reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

ZAMBIA SAFARI LODGES en TENTED CAMPS

Zambia safari lodges en tented camps zijn op basis van twee personen, indicatief, afhankelijk van de valutakoers, de periode waarin u afreist en exclusief internationale vlucht en transfers. Wanneer u alleen reist dan komt er vaak een single supplement bij. Voor kinderen 6 t/m 11 jaar gelden vaak aangepaste prijzen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde accommodatie die hier niet vermeld staat? Laat het ons weten en wij informeren u graag hierover.

Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Kafue - Kaingu Lodge
Kaingu Lodge - Kafue title= Kaingu Lodge - Kafue title= Kaingu Lodge - Kafue title= Kaingu Lodge - Kafue title= Kaingu Lodge - Kafue title= Kaingu Lodge - Kafue title=
Kaingu Safari Lodge is gesitueerd net buiten het national park op de oever van de Kafue Rivier. Om het national park te bereiken vaart men met een bootje naar de overkant van de rivier. Nabij Kaingu Lodge splitst de grote Kafue Rivier zich in diverse kanalen en stroomt langs een aantal kleine eilandjes. Daarna verdwijnt de rivier volledig onder de rotsen en komt in zuidelijke richting weer tevoorschijn richting Itezhi-tezhi waar het wordt ingedamd om een groot stuwmeer te creëren.

Kaingu Safari Lodge bestaat uit 7 accommodaties onderverdeeld in 4 safari tented chalets, een familie chalet en 3 tented bushcamps. De tented chalets zijn gebouwd op een verhoogd houten dek en hebben een veranda met zithoek dat prachtig uitziet op de rivier. Elke tent is stijlvol ingericht en zijn voorzien van een en-suite toilet badkamer en een extra buitendouche of ligbad. De tented bushcamps hebben een wat avontuurlijker uitstraling en in plaats van een binnen en buiten douche beschikken deze over één en-suite openlucht toilet/badkamer. De familie chalet is omwille de privacy wat verder weg gelegen en beschikt over twee slaapvertrekken, twee en-suite toilet/badkamers plus een extra buitendouche én een lounge welke met twee openslaande deuren toegang biedt naar de grote houten veranda.

Een open booma met rieten dak doet dienst als dineergelegenheid, lounge en bar. Op de grote veranda kunt u tijdens de koelere avonden aanschuiven bij de openhaard en genieten van een drankje en het fraaie uitzicht op de rivier waar soms een paar nijlpaarden te zien zijn. De activiteiten van de Kaingu Safari Lodge zijn gebaseerd op activiteiten in en rondom de rivier, boot en kanosafari’s, game drives, wandelsafari's en dagtrips naar Lake Itezhi-Tezhi en Ngoma. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een traditioneel dorpje in de buurt of een duik nemen in een natuurlijke warmwaterbron.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m mei € 350 - € 375 p.p.p.n.
Juni t/m december € 400 - € 425 p.p.p.n
Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, wandelsafari’s, game drives in open 4WD, bootsafari’s, bezoek aan hot spring, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (Optioneel: kanosafari's van een halve dag tot 3 dagen)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Kafue/Busanga Plains - Busanga Bush Camp (Wilderness Safaris)
Busanga Bushcamp - Kafue title= Busanga Bushcamp - Kafue title= Busanga Bushcamp - Kafue title= Busanga Bushcamp - Kafue title= Busanga Bushcamp - Kafue title= Busanga Bushcamp - Kafue title=
Het luxe Busanga Bush Camp (Wilderness Safaris) ligt in het hart van de Busanga Plains in het noorden van het Kafue National Park. Dit exclusieve bush camp is gelegen op een eiland en beschikt over slechts 4 ruime safari tenten. De luxe tenten zijn open fronted, sfeervol ingericht en voorzien van een groot bed, een muskietennet, paraffine lampen, een en-suite toilet/douche en onder een afdakje een privé veranda met een zitje dat prachtig uitziet op de uitgestrekte vlakte. Net als in de andere Wilderness Safaris kampen zal het u aan niets ontbreken en kunt u een qualitatief goede safari, een efficiënte service en bijzondere gastvrijheid verwachten.

Een grote open tent doet dienst als lounge en bar en is ingericht met comfortabele stoelen en luie sofa's, de lounge biedt een ononderbroken uitzicht over de grote vlakte. In de ochtend kunt u hier met regelmaat kuddes lechwe's en puku's zien die zich te goed doen aan het voedzame gras. Het diner wordt meestal al fresco geserveerd in het flauwe schijnsel van kaarslicht en sfeerverlichting.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit lonende dag en avond game drives in open 4WD welke in dagdelen worden ondernomen. U kunt ook een hele dag op pad en tussen de middag genieten van een chique bush picnic. Bootsafari's zijn afhankelijk van de waterstand, de beste tijd om een bootsafari te mogen ervaren is in de maand juni. Bijzonder mooi zijn de ballonsafari's waarbij u tevens een goed indruk krijgt van de ware omvang van deze enorme vlakte.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Juni t/m oktober ± € 750 - € 775 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, dag en avond game drives in open 4WD, bootsafari’s afhankelijk van waterstand, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.(Optioneel: ballon vlucht ± 400U$ p.p.)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Kafue - Mc Brides Camp
McBrides Camp - Kafue McBrides Camp - Kafue McBrides Camp - Kafue McBrides Camp - Kafue McBrides Camp - Kafue McBrides Camp - Kafue McBrides Camp - Kafue
McBrides Camp is een waar bushcamp gesitueerd in het noordoosten van het Kafue National Park – op de westoever van de gelijknamige Kafue Rivier, op ongeveer 4,5 uur rijden van Lusaka. Het kleinschalige bushcamp wordt gerund door Chris McBride en zijn vrouw. Chris McBride is een erkend wildlife specialist, natuurbeschermer, gerenomeerde gids en auteur van diverse wildlife boeken.

Het McBrides Camp bestaat uit slechts 7 tweepersoons chalets in authentieke stijl en zijn voorzien van en-suite toilet/douche met warm en koud stromend water en een muskietennet. De chalets bieden uitzicht of op de rivier of op een bijzonder plek in de bush. Een open dineergelegenheid biedt uitzicht op de rivier en in de lounge vindt u een kleine wildlife bibliotheek.

Het kamp is gebouwd rondom de natuurlijke paden van de dieren waardoor u zich eigenlijk al in een game viewing gebied bevindt. Door de afgelegenheid zult u hier nauwelijks toeristen tegenkomen. In het kamp heerst een persoonlijke sfeer en de medewerkers zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. De locatie is erg fraai en leent zich uitstekend voor boeiende wandelsafari’s.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Afhankelijk van het seizoen vanaf € 340,- tot € 375,- p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee en koffie, beperkt laundry service, wandelsafari's, dag en avond game drives, bootsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Kafue - Hippo Lodge
Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title= Hippo Lodge - Kafue title=
Hippo Lodge is gesitueerd op de oever van de Kafue Rivier in het noordoosten van het Kafue National Park en biedt verschillende accommodaties. 4 Chalets, 2 safari tenten en één ruime villa voor maximaal 6 personen liggen verspreid langs de oever zodat privacy is gewaarborgd.

De rustieke safari tenten zijn eenvoudig doch comfortabel ingericht met eenpersoonsbedden en voorzien van een ruime uit steen vervaardigde toilet/doucheruimte die zich deels in de openlucht bevindt, en een veranda met een zitje. De chalets liggen het meest afgezonderd en beschikken over een tweepersoonsbed met een en-suite deels open toilet/douche ruimte, en een veranda met een zitje. Elektriciteit is in de accommodaties niet aanwezig en dus maakt u gebruik van paraffine lampen dat de avontuurlijk sfeer alleen maar zal versterken.

In de centrale lodge en in de bar is elektriciteit aanwezig door middel van zonne-energie en daar kunt u ook uw camera batterijen opladen. Overheerlijke maaltijden worden geserveerd in de open dineerruimte welke de rivier overziet. Aangrenzend vindt u de bar/lounge, een uitgekiende bibliotheek met interessante wildlife lectuur en een klein zwembad. De sfeer is persoonlijk, rustig en ongedwongen, er wordt van alles gedaan om het u naar de zin te maken. Er is geen vaste routine en u kunt zelf ter plaatse bepalen welke activiteit u zou willen ondernemen.

Naast de game drives in een open 4WD zijn de wandelsafari’s in deze afgelegen wildernis een absolute aanbeveling. Afhankelijk van uw conditie en interesse kunnen de wandelingen van lengte variëren van 5 tot 15 kilometer per keer. Of u kunt een excursie naar één van de eilandjes in de Kafue Rivier doen. Op ongeveer een kilometer afstand van Hippo Lodge ligt een natuurlijke 'jacuzzi', een natuurlijke warmwaterbron van 37ºC waar u heerlijk in kunt ontspannen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m december ± € ### - € ### p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, wandelsafari’s, game drives in open 4WD, vissen, bootsafari’s, bezoek lokaal dorpje en hot springs, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lusaka - Protea Safari Lodge
Protea safari Lodge - Lusaka Protea safari Lodge - Lusaka Protea safari Lodge - Lusaka Protea safari Lodge - Lusaka Protea safari Lodge - Lusaka
Protea Safari Lodge ligt op 30 minuten van Lusaka en 50 minuten van de luchthaven. De lodge is gelegen in privé wildreservaat dat grenst aan het Lechwe meer. Er is een uitgezette wandelroute door het bos waar u soms kudu en waterbuck kunt spotten.

