wanneer u op safari gaat.

Maaltijden & drankjes
Drankjes zijn tijdens uw safari niet inbegrepen. Voordat u aanvangt met de safari dient u van te voren uw eigen drinken in te kopen. Eventueel biedt uw reisschema gelegenheid om na de briefing of tijdens de safari, met uw gids een korte stop te maken om wat inkopen te doen. De 4x4 WD landrover beschikt over een watertank en een klein koelkastje waar u maximaal twee flesjes drinken in kunt bewaren. De trailer is zo ontworpen dat deze ook uitgeklapt kan worden tot een eenvoudige mobiele keuken. De maaltijden zijn inbegrepen en zullen worden bereid op een kampvuur.

Elektriciteit
De speciaal ontworpen 4x4 WD landrover beschikt over 220V oplaadpunten om bijvoorbeeld uw camera of batterijen op te laden.

EURO/USD prijzen
De prijzen van deze voordelige kampeersafari's zijn gelijk aan die van de lokale operator en conform diens algemene voorwaarden. Voor de semi participation safari gelden vaste Euro prijzen welke niet onderhevig zijn aan een flucturerende koers. Hetgeen betekent dat u achteraf niet geconfronteerd wordt met een eventuele naheffing van een koersverschil. De fully service safari wordt gerekend in USD en zal elk kwartaal worden herzien, eventuele koerswijzigingen zullen door de lokale touroperator aan ons worden doorberekend waardoor wij genoodzaakt zijn deze ook bij u in rekening te brengen.

Onderstaande groepsreizen worden u aangeboden in samenwerking met onze lokale partner Bushways Safaris, een safari organisatie in Botswana met goede referenties en een uitstekende service.

Kampeer safari Botswana
Kampeer safari Botswana
Kampeer safari Botswana
Kampeer safari Botswana
Kampeer safari Botswana
Kampeer safari Botswana

Kampeersafari's Botswana

Land arrangement - vaste vertrekdata - maximaal 9 tot 12 personen
Gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 personen


Botswana Safari met Zimba Safaris7 nachten / 8 dagen - Buffalo Safari Botswana
Hoogtepunten: Moremi, Chobe & Savuti, Livingstone
Semi participation - start in Maun en eindigt in Livingstone. U start met drie dagen in Moremi gevolgd door drie dagen in de Savute richting de Chobe Rivier. U overnacht in koepeltenten en wisselt telkens van locatie om zoveel mogelijk in korte tijd te kunnen zien en meemaken. Hierna wordt u per wegtransfer naar Livingstone gebracht voor een laatste overnachting. v.a. EURO 1.255,- p.p. - single supplement EURO 100,- p.p.
*Deze kampeer module is gemakkelijk te verlengen met een andere safari of accommodatie.


Botswana Safari met Zimba Safaris10 nachten / 11 dagen - Fish Eagle Safari Botswana
Hoogtepunten: Okavango, Moremi, Chobe & Savuti, Livingstone
Semi participation - start in Maun en eindigt in Livingstone. Overnachten in koepeltenten en verschillende locaties om zoveel mogelijk in korte tijd te kunnen zien en meemaken. Hierna wordt u per wegtransfer naar Livingstone gebracht voor een laatste overnachting.
v.a. EURO 1.675,- p.p. - single supplement EURO 100,- p.p.
*Deze kampeer module is gemakkelijk te verlengen met een andere safari of accommodatie.


Botswana Safari met Zimba Safaris14 nachten / 15 dagen - Lion Safari Botswana
Hoogtepunten: Nxai Pan, Okavango, Moremi, Chobe & Savuti, Livingstone
Semi participation - start in Kasane en eindigt in Livingstone. Avontuurlijke camping safari door de meest prominente gebieden van Botswana. Overnachten in koepeltenten en telkens op een andere locatie om zoveel mogelijk in korte tijd te kunnen zien en meemaken. Hierna wordt u per wegtransfer naar Livingstone gebracht voor een laatste overnachting. v.a. EUR0 2.160,- p.p. - single supplement EURO 100,- p.p.
*Deze kampeer module is gemakkelijk te verlengen met een andere safari of accommodatie.

Botswana Safari met Zimba Safaris 14 nachten / 15 dagen - Elephant Safari Botswana & NamibiŽ
Hoogtepunten: Susuwe, Popa Falls, Mahango, Tdsodilo Hills, Okavango, Moremi, Chobe & Savuti, Livingstone Semi participation - start in Kasane en eindigt in Livingstone. In NamibiŽ maakt u kennis met het Caprivi gebied. Vanuit daar trekt u van park naar park door Botswana. U overnacht in koepeltenten op verschillende locaties om zoveel mogelijk in korte tijd te kunnen zien en meemaken. Hierna wordt u per wegtransfer naar Livingstone gebracht voor een laatste overnachting.
v.a. EURO 2.160,- p.p. - single supplement EURO 100,- p.p.
*Deze kampeer module is gemakkelijk te verlengen met een andere safari of accommodatie.

Botswana Safari met Zimba Safaris 6 nachten / 7 dagen - The fully Serviced Safari Botswana
Hoogtepunten: Moremi, Chobe & Savuti Fully serviced - start in Maun en eindigt in Kasane. De fully serviced safari is geheel verzorgd en neemt u in korte tijd mee door de mooiste gebieden van Botswana. Overnachten doet u in koepeltenten voorzien van veldbedjes en een en-suite bush douche/toilet. U verblijft op verschillende locaties om zoveel mogelijk te kunnen zien en meemaken. Hierna wordt u per wegtransfer naar Livingstone gebracht voor een laatste overnachting.
v.a. U$ 2.440,- p.p. - single supplement U$ 480,- p.p.
*Deze kampeer module is gemakkelijk te verlengen met een andere safari of accommodatie.

Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Botswana

Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.020 610 3593
020 895 0566

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593