Individuele safari's en rondreizen naar Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi - Zimba-safaris gespecialiseerd in wandelsafari's
reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

Individuele reizen Maatwerkreizen Groepsreizen Losse accommodaties

Sinds 2004 verzorgen wij safari's en rondreizen naar Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi. Uiteraard game drives in open 4WD maar ook zijn wij bijzonder gespecialiseerd in wandel en kanosafari's in Zimbabwe en Zambia. Door onze persoonlijke ervaringen en specifieke kennis kunt u een goed advies verwachten.

Kwaliteit, veiligheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Of u alleen of met meerdere personen reist, een luxe, een middenklasse of een budgetreis wenst, wij maken er iets moois van. Wij reizen als het ware met u mee! Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

REISSUGGESTIES EN SPECIALE AANBIEDINGEN


Onze reizen
Door middel van losse reisonderdelen kunnen wij fantastische reizen samenstellen. Doordat wij zelf veel maatwerkreizen samenstellen zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Het is ons vakwerk én onze expertise. Neem eens een kijkje op de vele reissuggesties.

Verschil in wandelsafari & gidsen
Het opsporen van dieren is altijd een grote uitdaging en onze traditionele wandelsafari's zijn niet zomaar een 'wandeling', ze zijn fascinerend, informatief en een geweldige ervaring die u nooit meer vergeet.

Er is voor iedereen een wandelsafari, of u nu een ervaren wandelaar bent of juist helemaal niet!
De locatie en de intensiteit van de wandeling is afhankelijk van uw interesses en conditie.
meer over onze wandelsafari's en gidsen
Individueel, privé of een groepsreis
Individuele reizen zijn geheel verzorgd en middels wegtransfers of vliegtuigjes wordt u van A naar B gebracht. Afhankelijk van de bezetting van de accommodatie kunnen de activiteiten met andere gasten worden ondernomen.

Privé reizen zijn individuele reizen maar worden ook de activiteiten met een professionele privé gids en privé voertuig ondernomen. Dus zonder andere gasten van de lodge!

Individuele groepsreizen of familiereizen met meer dan 5 personen zijn sowieso privé reizen. U reist in comfortabele voertuigen of met privé vliegtuigjes en afhankelijk van de groepsgrootte wordt u begeleid door één of meerdere professionele gidsen.

Zimba Safaris en Machaba Safaris Hwange National Park
Aanbieding van Machaba Safaris inclusief 2 nachten gratis verblijf ter waarde van U$ 1.165 & U$ 1.585 p.p.! Machaba Safaris behoort tot de Classic Safari Camps in Botswana en heeft in 2017 haar eerste kampement geopend in Zimbabwe. In mei en juni 2019 zullen er nog twee kampementen worden geopend maar op wel heel bijzondere locaties in Hwange.

Zie hier reisvoorbeeld - DeLuxe Fly In Safari Zimbabwe
Totale reisduur 11 dagen - verlenging mogelijk. De aanbieding is inclusief 2 gratis nachten verblijf en een binnenlandse vlucht! De kampementen zijn zeer kleinschalig - tijdig boeken is aan te bevelen.

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593