De Protea Safari Lodge bestaat uit totaal 60 kamers elk voorzien van en-suite toilet/badkamer, thee & koffie faciliteiten, een bureau, telefoon en satelliet TV. De lodge beschikt over een zwembad, een bar, een formeel restaurant waar internationale gerechten worden geserveerd en een openlucht restaurant waar u kunt dineren onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Prijsindicatie op basis van twee personen: Januari t/m december ± € 105 p.p.p.n. Bed & Breakfast


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lusaka - Protea Hotel Cairo Road
Protea Cairo Road - Lusaka Protea Cairo Road - Lusaka Protea Cairo Road - Lusaka
Protea Hotel Cairo Road is een drie sterren hotel in het centrum van Lusaka, op 20 minuten rijden van Lusaka Airport. Het hotel beschikt over 75 kamers onderverdeeld in standaard kamers en suites, een bar en een restaurant. Elke kamer is voorzien van een en-suite toilet/badkamer, bureau, satelliet TV, telefoon, een kluisje en thee & koffie faciliteiten.

Prijsindicatie op basis van twee personen: Januari t/m december ± € 90,- p.p.p.n. Bed & Breakfast

Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lusaka - Reedbuck Hotel
Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka Reedbuck Hotel - Lusaka
Eight Reedbuck is een stijlvol boutique hotel met een geheel eigen karakter, geraffineerde informaliteit en ingetogen elegantie, uitermate geschikt voor hen die eens wat anders willen dan de standaard grootschalige hotels.

Eight Reedbuck beschikt over 12 individueel ingerichte suites onderverdeeld in 8 superior suites, 1 Executive suite, 1 Presidential suite en 1 tweekamerappartement met een volledig ingerichte keuken en een dineerkamer. De suites hebben een oppervlakte van 60m² tot 75m² en is voorzien van een ruim slaapvertrek met een en-suite toilet/badkamer en een lounge, TV, audio systeem, airconditioning, mini bar en thee & koffie faciliteiten. De twee grotere suites hebben een aparte lounge en een privé tuin met een whirlpool.

Het hotel beschikt over een fraaie tuin, een restaurant, een bar, een zwembad met terras en lounge stoelen, een fitness gelegenheid, een conferentie ruimte, draadloos internet in de tuinen en publieke ruimtes.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Standaard Superior Suites ± € 145,- p.p.p.n. Bed & Breakfast
Exexutive & Presedential Suite ± € 185,- & € 215,- p.p.p.n. Bed & Breakfast
Appartement 2 slaapvertrekken ± € 570,- p.p. per nacht Bed & Breakfast


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lusaka - Pioneer Camp
Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title= Pioneer Camp - Lusaka title=
Pioneer Lodge is een vriendelijke en door een familie gerunde lodge gelegen op ongeveer 14 kilometer van Lusaka. In totaal zijn er 11 chalets en één selfcatering cottage. Een ideale budget accommodatie voor een introductie in Zambia. U kunt heerlijk wandelen op het terrein waar veel vogels te zien zijn, gebruik maken van het zwembad of een transfer nemen naar het nabij gelegen shopping centrum.

De eenvoudige maar comfortabele safari chalets zijn voorzien van een en-suite toilet/douche en hebben een privé veranda met een zitje. Op het terrein vindt u een open bar/restaurant dat zowel door gasten als de lokale bevolking wordt bezocht en is met name bekend om haar braai maaltijden met smakelijke T-Bones van 500 gram!

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Chalet Januari t/m december ± € 80,- p.p.p.n.

Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Livingstone - Stanley Safari Lodge (Robin Pope)
Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge - Livingstone title= Stanley Safari Lodge (Robin Pope) is uitstekende basis om uw safari te beginnen of als afsluiting om al uw belevenissen nog even op u in te laten werken. Hier kunt u heerlijk ontspannen in een persoonlijk en vriendelijke omgeving en genieten van luxe en een efficiënte service.

De Stanley Safari Lodge is een rustige en intieme lodge met slechts 6 cottages, een bibliotheek, een lounge en een flink zwembad. De lodge is gebouwd op een heuvel en grenst aan het Mosi-Oa- Tunya Np, op afstand kunt u de spray van de watervallen zien.

De meeste kamers zijn open fronted zodat u ten volle de geluiden en geuren van de bush kunt absorberen. Dineren kunt u onder de sterrenhemel, in uw eigen suite, in de wijnkelder en zelfs in het zwembad.
Naast ontspannen kunt u (optioneel) ook een dagtrip naar Chobe (Botswana) of activiteiten in Victoria Falls ondernemen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Open of gesloten Cottage
Januari t/m juni ± € 350 - € 375 p.p.p.n.
Juli t/m oktober ± € 450 - € 475,- p.p.p.n.
November t/m december ± € 400 - € 425 p.p.p.n.

Suite met privé plunge pool
Januari t/m juni ± € 400 - € 425 p.p.p.n.
Juli t/m oktober ± € 525 - € 550 p.p.p.n.
November t/m december ± € 450 - € 475 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, guided tour Victoria Falls en village en museum tour.(exclusief park entreegelden Victoria Falls)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Livingstone - Bushbuck River House
Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House - Livingstone title= Bushbuck River House is een vriendelijke en door familie gerund guesthouse met een rustige en persoonlijke sfeer. Het guesthouse ligt op ongeveer 16 kilometer van het centrum van Livingstone en de Victoria Falls en is omringd door ruim 400km² bosachtig terrein. Het enorme terrein grenst aan het Zambezi National Park en de gelijknamige rivier waar met regelmaat allerlei wild zoals bushbuck, nijlpaarden, buffels en olifanten kunnen worden gesignaleerd.

Het Bushbuck River House beschikt over 6 accommodaties met een en-suite toilet/badkamer, een gemeenschappelijke lounge, een zwembad en een game viewing platform welke de rivier overziet. Elke kamer is voorzien van een muskietennet, een plafondventilator en thee & koffie faciliteiten.

Activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn een bezoek aan de watervallen, game drives in open 4WD in het Mosi-oa-Tunya NP, wandelsafari's, dagtrips naar Chobe NP in Botswana, rivier cruises op de Zambezi Rivier of raften en helicopter vluchten over de watervallen.

Prijsindicatie op basis van twee personen: Januari t/m december ± € 75- € 100 p.p.p.n. Bed & Breakfast


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Livingstone - Zambezi Waterfront

Zambezi Waterfront is gesitueerd op de oever van de Zambezi, ongeveer 4 kilometer van de Victoria Falls. Een ideaal complex voor de sportieve avontuurlijke reiziger die de Zambezi Rivier wil ervaren en de omgeving van de watervallen wil verkennen. De accommodatie bestaat uit een kampeerplaats en comfortabele chalets.

Het Zambezi Waterfront is verdeeld in twee secties, stroomafwaarts ligt Adventure Village met 24 ruime tenten op een verhoogd houten platform en een campsite voor overlanders. De village en de campsite beschikken over gemeenschappelijke douches, toiletten, een zwembad en barbecue faciliteiten. Stroomopwaarts bevinden zich 16 comfortabele en-suite chalets waarvan 6 met uitzicht op de rivier.

De centrale dineerruimte biedt een fraai uitzicht op de rivier en kunt u vanaf hier kunt u de spray van de watervallen zien. Vanaf de dineerruimte strekt een groot houten dek naar de rivier. Hier vindt u een klein zwembad, een open bar en een a la cart restaurant, een receptie en een kleine souvenirshop.

Activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn o.a game drives in het Mosi-Oa-Tunya National Park, white water rafting, river boarding, abseilen, kayakken, kanoën, paardrijdtochten, village tours, river cruises etc.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m december € 125 - € 150 p.p.p.n. Bed & Breakfast


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Livingstone - Chanters Lodge
Chanters Lodge is een vriendelijke budget accommodatie in een rustige buitenwijk van Livingstone en ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum. De lodge heeft 10 eenvoudige doch comfortabele kamers voorzien van en-suite toilet/badkamer, airconditioning, thee & koffie faciliteiten en satelliet TV.

In een goed onderhouden groene tuin bevindt zich een zwembad met enkele ligstoelen, een bar en een uitstekend a la carte restaurant welke een ruime keuze biedt aan zowel traditionele Zambiaanse als Europese gerechten.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m december ± € 50 - € 90 p.p.p.n. Bed & Breakfast


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Livingstone - Taita Falcon Lodge
Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title= Taita Falcon Lodge - Livingstone title=
De exclusieve Taita Falcon Lodge is gesitueerd aan de Zambiaanse zijde van de Zambezi Rivier, op 30 minuten rijden van Livingstone. De lodge is gelegen op de rand van de Batoka Gorge, op een hoogte van ruim 200 meter, en biedt een zeer fraai panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving en de lager gelegen Zambezi Rivier. Een perfecte locatie om u terug te trekken wanneer u de drukte in de dichte nabijheid van de watervallen wilt vermijden.

De lodge bestaat uit 7 smaakvol ingerichte chalets met een ruime slaapkamer en een en-suite toilet/badkamer. Muskietennetten zijn aanwezig en tijdens de koelere maanden wordt uw bed voor u verwarmd met grote warmwaterkruiken. Elke chalet heeft een kleine tuin waar u heerlijk kunt zonnen en waar u gebruik kunt maken van de open douche. Door het open-plan design van de chalets kunt u volop genieten van de geluiden, de geuren en de grillen van de Afrikaanse bush.

Op het terras worden heerlijke verse lunches geserveerd en voor de romantici onder ons, u kunt ook een picnic op de oever van de rivier laten arrangeren. In de avonduren kunt u in de open diningroom genieten van een uitgebreid driegangen diner in buffetstijl.

Prijsindicatie op bais van twee personen:
Januari t/m december € 200 - € 225 p.p.p.n.
(min. 2 nachten verblijf)
Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, rondleiding watervallen plus een extra activiteit zoals een cultural village visit, bush walk, game drive, Livingstone Tour of Sunset Cruise, park entreegelden en toegang watervallen.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Kanyemba Lodge
Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title=
De Kanyemba Lodge is gesitueerd op de oever van de Zambezi Rivier, omringd door een prachtige natuur. De lodge bestaat uit slechts 6 chalets en één familie chalet bestaande uit drie slaapvertrekken. De chalets zijn in vollig ingericht in en in Afrikaanse stijl, voorzien van elektriciteit, een plafondventilator, een muskietennet, een ruime en-suite toilet/douche en een privé veranda met een zitje welke de rivier overziet.

De centrale lodge bestaat uit twee verdiepingen, beneden bevindt zich een open dineergelegenheid met een typisch Italiaanse keuken en een bar, op de bovenverdieping bevindt zich een comfortabele lounge met een kleine wildlife bibliotheek vanwaar u een prachtig uitziet op de rivier. Tijdens de warme uurtjes kunt zich hier terugtrekken, afkoelen in het zwembad of relaxen in de schaduw en onder het genot van een cocktail de nijlpaarden in de rivier aanschouwen.

Tijdens uw verblijf kunt u naar keuze verschillende safari activiteiten. Omdat het kamp 45 km. van het national park ligt nemen de game drives een volle dag is beslag, de lunch wordt voor u geserveerd in een basis kamp in het national park waar u ook een korte siësta zult houden om in de namiddag de game drive te vervolgen. De wandelsafari's nemen ongeveer 3 tot 4 uur in beslag en worden gedaan op Kanyemba Island. Hiernaast kunt u korte kanosafari's of een bootsafari ondernemen en een bezoek brengen aan één van de lokale dorpjes die bewoond worden door de Goba stam. De Kanyemba Lodge biedt tevens spectaculaire vissafari's die werkelijk lonend zijn, voor hengels en alle benodigdheden wordt gezorgd.

Kanyemba Island Bushcamp
Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title= Kanyemba Lodge - Lower Zambezi title=
Voor de meer avontuurlijk ingestelde gasten van de Kanyemba Lodge die de échte Afrikaanse bush willen ervaren is er het Kanyemba Island Bushcamp. Het Kanyemba Island Bushcamp is gebouwd op een privé eiland in de Zambezi Rivier welke alleen toegankelijk is voor gasten. Het kamp is geheel gebouwd uit natuurlijke materialen en bestaat slechts uit vier verhoogde chalets op palen.

Het eiland is een oversteek plaats van olifanten die graag verkoeling zoeken onder de mahonie bomen en regelmatig rond het kamp gesignaleerd kunnen worden, evenals nijlpaarden en vele vogel soorten. De vier uit riet opgetrokken chalets staan verscholen in het struikgewas en zijn sfeervol ingericht, ze staan op ruime afstand van elkaar zodat u alle privacy heeft. Ze beschikken over een comfortabel tweepersoons bed of twee single bedden, een klamboe, houten meubels, een en-suite toilet/badkamer en alle moderne gemakken zoals 220V elektriciteit, een plafondventilator en warm water. De badkamer is deels in de openlucht en biedt vanuit het ligbad en de douche vrij uitzicht op de omgeving. Evenals de houten veranda met een tafeltje en zitstoelen bieden een prachtig uitzicht. Voor uw veiligheid zijn de chalets voorzien van een kleine radio waarmee u een medewerker kunt oproepen die u naar de centrale boma zal brengen.

De centrale boma is rondom geheel open zodat u een panoramisch uitzicht heeft op de omgeving, het wild en de vele vogels die dit gebied rijk is. Onder het rieten dak zult u tijdens uw verblijf de maaltijden nuttigen,en u kunt er overdag in de schaduw vertoeven terwijl u geniet van het uitzicht.

De nadruk ligt op kanosafari’s en sundowner cruises, bushwalks over het eiland of een bezoek aan een nabijgelegen dorpje. Bij een verblijf langer dan twee nachten kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s in de Zambezi Vallei en full day game drives in het Zambezi National Park. Voor aanvang van deze safari’s maakt u gebruik van een boottransfer van ongeveer één uur.

Prijsindicatie Lodge op basis van twee personen:
Februari gesloten
Maart t/m mei € 325 - € 350 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 425 - € 450 p.p.p.n.
November t/m januari € 325 - € 350 p.p.p.n.

Prijsindicatie Bushcamp op basis van twee personen:
Januari t/m februari gesloten
Maart t/m mei € 325 - € 350 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 450 - € 475 p.p.p.n.
November t/m december € 325 - € 350 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, game drives, kanosafari's, bootsafari's, vissen, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Chongwe River Camp
Chongwe River Camp - Lower Zambezi title= Chongwe River Camp - Lower Zambezi title= Chongwe River Camp - Lower Zambezi title= Chongwe River Camp - Lower Zambezi title= Chongwe River Camp - Lower Zambezi title= Chongwe River Camp - Lower Zambezi title= Chongwe River Camp - Lower Zambezi title=
Chongwe River Camp is gesitueerd op de oever, daar waar de Chongwe en Zambezi Rivier samenvloeien, een bijzonder mooie locatie midden in het Lower Zambezi National Park. Chongwe River Lodge is een door familie gerund bushcamp waar u een persoonlijke sfeer en een excellente service kunt verwachten.

Het kamp bestaat uit 9 luxe tented chalets die volledig zijn ingericht met handgemaakte meubels, grote bedden, een en-suite open air toilet/badkamer welke is afgeschermd met rieten matten en steen en een privé veranda met een zitje dat prachtig uitziet op de rivier en de bergen, een ideale plek voor ontspanning.

In het centrale deel van het kamp vindt u een sfeervolle lounge en bar en een open dineergelegeheid die uitzien op de rivier. Naast luieren bij het zwembad kunt u tijdens uw verblijf aan de activiteit van uw keuze deel nemen bestaande uit game drives, korte kanosafari's, wandelsafari's, bootsafari's of een bezoek aan een lokaal dorpje. Gasten die langer dan 2 nachten verblijven kunnen hun verblijf afwisselen met het Tsika Island Bushcamp, een rustiek bushcamp op palen gelegen op een eiland in de rivier.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 700 - €725 p.p.p.n.
1 t/m 15 November € 550 - € 575 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, game drives, kanosafari's, bootsafari's, vissen, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Tsika Island Bush Camp
Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title= Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title= Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title= Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title= Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title= Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title= Tsika Island Bush Camp - Lower Zambezi title=
Tsika Island Bush Camp Op een eiland in de Zambezi Rivier, ongeveer 35 kilometer stroomafwaarts van het Chongwe River Camp, ligt het exclusieve en romantische Tsika Island Bush Camp. Gasten die in het Chongwe River Camp verblijven kunnen hun verblijf afwisselen met één of meerdere nachten in het Tsika Bush Camp. Het Bush Camp is speciaal voor gasten die een volle dag of meerdaagse kanosafari willen ondernemen. Eventueel kunt u ook nog een korte wandeling over het eiland ondernemen.

Het persoonlijke bush camp heeft een eigen avontuurlijke sfeer en bestaat uit slechts 3 rustieke chalets. Elke chalet heeft een open structuur en is voorzien van een groot kingsize bed, een muskietennet en een open een en-suite toilet/bushdouche. Ondanks dat er op het eiland geen roofdieren zijn is het belangrijk om altijd bewust van uw omgeving te zijn terwijl u rondloopt, olifanten, buffel, nijlpaarden en krokodillen en ook kleinere zoogdieren en reptielen kunt u zomaar tegenkomen. Daarom wordt er van uw verlangd dat u niet dicht bij de oever komt.

Onder een rieten afdak bevindt zich een sfeervolle open dineerkamer dat uitkijkt op de rivier en waar u 's avonds kunt genieten van een excelente keuken van het Chongwe River Camp. Langs de oever is tevens een comfortabele zithoek gecreëerd waar u ook ‘s avonds bij het kampvuur gezellig kunt zitten.

Een verblijf in dit bushcamp is goed te combineren met een cultureel bezoek aan het nabijgelegen dorp Mugurumeno waar u ook een basisschool kunt bezoeken. Tsika Island Bush Camp heeft een exclusief bestaansrecht verkregen van de lokale bewoners. Ten behoeve van deze samenwerking wordt 50$ p.p. per nacht gedoneerd aan de lokale gemeenschap.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m juni € 400 - € 425 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 550 - € 575 p.p.p.n.
1 t/m 15 november € 400 - € 425 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, kanosafari's, bootsafari's, vissafari's, bushwalk over het eiland, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Chongwe Albida Suite
Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi
De luxueuze Chongwe Albida Suite bestaat uit twee grote individuele suites die ideaal zijn voor vrienden of families tot maximaal 6 personen die op privacy zijn gesteld. De suites bestaan uit grote achthoekige tenten met aan zeven zijden, van beneden tot aan boven, grote ramen van gaas zodat u optimaal van de omgeving en het uitzicght op de rivier kunt genieten.

Beide suites beschikken over een stijlvolle koloniale inrichting, een kingsize bed (een derde single bed is mogelijk) en een deels open air en-suite toilet/badkamer met twee wasbassins, een ligbad, binnen en buitendouches.

De twee suites delen gezamelijk een eigen lounge met kleurrijke kunst, luie stoelen, grote lounge kussens, sofa´s, een openhaard, een bar en koelkast, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de rivier en een privé plunge pool. In de open dinneerruimte is het ´s avonds romantisch dineren en kunt u genieten van excellente maaltijden die geserveerd word en door uw eigen butler, en de Afrikaanse sterrenhemel. De maaltijden en/of drankjes kunt u naar keuze nuttigen in uw eigen luxe diningroom of in het centrale Chongwe River Camp.

Wanneer u met minimaal 2 personen verblijft wordt de tweede suite geblokkeerd voor een exclusief privé verblijf. Wanneer u met minmaal 4 tot maximaal 6 personen - door u bezet worden en u onderneemt dezelfde activiteiten dan heeft u een privé gids en privé voertuig tot uw beschikking. De aangeboden safari activiteiten zijn gelijk aan die van Chongwe River Camp

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m juni € 675 - € 700 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 875 - € 900 p.p.p.n.
1 t/m 15 November € 675 - € 700 p.p.p.n.

Uw verblijf is geheel privé inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, game drives, kanosafari's, bootsafari's, vissen, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Chongwe Cassia Suite
Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi
De luxueuze Chongwe Cassia Suite is ideaal voor een luxe privé verblijf op een voorname locatie op de oever van de Zambezi Rivier. Qua stijl en inrichting is de Cassia Suite vrijwel gelijk aan de Albida suite, echter vanwege de unieke locatie en de privacy is het dé perfecte suite voor honeymooners en romantici.

De Cassia Suite beschikt over een stijlvolle koloniale inrichting, een kingsize bed en een deels open air en-suite toilet/badkamer met twee wasbassins, een ligbad, binnen en buitendouches. De grote ramen van gaas kunnen geheel worden opgerold zodat u optimaal de Afrikaanse bush kunt beleven.

In een tweede open tent bevindt zich een luxe fraai ingerichte lounge met kleurrijke details, luie stoelen, grote lounge kussens, sofa´s, een openhaard, een bar en koelkast, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de rivier en een privé plunge pool.'s Avonds is het romantisch dineren in de open dinneerruimte en kunt u genieten en van de Afrikaanse sterrenhemel en de excellente maaltijden die geserveerd worden door uw eigen butler. De maaltijden en/of drankjes kunt u naar keuze nuttigen in de in uw eigen luxe diningroom of in de centrale Chongwe River Camp. De aangeboden safari activiteiten zijn gelijk aan die van Chongwe River Camp.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m juni € 675 - € 700 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 875 - € 900 p.p.p.n.
1 t/m 15 November € 675 - € 700 p.p.p.n.

Uw verblijf is geheel privé inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, game drives, kanosafari's, bootsafari's, vissen, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Chongwe River House
Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi Albida Suite - Chongwe River Camp - Lower Zambezi
Chongwe River House bestaat uit 4 luxe suites en is gesitueerd op de oever van de Chongwe Rivier op ongeveer één kilometer van het Chongwe River Camp. Het is een exclusief privé huis bestaande uit twee verdiepingen, speciaal ontworpen voor kleine groepen of families die een avontuurlijke safari willen combineren met een wel zeer bijzondere accommodatie.

Het gehele huis is een uniek design en is opgebouwd uit natuurlijke materialen en bestaande elementen, het voldoet aan alle normen van eco-architectuur. Vanuit de grote, deels open woon-eetkamer heeft u een prachtig uitzicht op uw privé zwembad en de aangrenzende rivier met de daar achterliggende bergen. Al het meubilair is gesneden uit een gevallen boom en gekleurde kiezelstenen uit de rivier zijn gebruikt in de plafonds.

De slaapkamers op de begane grond zijn verbonden via een korte tunnel welke het gevoel geeft door een grot te lopen. De slaapkamer op de bovenverdieping is open fronted en biedt een fraai uitzicht op de omgeving. Ook de badkamers zijn zeer bijzonder, de kranen zijn ontworpen uit een combinatie van gevonden beenderen van dieren en hout, en de bassins zijn gehouwen uit marmer. In de badkamer op de begane grond stroomt het water niet uit een gewone douchekop maar komt het door het kiezelstenen plafond naar beneden. In de badkamer op de bovenverdieping ervaart u zelfs een nagebootste waterval.

Uw verblijf is geheel privé en alle aangeboden safari activiteiten zijn exclusief voor gasten van het Chongwe River House. Een privé gids met eigen open 4WD, kano's en een boot staan volledig tot uw beschikking. En een privé butler en kok zullen gedurende uw verblijf dagelijks het menu met u bespreken.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m juni € 675 - € 700 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 875 - € 900 p.p.p.n.
1 t/m 15 November € 675 - € 700 p.p.p.n.

Uw verblijf is geheel privé inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, game drives, kanosafari's, bootsafari's, vissen, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende privé gids en voertuig, butler, kok en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  Lower Zambezi - Kasaka River Lodge
Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title=
Kasaka River Lodge is gesitueerd op de oever van de Zambezi Rivier op slechts 4 kilometer van het Lower Zambezi National Park, met aan de aan de overkant van de rivier het Mana Pools National Park in Zimbabwe.

De lodge bestaat uit 10 tented chalets onderverdeeld in 6 luxury chalets, 1 Suite, 2 Honeymoon chalets en 1 Family House. Elk tented chalet is stijlvol ingericht en voorzien van een ruim slaapvertrek, een en-suite toilet/douche en een privé veranda met een zitje met uitzicht op de rivier en voorbijkomend wild. De chalets liggen in een mooie en goed onderhouden tuin, verdeeld over twee terreinen. In het midden bevindt zich het centrale deel bestaande uit een open lounge met een kleine bibliotheek, kleine zithoeken, een bar en een open dineerruimte welke doormiddel van houten loopbruggen aan elkaar zijn verbonden zodat het wild vrij kan rond bewegen in het kamp. Aan de rand van de rivier bevindt zich een zwembad en een houten vlonder met ligstoelen vanwaar u de rivier overziet.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m juni € 400- € 425 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 500 - € 525 p.p.p.n.
November t/m december € 400 - € 425 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, dag en avond game drives, kanosafari's, bootsafari's, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Hippo Pod Family Lodge
Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title= Kasaka River Lodge - Lower Zambezi title=
Kasaka Hippo Pod is een luxe familie huis, ideaal voor gezinnen of kleine groepen die een exclusieve en privé safari ervaring zoeken. Het familie huis heeft een warme sfeer en beschikt over een volledige inrichting met meubels vervaardigt door lokale ambachtslieden. Links en rechts bevinden zich twee grote slaapkamers, waarvan één met een king size bed, welke zijn voorzien van klamboes en een ruime en-suite toilet/badkamer. In het midden bevindt zich een gezamelijke lounge (waar eventueel een extra bed geplaatst kan worden) vanwaar u uit kunt uitzien op een beschut terras waar u al fresco kunt dineren en een privé zwembad met ligstoelen waar u kunt relaxen met een spectaculair uitzicht over de rivier.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 675 - € 700 p.p.p.n.
November t/m december € 550 - € 575 p.p.p.n.
Kinderen 7 t/m 15 jaar 40% korting

Uw verblijf is geheel privé inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, dag en avond game drives, kanosafari's, bootsafari's, bezoek lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  North Luangwa - Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp North Luangwa title= Mwaleshi Camp North Luangwa title= Mwaleshi Camp North Luangwa title= Mwaleshi Camp North Luangwa title= Mwaleshi Camp North Luangwa title= Mwaleshi Camp North Luangwa title= Mwaleshi Camp North Luangwa title=
*Long stay korting bij een verblijf vanaf 7 nachten. Ook in combinatie met Chikoko Tree Camp, Crocodile River of Tafika Camp.

Mwaleshi Camp is gelegen in North Luangwa, op de oever van de Mwaleshi Rivier, een zijrivier van de grote Luangwa Rivier. De afgelegen ligging van het kamp wordt versterkt door het ontbreken van wegen, u zult hier nauwelijks toeristen tegenkomen. Mede door het gebrek aan wegen worden er beperkt game drives aangeboden en ligt de nadruk vooral op boeiende wandelsafari’s. North Luangwa is bekend om haar grote aantallen buffels alsmede een behoorlijk aantal leeuwen die zich regelmatig ophouden bij de Mwaleshi Rivier.

Het kamp bestaat uit slechts 4 rieten chalets met een rustieke uitstraling en uitzicht op de rivier. De chalets zijn eenvoudig doch sfeervol ingericht en zijn voorzien van een en-suite toilet en bushdouche die ´s avonds voor u verwarmd wordt.

Een grote rieten chalet doet dienst als open dineergelegenheid en als lounge, waar u ook diverse wildlife boeken kunt inkijken. Het kamp oogt misschien eenvoudig maar het is zeer comfortabel en zal het u aan niets ontbreken. De rust en eenvoud van het kamp staan in schril contrast met de opwinding en beleving in de bush.

De wandelsafari’s worden per dagdeel ondernomen en nemen per keer ongeveer 3 tot 4 uur in beslag. U wordt begeleid door een ervaren en bewapende gids en een tracker. Op het heets van de dag keert u terug naar het kamp voor een uitgebreide lunch en een siësta. Omstreeks 4 uur vervolgt u de wandeling en bij uw terugkomst in het kamp kunt u aanschuiven bij het kampvuur en genieten van een hapje en een drankje. Het kamp beschikt over een open 4WD die wordt gebruikt om u naar een drop off point te brengen voor de wandelsafari’s of een dag trip naar de Mwaleshi watervallen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
15 Juni t/m oktober € 625 - € 650 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, beperkt game drives, gekwalificeerde bewapende Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  North Luangwa - Kutandala Bushcamp
Kutandala Camp North Luangwa Kutandala Camp North Luangwa Kutandala Camp North Luangwa Kutandala Camp North Luangwa Kutandala Camp North Luangwa Kutandala Camp North Luangwa Kutandala Camp North Luangwa
Het exclusieve Kutandala Bushcamp is een apart bushcamp met een geheel eigen sfeer en dat letterlijk gesitueerd is in ‘the middle of nowhere’, ver weg van enige menselijke aanwezigheid.

Het is een uniek bushcamp waarbij niet de accommodatie maar de locatie de luxe bepaalt. De 3 eenvoudige en robuuste chalets zijn open fronted en voorzien van een open air en-suite toilet/bushdouche. De gehele chalet heeft een zandvloer en de wanden zijn van riet en bamboe. Een rieten mat, welke dienst doet als deur, wordt in de avonduren met touw vastgemaakt om zo het wild buiten te houden.

Bij aankomst in het kamp zult u meteen al een indruk krijgen van de avontuurlijke sfeer. Een open land cruiser zal u vanaf de airstrip opwachten en naar de oever van de Mwaleshi Rivier brengen. Hier zult u door het water heen moeten waden om naar de overkant te komen waar het kamp gelegen is. De activiteiten bestaan alleen uit avontuurlijke wandelsafari’s onder begeleiding van een gekwalificeerde bewapende gids en een tracker. Géén game drives!

Prijsindicatie op basis van twee personen: Mei t/m oktober ± € 500 - € 525 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht)

Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Tafika Camp
Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa Tafika Camp South Luangwa
*Long stay korting bij een verblijf vanaf 7 nachten. Ook in combinatie met Chikoko Tree Camp, Crocodile River Camp of Mwaleshi Camp

Tafika Camp is gesitueerd in het noorden van South Luangwa, nét buiten de Nsefu sectie, op ongeveer 2 uur rijden van Mfuwe. Het rustieke kamp is gebouwd op de oever van de Luangwa Rivier en beschikt over slechts 6 ruime chalets, inclusief een familie chalet. Elk chalet is voorzien van een en-suite toilet en deels open douche.

Vanwege de afgelegenheid van Tafika Camp komt u hier nauwelijks toeristen tegen en u zult verbaasd zijn over de service, comfort en de geserveerde maaltijden in 'the middle of the bush'. Wandelsafari's zijn een must maar daarnaast kunt u ook game drives in open 4WD ondernemen, een bezoek brengen aan het lokale dorpje Mskanga, mountainbiking of optioneel een micro flight arrangeren. De spectaculaire micro flights van ongeveer 15 minuten kunt u ter plaatse bespreken.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Mei t/m juni € 650 - € 675 p.p.p.n.
Juli € 750 - € 775 p.p.p.n.
Augustus t/m september € 800- € 825 p.p.p.n.
Oktober € 750 - € 775 p.p.p.n.
November € 650 - € 675 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, dag en avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Chikoko Tree Camp
Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title= Chikoko Trails Camp South Luangwa title=
*Long stay korting bij een verblijf vanaf 7 nachten. Ook in combinatie met Crocodile River Camp, Tafika Camp of Mwaleshi Camp

Chikoko Tree Camp is een rustiek bushcamps in het noorden van het South Luangwa National Park. Het kamp ligt zeer afgelegen in de bush, nabij de Luangwa Rivier. Er zijn hier geen wegen waardoor het kamp, net als Crocodile River Camp alleen te voet bereikbaar is. Beide kampen worden voornamelijk gebruikt in combinatie met Tafika Camp of voor de exclusieve Chikoko Trail, een avontuurlijke en exceptionele wandelsafari met verblijf in beide kampen.

Vanuit het Tafika Camp onderneemt u een game drive langs de Luangwa Rivier van ongeveer 30 minuten. Daarna neemt u de kano om de rivier over te steken en vervolgens wandelt u in ongeveer 10 minuten naar het Chikoko Tree Camp. Al uw bagage en toebehoren worden door dragers naar het kamp gebracht zodat u zelf volop kunt genieten van de omgeving, u hoeft alleen uw waterfles, verrekijker en camera te dragen.

Chikoko Tree Camp is geheel opgetrokken uit hout en riet en gebouwd door lokale bewoners. Het kamp bestaat uit slecht 3 eenvoudige tree houses op 3 meter hoge palen en verscholen tussen de bomen. Elke rieten tree house is eenvoudig maar comfortabel ingericht met moderne faciliteiten verwerkt in het riet en krijgt hierdoor een romantische sfeer. Elke chalet is open fronted en op de bovenverdieping een veranda met een zitje en een slaapvertrek voorzien van eenpersoonsbedden en muskietennet, bij het ontwaken kunt u vanuit uw bed soms al enig wild spotten. Beneden bevindt zich een deels open en-suite toilet/douche. Bij het ontwaken kunt u vanuit uw bed al enig wild spotten. Ook de gemeenschappelijke dineerruimte is uit hout en riet opgetrokken en open fronted, evenals de lounge area en bar die rondom de bomen zijn opgezet zodat u te allen tijde kunt genieten van de omgeving en een ware Afrikaanse beleving.

Vanuit Chikoko Tree en/of Crocodile River Camp worden de wandelsafari’s per dagdeel van ± 3 tot 4 uur ondernomen. Door de afgelegenheid en omdat er geen wegen zijn, is het hoogst onwaarschijnlijk dat u hier een toerist zult tegenkomen. De omgeving is onaangetast en wild. Tijdens alle wandelingen zullen een zeer ervaren gids en een tracker u begeleiden door de wildernis. Tijdens de heetste uurtjes bent u terug in het kamp en wordt er een uitgebreide lunch geserveerd gevolgd door een siësta. In de namiddag omstreeks 3 uur vervolgt u de wandeling en voor het donker wordt u terug in het kamp verwacht. De wandelingen zijn in een rustig tempo, pauzes worden voldoende ingelast en onderweg zal de gids u boeiend vertellen over de flora en fauna.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Mei t/m juli € 550 - € 575 p.p.p.n.
Augustus t/m september € 575 - € 600 p.p.p.n.
Oktober € 550 - € 575 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Crocodile River Camp
Crocodile River Camp South Luangwa title= Crocodile River Camp South Luangwa title= Crocodile River Camp South Luangwa title= Crocodile River Camp South Luangwa title= Crocodile River Camp South Luangwa title= Crocodile River Camp South Luangwa title= Crocodile River Camp South Luangwa title=
*Long stay korting bij een verblijf vanaf 7 nachten. Ook in combinatie met Chikoko River Camp, Tafika Camp of Mwaleshi Camp

Crocodile River Camp is een rustiek bushcamps in het noorden van het South Luangwa National Park. Het kamp ligt zeer afgelegen in de bush gesitueerd op een fraaie locatie aan een oude rivierbedding, tussen grote ebony bomen en biedt uitzicht over een grote opgedroogde lagune. Er zijn hier geen wegen waardoor het kamp, net als Chikoko Tree Camp alleen te voet bereikbaar is. Beide kampen worden voornamelijk gebruikt in combinatie met Tafika Camp of voor de exclusieve Chikoko Trail, een avontuurlijke en exceptionele wandelsafari met verblijf in beide kampen.

Vanuit het Tafika Camp onderneemt u een game drive langs de Luangwa Rivier van ongeveer 30 minuten. Daarna neemt u de kano om de rivier over te steken en vervolgens wandelt u in ongeveer 45 minuten naar het Crocodile Camp. Al uw bagage en toebehoren worden door dragers naar het kamp gebracht zodat u zelf volop kunt genieten van de omgeving, u hoeft alleen uw waterfles, verrekijker en camera te dragen.

Net als het Chikoko Tree Camp is ook dit kamp volledig gebouwd door de lokale bewoners. Het kamp bestaat uit 3 uit hout en riet opgetrokken rondavels die eenvoudig maar comfortabel zijn ingericht. Elke rondavel is sfeervol en open fronted, vanuit uw zithoek en bed heeft u goed zicht op alles wat er om u heen gebeurt. De rondavels zijn voorzien van eenpersoonsbedden, een muskietennet en een deels open en-suite toilet/douche. Ook de gemeenschappelijke dineerruimte en lounge is uit hout en riet opgetrokken en open fronted zodat u te allen tijde kunt genieten van de omgeving en een ware Afrikaanse beleving.

Vanuit Chikoko Tree en/of Crocodile River Camp worden de wandelsafari’s per dagdeel van ± 3 tot 4 uur ondernomen. Door de afgelegenheid en omdat er geen wegen zijn, is het hoogst onwaarschijnlijk dat u hier een toerist zult tegenkomen. De omgeving is onaangetast en wild. Tijdens alle wandelingen zullen een zeer ervaren gids en een tracker u begeleiden door de wildernis. Tijdens de heetste uurtjes bent u terug in het kamp en wordt er een uitgebreide lunch geserveerd gevolgd door een siësta. In de namiddag omstreeks 3 uur vervolgt u de wandeling en voor het donker wordt u terug in het kamp verwacht. De wandelingen zijn in een rustig tempo, pauzes worden voldoende ingelast en onderweg zal de gids u boeiend vertellen over de flora en fauna.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Mei t/m juli € 550 - € 575 p.p.p.n.
Augustus t/m september € 575 - € 600 p.p.p.n.
Oktober € 550 - € 575 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Mfuwe Lodge (Buscamp Company)
Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title= Mfuwe Lodge South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

De luxueuze Mfuwe Lodge (Bushcamp Company) is gesitueerd in de Mfuwe sectie van het South Luangwa National Park, op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Mfuwe Airport. De gerenommeerde lodge bestaat uit 18 luxe Afrikaanse chalets onderverdeeld in 2 suites, 3 familie chalets, 3 double en 10 twin chalets. De chalets liggen verscholen tussen de bomen en liggen op ruime afstand van elkaar zodat uw privacy gewaarborgd is. Gasten die in de lodge verblijven worden niet zelden getrakteerd op het bezoek van allerlei wild op het terrein, olifanten, zwijnen, bavianen en soms zelfs leeuwen, ten alle tijden wordt u daarom ´s avonds terug naar uw chalet gebracht door een medewerker van de lodge.

Elke ruime chalet is volledig ingericht met stijlvolle meubels, grote bedden en Afrikaanse accenten, een en-suite toilet/douche met dubbele wasbakken, shampoo, zeep en muskieten spray. De suites beschikken tevens over een verzonken ligbad. De ruime privé veranda met luie stoelen ziet uit op een lagune waar regelmatig nijlpaarden te zien zijn of wild dat komt drinken. De vouwdeuren rondom de chalet kunnen voor een groot deel worden geopend waardoor u volop kunt genieten van het uitzicht, de geluiden, de geuren en grillen van de Afrikaanse wildernis.

De sfeervolle centrale lodge is open fronted, hier vindt u de receptie, een comfortabele lounge are, een bar en een open dineerruimte van waaruit zich een grote houten veranda strekt naar het aangrenzende zwembad met perfect uitzicht op de lagune waar regelmatig allerlei wild te spotten is. De Mfuwe Lodge is gebouwd om een aantal oude mangobomen, niet wetende dat elk jaar in oktober en november dagelijks een kleine kudde olifanten inclusief de baby olifanten hier naar toe komt om te smullen van de rijpe mango´s. De kudde trekt dwars door het lodge, de trap op, langs de receptie op weg naar de mango´s.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Juni € 425 - € 450 p.p.p.n.
Juli t/m september € 525 - € 550 p.p.p.n.
Oktober € 425 - € 450 p.p.p.n.
November t/m mei € 375 - € 400 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bootsafari's afhankelijk van seizoen, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe, optioneel: wandelsafari's op aanvraag)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Kuyenda Bushcamp (Bushcamp Company)
Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title= Kuyenda Bushcamp South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

Kuyenda Bushcamp (Bushcamp Company) is gesitueerd op ongeveer 1 uur rijden ten zuiden van de Mfuwe Lodge. Kuyenda is een traditioneel bushcamp op de oever van de Manzi Rivier en bestaat uit slechts 4 luxe accommodaties. Elk jaar wordt het bushcamp opnieuw opgezet in de typische Zambiaanse rondavel stijl en in het regenseizoen weer afgebroken. Er zijn 3 rondavels met grote eenpersoonsbedden en 1 rondavel met een kingsize bed. Elke rondavel is open fronted voor het meest avontuurlijke gevoel van 'beeing out there. De rondavels zijn voorzien van enkele meubelstukken en een en-suite open air badkamer met dubbele wasbakken, shampoo, zeep en muskieten spray. Het kamp maakt op gezette tijden gebruik van zonne-energie zodat u ook uw camera kunt opladen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
15 juni t/m 30 juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m september € 700 - € 725 p.p.p.n.
Oktober € 550 - € 575 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Chindeni Bushcamp (Bushcamp Company)
Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title= Chindeni Bushcamp South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

Chindeni Bushcamp (Bushcamp Company) is gesitueerd in het zuiden van het South Luangwa National Park op ongeveer 2,5 uur rijden van de Mfuwe Lodge. Het luxe bushcamp is gebouwd op de oever van een permanente lagune met de prachtige Chindeni bergen op de achtergrond.

Chindeni bestaat uit slechts 4 ruime safari tenten onderverdeeld in twee single en twee double tenten. De luxe tenten zijn stijlvol ingericht en staan op een houten platform. Ze zijn in vergelijking met de tenten in de andere bushcamps het ruimst en het meest gemeubileerd met een grote bedden, een relaxte zithoek, een schrijfbureau, linnenkast, een en-suite toilet/douche met dubbele wasbakken en een grote privé veranda met een zitje dat uitziet op de lagune en de vlakte. Het kamp maakt op gezette tijden gebruik van zonne-energie zodat u ook uw camera kunt opladen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
5 mei t/m 30 juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m september € 700 - € 725 p.p.p.n.
Oktober t/m 15 november € 550 - € 575 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Chamilandu Bushcamp (Bushcamp Company)
Chamilandu Bushcamp South Luangwa title= Chamilandu Bushcamp South Luangwa title= Chamilandu Bushcamp South Luangwa title= Chamilandu Bushcamp South Luangwa title= Chamilandu Bushcamp South Luangwa title= Chamilandu Bushcamp South Luangwa title= Chamilandu Bushcamp South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

Chamilandu Bushcamp (Bushcamp Company) is gesitueerd op ongeveer 2,5 uur rijden ten zuiden van de Mfuwe Lodge. Chamilandu is absoluut een zeer fraai en exclusief bushcamp op de oever van de Luangwa Rivier en bestaat uit slechts 3 luxe accommodaties. Elk jaar wordt het bushcamp opnieuw opgezet en in het regenseizoen weer afgebroken.

Chamilandu beschikt over 2 tree houses gebouwd op palen met grote eenpersoonsbedden en 1 tree house met een kingsize bed. Elke tree house is rondom helemaal open, zodat u overal en op ieder moment optimaal kunt genieten van de omgeving en bij het ontwaken vanuit het bed de zon kunt zien opkomen. De tree houses zijn voorzien van enkele meubelstukken en een en-suite deels open air toilet/douche met dubbele wasbakken, shampoo, zeep en muskieten spray en een fantastisch uitzicht op de rivier. Het kamp maakt op gezette tijden gebruik van zonne-energie zodat u ook uw camera kunt opladen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
10 juni t/m 30 juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m september € 700 - € 725 p.p.p.n.
Oktober € 550 - € 575 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Kapamba Bushcamp (Bushcamp Company)
Kapamba Bushcamp South Luangwa title= Kapamba Bushcamp South Luangwa title= Kapamba Bushcamp South Luangwa title= Kapamba Bushcamp South Luangwa title= Kapamba Bushcamp South Luangwa title= Kapamba Bushcamp South Luangwa title= Kapamba Bushcamp South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

Kapamba Bushcamp (Bushcamp Company) Kapamba Bushcamp ligt het diepst in het South Luangwa National Park op ongeveer 4 uur rijden ten zuiden van de Mfuwe Lodge. Kapamba is het meest romantische bushcamp en is gesitueerd op een prachtige locatie op de oever van de Kapamba Rivier.

De 4 luxe chalets zijn in individuele stijl ingericht en open fronted zodat u de Kapamba Rivier kunt overzien. Door het open design heeft u vanuit uw slaapkamer een prachtig uitzicht en kunt u zonder enige onderbreking het wild aanschouwen dat komt drinken uit de rivier. Een stijlvol ijzeren hekwerk rondom de open chalet wordt 's avonds gesloten om eventueel bezoek van loslopend wild te weren.

De chalets zijn sfeervol ingericht met grote houten bedden, enkele meubelstukken, een ruime een en-suite toilet/badkamer en een veranda met een zitje. De badkamer is open fronted, speciaal voor de romantici is deze voorzien van een dubbele douchekop en een grote tweepersoons verzonken hot tub waarin u kunt ontspannen en uitzien op de rivier en de omgeving. Het kamp maakt op gezette tijden gebruik van zonne-energie zodat u ook uw camera kunt opladen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
16 april t/m 30 april 550 - € 575 p.p.p.n. Mei t/m juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m september € 700 - € 725 p.p.p.n.
Oktober t/m 6 januari € 550 - € 575 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Bilimungwe Bushcamp (Bushcamp Company)
Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title= Bilimungwe Bushcamp South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

Bilimungwe Bushcamp (Bushcamp Company) is gesitueerd in het zuiden van South Luangwa, op ongeveer 3 uur rijden vanaf de Mfuwe Lodge. Het is een robuust bushcamp gesitueerd onder prachtige oeroude Mahogany bomen aan de rand van een permanente waterpoel, niet ver van de Luangwa Rivier.

Het luxe bushcamp bestaat uit slechts 4 rieten chalets voorzien van alle comfort bestaande uit twee single en twee double tenten. De ruime chalets zijn elk open fronted en beschikken over enkele meubelstukken, een zithoek, een en-suite toilet/badkamer met dubbele wasbakken, binnen en buiten douches en veranda met een zitje biedt uitziet op de nabijgelegen waterpoel. Het kamp maakt op gezette tijden gebruik van zonne-energie zodat u ook uw camera kunt opladen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
15 mei t/m 30 juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m september € 700 - € 725 p.p.p.n.
Oktober t/m november € 550 - € 575 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Zungulila Bushcamp (Bushcamp Company)
Zungulila Bushcamp South Luangwa title= Zungulila Bushcamp South Luangwa title= Zungulila Bushcamp South Luangwa title= Zungulila Bushcamp South Luangwa title= Zungulila Bushcamp South Luangwa title= Zungulila Bushcamp South Luangwa title= Zungulila Bushcamp South Luangwa title=
*Bij een verblijf vanaf 7 nachten in de bushcamps of de Mfuwe Lodge geldt een extra korting.

Zungulila Bushcamp (Bushcamp Company) is gesitueerd in een bijzondere mooie en afgelegen sectie in het zuiden van het South Luangwa National Park, nabij de Kapamba Rivier. Vanaf de Mfuwe Lodge is het ongeveer 4 uur rijden.

Zungulila beschikt over 4 luxe tented chalets. De tenten staan op een houten platform en beschikken over eenpersoonsbedden en er zijn 2 chalets met een kingsize bed. Elke tented chalet is open fronted en de grote ramen van gaas zorgen dat u zich dicht bij de natuur voelt. De tenten zijn voorzien van enkele meubelstukken en een en-suite toilet/badkamer met buiten douches en een verzonken privé plunge pool, shampoo, zeep, muskieten spray en een ruime veranda met verstelbare ligstoelen om heerlijk te kunnen relaxen. Doordat de tenten zijn gelegen op een heuvel heeft u een panoramisch uitzicht over de vlakte. Het kamp maakt op gezette tijden gebruik van zonne-energie zodat u ook uw camera kunt opladen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
20 april t/m juni € 550 - € 575 p.p.p.n.
Juli t/m september € 700 - € 725 p.p.p.n.
Oktober t/m 6 januari € 550 - € 575 p.p.p.n.

Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, beperkt laundry service, wandelsafari’s, avond game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Kafunta River Lodge
Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title= Kafunta River Lodge South Luangwa title=
*Long stay korting bij verblijf vanaf 5 nachten, ook in combinatie met Kafunta Island Bush Camp

Kafunta River Lodge is gesitueerd in de Mfuwe sectie net buiten het South Luangwa National Park. De lodge is gelegen op de oever van de Luangwa Rivier en beschikt over 8 chalets en 2 luxury suites gebouwd op een verhoogd houten platform met rieten daken die uitzien op de vlakte, welke seizoengebonden overstroomt.

Elke chalet is smaakvol ingericht met Afrikaanse accenten en beschikt over een en-suite toilet/badkamer, een plafondventilator, een muskietennet, koffie & thee faciliteiten en een mini bar. De twee luxe suites zijn tevens voorzien van een extra luxe badkamer en een verhoogd viewing deck.

De rieten centrale lodge van Kafunta ligt in de schaduw van een grote mangoboom en bestaat uit een ruime lounge en eetkamer in traditionele stijl. De lodge beschikt over een zwembad en als enige over bijzondere plunge pool, een natuurlijke warmwaterbron waar u heerlijk in kunt relaxen terwijl u van de mooie omgeving geniet. ´s Avonds kunt u bij het gezellige kampvuur de gidsen ontmoeten en de laatste verhalen uitwisselen of gewoon naar de geluiden van de bush te luisteren.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in een open 4WD en wandelsafari's. Een pontoon boot biedt mogelijkheid om ook de Luangwa Rivier te verkennen per bootsafari.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m maart gesloten
April t/m mei € 350 - € 375 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 475 - € 500 p.p.p.n.
November t/m december € 350 - € 375 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, (drankjes alleen in het hoogseizoen), laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Kafunta Island Bushcamp
Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title= Kafunta Bushcamp South Luangwa title=
*Long stay special: korting bij verblijf vanaf 5 nachten, ook in combinatie met Kafunta River Lodge

Kafunta Island Bush Camp is een klein en persoonlijk bush camp gesitueerd in de Mfuwe sectie net buiten het South Luangwa National Park. Kafunta Island Bush Camp is gelegen op de oever van de Luangwa Rivier, welke seizoengebonden overstroomt.

Het rustieke bush camp bestaat uit slechts 5 chalets gebouwd op hoge palen, ze zijn open fronted zodat u volop kunt genieten van het uitzicht, de geluiden en de geuren van de bush. Elke chalet is voorzien van een en-suite open air toilet/bushdouche en een muskietennetten. In het kamp is geen elektriciteit aanwezig, er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en paraffinelampen.

De deels open bar/lounge bieden overdag verkoeling, hier kunt u in de schaduw in een luie comfortabele stoel ontspannen met een verrekijker en genieten van een koel drankje. Het restaurant serveert fantastische maaltijden welke u kunt nuttigen in het restaurant of onder de Afrikaanse sterrenhemel. Vroeg in de ochtend tijdens zonsopgang wordt er thee geserveerd rond het kampvuur waar het brood vers geroosterd wordt boven het vuur. Er is geen betere manier om de dag te beginnen in de bush!

Tijdens uw verblijf in het bush camp ligt de nadruk vooral op de wandelsafari’s. Deze safari’s zijn geheel verzorgd en flexibel en kunnen na overleg volledig aan uw tempo en wensen worden aangepast. Game drives in open 4WD zijn beperkt, u wordt meestal alleen naar een drop off point gereden voor aanvang van de wandelsafari. De wandelingen worden in dagdelen ondernomen zodat u tussen de safari's door voldoende tijd heeft om u even terug te trekken met een koel drankje.

Prijsindicatie op bais van twee personen:
25 Mei t/m 31 oktober € 500 - € 525 p.p.p.n.


Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, (drankjes alleen in het hoogseizoen), laundry service, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.(exclusief binnenlandse vlucht)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Track & Trail River Camp
Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title=
Het Track & Trail River Camp ligt nabij de hoofdingang van het national park en is een goed alternatief voor de duurdere lodges. Het kamp ligt direct aan de Luangwa Rivier zodat elke accommodatie prachtig uitziet op de rivier en is onderverdeeld in 3 luxe safari tenten, 2 luxe chalets en 4 chalets met twee verdiepingen welke net iets meer afgelegen liggen.

De ruime safari tenten zijn volledig ingericht met Afrikaans design, houten meubels, een kingsize bed, een muskietennet, een plafondventilator, elektriciteit (220V) en een en-suite toilet/badkamer deels vervaardigd van natuurlijke materialen.

Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title= Track & Trail River Camp South Luangwa title=

De luxe chalets zijn gebouwd op een verhoogd platform en beschikken over houten meubels, een kingsize bed, een muskietennet, elektriciteit (220V), koffie & thee faciliteiten, een plafondventilator, een zithoek en een en-suite toilet/badkamer. Elke chalet heeft een privé terras waar u kunt bij komen van de opwindende safari’s. Voor families of kleine groepen zijn de luxe chalets met twee verdiepingen ideaal. Door de hoge plafonds ogen ze ruimtelijk en bieden ruimte aan 2-4 personen. Ze beschikken over 2 slaapkamers, een en-suite toilet/badkamer en een privé balkon met een zitje.

In de half open centrale booma bevinden zich de dineerruimte, een lounge en de bar. Hier kunt u dagelijks terecht voor een smakelijke maaltijd, een verfrissend drankje en uw persoonlijke safari ervaringen delen met de andere gasten. Andere aanwezige faciliteiten zijn een spa, een bush gym en een zwembad dat grenst aan de rivier zodat u ook vanaf uw zonnebed eventueel wild kunt aanschouwen. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives en wandelsafari´s.Speciaal voor hen die interesse hebben in fotografie, zijn er speciale mogelijkheden voor safari´s en workshops.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
November t/m juni ± € 275 - € 300 p.p.p.n.
Juli t/m oktober ± € 325 - € 350 p.p.p.n.
Klik hier voor brochure

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht Lusaka - Mfuwe)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Flatdogs Camp/Chalet
Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title=
Flatdogs Camp is gesitueerd op de oever van de Luangwa Rivier, nét buiten het South Luangwa National Park. Het is een comfortabele budget accommodatie bestaande uit 6 chalets, 6 standaard tenten, 6 luxe safari tenten en een fraaie Tree House voor families of groepen tot maximaal 5 personen.

De chalets zijn verdeeld over 4 gebouwen. Elke chalet beschikt over twee verdiepingen, op de begane grond is een ruim tweepersoons slaapvertrek met een en-suite toilet/badkamer en een kleine lounge, op de bovenverdieping een slaapvertrek met twee of drie single bedden en een veranda. Elke kamer is voorzien van een plafondventilator en een muskietennet.

Naast de standaard chalets beschikt Flatdogs ook over één familie chalet met in totaal drie slaapvertrekken. Op de begane grond vindt u twee slaapvertrekken waarvan één met een double én een single bed en de ander met drie single bedden, beide vertrekken zijn voorzien van een en-suite toilet/badkamer. Tussen de twee slaapvertrekken in bevindt zich een kitchenette, een kleine lounge en de trap naar de bovenverdieping waar de derde slaapkamer te vinden is met een veranda met welke uitziet op de Luangwa Rivier.

De safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's kunt u ook doen maar deze worden optioneel aangeboden. Tussen de safari’s door kunt u relaxen bij het zwembad, genieten van een cocktail bij de bar of gebruik maken van het internet café. De maaltijden zijn a lá carte en worden geserveerd op het terras of in het restaurant.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Chalet maart t/m juni € 250 - € 275 p.p.p.n.
Chalet juli t/m oktober € 325 - € 350 p.p.p.n.
Chalet november t/m januari € 250 - € 275 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, dag en avond game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.(exclusief binnenlandse vlucht en wandelsafari’s zijn op aanvraag)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Flatdogs Camp/Safari Tent
Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title=
Flatdogs Camp is gesitueerd op de oever van de Luangwa Rivier, nét buiten het South Luangwa National Park. Het is een comfortabele budget accommodatie bestaande uit 6 chalets, 6 standaard tenten, 6 luxe safari tenten en een fraaie ‘tree house’ voor families of groepen tot maximaal 5 personen.

De Safari Tenten zijn onderverdeeld in 6 luxe en 6 standaard tenten. Elke standaard tent is voorzien van een deels open toilet/douche, een kledingrek, een plafondventilator, een muskietennet. Twee van deze tenten zien uit op een lagune, twee zien uit op de rivier en twee liggen meer verscholen in de bush. De luxe safari tenten zijn ruimer en beschikken over twee nachtkastjes, lampen, een plafondventilator en een muskietennet en bieden uitzicht op de rivier.

De safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's kunt u ook doen maar deze worden optioneel aangeboden. Tussen de safari’s door kunt u relaxen bij het zwembad, genieten van een cocktail bij de bar of gebruik maken van het internet café. De maaltijden zijn a lá carte en worden geserveerd op het terras of in het restaurant.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Standaard Tent februari gesloten
Standaard Tent maart t/m juni € 225 - € 250 p.p.p.n.
Standaard Tent juli t/m oktober € 275 - € 300 p.p.p.n.
Standaard Tent november t/m januari € 225 - € 250 p.p.p.n.

Luxury Tent februari gesloten
Luxury Tent maart t/m juni € 250 - € 275 p.p.p.n.
Luxury Tent juli t/m oktober € 325 - € 350 p.p.p.n.
Luxury Tent november t/m januari € 250 - € 275 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, dag en avond game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.(exclusief binnenlandse vlucht en wandelsafari’s zijn op aanvraag)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Flatdogs Camp/Tree House
Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title= Flatdogs Camp South Luangwa title=
Flatdogs Camp is gesitueerd op de oever van de Luangwa Rivier, nét buiten het South Luangwa National Park. Het is een comfortabele budget accommodatie bestaande uit 6 chalets, 6 standaard tenten, 6 luxe safari tenten en een fraaie ‘tree house’ voor families of groepen tot maximaal 5 personen.

Het Jackal Berry Tree House is gebouwd op ongeveer 2 meter hoge palen en ligt verscholen onder drie grote Ebony bomen. Dit is een ideale accommodatie voor een familie of kleine groep tot aan 5 personen. En voor romantici of honeymooners is het Tree House ook geheel privé te reserveren. Het Tree House bestaat uit twee slaapvertrekken met een en-suite toilet/badkamer en is geheel open fronted waardoor u volop zult genieten van de geuren en geluiden van de Afrikaanse bush. De twee slaapvertrekken zijn met elkaar verbonden door een game viewing deck dat voorzien is van tafels, stoelen en een comfortabele sofa. Hier kunt u heerlijk relaxen en uitzien naar het wild dat zo af en toe voorbij komt lopen.

Het Tree House is voorzien van een koelkast, koffie & thee facilititeiten en een ‘honesty bar’ – u gebruikt wat u wilt en maakt daar een notitie van en betaalt bij vertrek wat u heeft verbruikt. De maaltijden kunt u nuttigen in het a lá carte restaurant of op uw eigen game viewing deck.

De safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's kunt u ook doen maar deze worden optioneel aangeboden. Tussen de safari’s door kunt u relaxen bij het zwembad, genieten van een cocktail bij de bar of gebruik maken van het internet café. De maaltijden zijn a lá carte en worden geserveerd op het terras of in het restaurant.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Jackal Berry Tree House 16 november t/m maart gesloten
Jackal Berry Tree House april t/m juni € 375 - € 400 p.p.p.n.
Jackal Berry Tree House juli t/m oktober € 400 - € 425 p.p.p.n.
Jackal Berry Tree House 1 november t/m 15 november € 375 - € 400 p.p.p.n.

Kinderen tot 12 jaar € 150 - € 175 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, dag en avond game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.(exclusief binnenlandse vlucht en wandelsafari’s zijn op aanvraag)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Kakuli Bushcamp (Norman Carr)
Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Kakuli Bush Camp - Norman Carr - South Luangwa title=
Kakuli Bushcamp (Norman Carr) is één van de weinige bushcamps die geopend zijn in het “green season”. Het bushcamp bestaat uit 4 luxe traditionele tented chalets met een en- suite toilet/douche gemaakt van materialen uit de natuur, elke tent heeft een prachtig uitzicht op de oever van de Luangwa Rivier.

Het kamp is gebouwd op een verhoogd stuk oever met als middelpunt een Chitenje (lounge). Het open restaurant met bar heeft een houten dek dat uitkijkt op een grasvlakte en twee rivieren, een perfecte plek om te ontspannen en het wild te aanschouwen. Dit gebied staat bekend om zijn goede game viewing mogelijkheden. De safari activiteiten in Kakuli kunnen een combinatie zijn van game drives en wandelsafari's. De gasten kunnen elke dag beslissen of ze te voet op pad willen of liever per open 4WD door de bush. Van half januari tot april kunnen er ook bootsafari's over de rivier worden ondernemen. Alleen in deze tijd van het jaar is de waterstand erg hoog en is het toegestaan per boot de rivier op te gaan.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
20 Januari t/m 4 april € 675 - € 700 p.p.p.n.
20 Mei t/m juni € 775 - € 800 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 675 - € 700 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, bootsafari's afhankelijk van het seizoen, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Kapani Lodge (Norman Carr)
Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title= Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title= Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title= Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title= Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title= Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title= Kapani Lodge - Norman Carr - South Luangwa title=
Kapani Lodge (Norman Carr) ligt net buiten net national park aan een zijkanaal van de Luangwa Rivier. Kapani beschikt over 8 stijlvol ingerichte lodges met een rieten dak en één grote Lagoon House voor families. Elke ruime lodge is deels open en luchtig door de grote ramen van gaas, het verhoogde plafond met ventilator zorgt tijdens de warme zomermaanden voor extra verkoeling. Elk slaapvertrek is voorzien van een kingsize bed, een ruime zithoek, een lounge met minibar, een kluisje, een ruime en-suite toilet/douche en een terras met een zitje.

In het centrale deel van het kamp vindt u een gemeenschappelijke comfortabele lounge, een dineerruimte en een kleine wildlife bibliotheek. Het is er lekker koel tijdens de warme dagen en het is er warm en gezellig bij het haardvuur in de koelere maanden. Vanaf de centrale boma leidt een houten dek naar het grote terras dat uitziet op de rivier en waar regelmatig wild te aanschouwen is. Hier kunt overdag ontspannen met een drankje en 's avonds u al fresco dineren en genieten van een uitstekende keuken. Voor gasten die op zoek zijn naar meer privacy kan er een privé diner geregeld worden.

Naast luieren bij het zwembad met enkele ligstoelen, dat zich ergens afgezonderd bevindt, is er een kleine souvenirwinkel dat wildlife boeken, kleding en lokale houtsnijwerken verkoopt. De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD en boeiende wandelsafari’s.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m juni € 350 - € 375 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 400 - € 425 p.p.p.n.
Oktober t/m december € 350 - € 375 p.p.p.n.
Lagoon Family House januari t/m december € 450 - € 475 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Lion Camp
Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title= Lion Camp - Norman Carr - South Luangwa title=
Lion Camp ligt in het noordwesten van het South Luangwa National Park en ziet uit over een open grasvlakte met een overvloed aan wild in de nabije omgeving. Er is een kleine lagune die het hele jaar door water bevat, overdag wordt deze bezocht door grazend wild en 's nachts verandert het in een jachtgebied voor leeuwen.

Lion Camp bestaat uit 9 houten chalets gebouwd op een verhoogd houten dek en biedt ruimte aan maximaal 18 gasten. Elke ruime chalet is sfeervol ingericht en beschikt over een kingsize hemelbed of twee eenpersoonsbedden, een walk-in klamboe, 220V electriciteit, een en-suite douche/toilet en een eigen veranda met uitzicht op de open vlakte. Door een houten loopbrug verbonden worden de chalets verbonden met de centrale lodge.

In de centrale lodge bevindt zich een stijlvolle open lounge, een bar, een pooltafel en een dineerruimte. De maaltijden worden meestal buiten op het terras genuttigd en zijn gezellige sociale gelegenheden met fantastisch eten en verhalen van de gastheren. In het midden van de lodge bevindt zich een kampvuurplaats en het lager gelegen terras biedt een plunge pool met luie ligstoelen en kunt u uitkijken over de vlakte en het wild dat voorbij trekt. Tevens zijn er een kleine bibliotheek en souvenirwinkel met lokale handwerken.

De wandelsafari’s en game drives worden begeleidt door professionele bewapende gidsen met een uitgebreide kennis van de flora en fauna en worden in dagdelen ondernomen. Tussen da safari's door komt u terug in het kamp voor de lunch of het diner. Lion Camp is alleen toegankelijk in het droge seizoen van 1 juni tot 31 oktober.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Juni € 450 - € 475 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 525 - € 550 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Nkwali Camp (Robin Pope safaris)
Nkwali camp - South Luangwa title= Nkwali camp - South Luangwa title= Nkwali camp - South Luangwa title= Nkwali camp - South Luangwa title= Nkwali camp - South Luangwa title= Nkwali camp - South Luangwa title=
Nkwali Camp (Robin Pope Safaris) is gelegen aan de oever van de Luangwa Rivier. Achter het kamp is een privé gebied in eigendom van Robin Pope Safaris met exclusieve toegang per boot voor de gasten van het Nkwali Camp.Zoals in elke Robin Pope accommodatie bent u verzekerd van een excellente service en kunt u in Nkwali een ingetogen elegantie terugvinden op een prachtige locatie. Het luxe kamp beschikt over slechts 6 ruime chalets voorzien van rieten daken en een sfeervolle inrichting. Elke chalet beschikt over twee eenpersoons of een kingsize bed, een muskietennet, een schrijfbureau, een zithoek en een en-suite open toilet/badkamer met dubbele wasbassins en douches. Het half open ontwerp en de veranda met een zitje bieden gasten een prachtig uitzicht op de rivier waar regelmatig nijlpaarden te zien zijn. Ook kan men soms vanuit het kamp een luipaard spotten die langs de oever van de rivier rondzwerft.

Dineren doet u in de open centrale booma, waar zich tevens een lounge en een bar bevinden. Afhankelijk van het seizoen zal een lange tafel langs de oever worden gedekt voor een al fresco diner. Op een verhoogd houten dek boven het water bevindt zich het terras vanwaar u tussen de safari’s door met een koel drankje van het uitzicht kunt genieten.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en een bezoek aan een lokaal dorpje. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand is het vanaf december ook mogelijk een rivier safari per boot ondernemen.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m 15 juni ± € 500 - € 525 p.p.p.n.
16 Juni t/m oktober ± € 625 - € 650 p.p.p.n.
November t/m 20 december ± € 450 - € 475 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, alle lokale (alcoholische) drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari’s, dag en avond game drives in open 4WD, bezoek lokaal dorpje, bootsafari afhankelijk van het seizoen, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  South Luangwa - Puku Ridge Camp (Sanctuary Retreats)
Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title= Puku Ridge - South Luangwa title=
Puku Ridge Camp (Sanctuary Retreats) is een luxe bushcamp gelegen op een heuvel in het South Luangwa National Park. het kamp is zo opgezet dat zowel de tenten als de centrale lounge geheel open fronted zijn en een panoramisch uitzicht bieden over een uitgestrekte open vlakte waar regelmatig allerlei wild te spotten is. Leeuwen, luipaard, olifanten en zebra's kunnen er vaak worden gezien.

De 7 luxe safari tenten zijn rondom voorzien van grote ramen van gaas en een privé terras met een zitje en een eigen uitzicht op de vlakte. Elke tent is voorzien in alle comfort met een groot kingsize bed, enkele meubels, een plafondventilator, een muskietennet en een ruime en-suite toilet/badkamer met ingezonken ligbad en buiten douches.

Overdag kunt u een game drive doen of u gaat te voet met de gids en een tracker op spannende wandelsafari. Tussen de safari's door komt u terug in het kamp en kunt u genieten van een lunch en een drankje op het terras van de centrale open boma. Een comfortabele lounge, bar en de dineerruimte zijn helemaal openfronted voor een spectaculair uitzicht op de vlakte. De maaltijden worden meestal aan de grote tafel genuttigd en de gidsen zullen aanschuiven om u hun verhalen en kennis met u te delen. Na het diner kunnen gasten nog deelnemen aan een boeiende night drive.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
April t/m 15 juni € 525 - € 550 p.p.p.n.
16 Juni t/m oktober € 800 - € 825 p.p.p.n.
November t/m 20 december € 525 - € 550 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (exclusief binnenlandse vlucht)


Kafue Livingstone |  Lower Zambezi Lusaka North Luangwa South Luangwa  

De juiste accommodatie zal uw Afrika gevoel alleen maar versterken.
Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Wie is Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Aanbiedingen

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Zanzibar

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2017 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593