reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
ZIMBA SAFARIS

Tropische strandbestemmingen

Een tropische strandvakantie of als verlenging van uw actieve of avontuurlijke safari. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.
Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen in U$ genoemd maar u betaalt in Euro. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Tropische strand Makokola Retreat Malawi 4 nachten - Lake Malawi - Mangochi Bay Makokola Retreat
(losse add-on module vanuit Mfuwe of Harare)

Het paradijselijke Makokola Retreat wacht op uw komst om u te verwennen met comfort en luxe en u te laten genieten van een heerlijke strandvakantie in een tropisch klimaat. De mogelijkheden om uw dagen door te brengen zijn relaxed en eindeloos. Makokola Retreat beschikt over alle ingrediŽnten voor een comfortabele en relaxte zonvakantie met af en toe een activiteit. Uw verblijf is fully inclusive.
- 2 pers. vertrek Mfuwe v.a. U$ 1.613 p.p. | vertrek Harare v.a. U$ 1.360 p.p.


Tropische strand Likoma Islan Malawi 4 nachten - Likoma Island Lake Malawi - Kaya Mawa Lodge
(losse add-on module vanuit Mfuwe of Harare)

Sluit uw safari reis af met een verblijf in de paradijselijke Kaya Mawa Lodge op Likoma Island gelegen in het noordoosten van Lake Malawi. Het eiland van ongeveer 18 km≤ behoort tot de mooiste strandbestemmingen van Afrika met haar oevers van ongerepte witte zandstranden en prachtige kleine rotsachtige baaien. Een uitstekende bestemming voor een relaxte strandvakantie of een romantische honeymoon met veel privacy.
- 2 pers. vertrek Mfuwe v.a. U$ 2.216 p.p. | vertrek Harare v.a. U$ 2.415 p.p.


Tropische strand Nkwichi Lodge 5 nachten - Mozambique/Lake Malawi - Nkwichi Lodge
(losse add-on module vanuit Mfuwe of Harare)

Nkwichi Lodge is gesitueerd op een prachtig zandstrand van lake Malawi in het Manda Wilderness Reservaat. Het reservaat is bedekt met tropisch bos, watervallen en is habitat voor vele gekleurde vogels, bijzondere reptielen en insecten. De kleurrijke onderwaterwereld van tropische vissen en een ongerepte omgeving gecombineerd met de romantische accommodatie maken Nkwichi Lodge ideaal voor een zeer ontspannen en romantisch verblijf of honeymoon bestemming.
- 2 pers. vertrek Mfuwe v.a. U$ 2.403 p.p. | vertrek Harare v.a. U$ 2.600 p.p.


Tropische strand Anantara Bazaruto Island 5 nachten - Bazaruto Archipel Mozambique - Anantara Resort
(Vanuit Johannesburg)

Bazaruto Island is onderdeel van de Bazaruto Archipel, een groep van zes eilanden voor de kust van Vilanculous, Mozambique. De ongerepte paradijselijke eilanden met slechts enkele luxury resorts zijn ideale honeymoon bestemmingen of voor hen die een ontspannen en romantisch verblijf zoeken. De eilanden hebben een afwisselend landschap van mangrovebossen, zandduinen en zoetwatermeertjes. Natuurlijk staat centraal het verbluffende strand en de paradijselijke omgeving en is het vooral relaxen, genieten van het tropische klimaat en u laten verwennen door de faciliteiten van de accommodatie. Uw verblijf is fully inclusive.
- 2 pers. vertrek Vilanculous v.a. U$ 2.330 p.p. (vlucht Johannesburg - Vilanculous op aanvraag)


Mozambique-Azura-Benguerua-Island 6 nachten - Bazaruto Archipel Mozambique
Azura Benguerra Island
(Vanuit Johannesburg)

Benguerra Island is onderdeel van de Bazaruto Archipel. Het is op Bazaruto Island na het grootse eiland van de archipel. Ongerepte en paradijselijk stranden, een ideale honeymoon bestemming of voor hen die een ontspannen en romantisch verblijf zoeken. Azura Benguerra bestaat uit slechts 19 luxe beach villa's verspreid langs het lange zandstrand. Het eiland is alleen per helicopter te bereiken en is in de prijs inbegrepen. Het is vooral relaxen met af en toe een activiteit, genieten van het tropische klimaat en u laten verwennen door de faciliteiten van de accommodatie. Uw verblijf is fully inclusive.
16 maart - 18 december 2016 - 2 pers. vertrek Vilanculous v.a. U$ 3.785 p.p.
(vlucht Johannesburg - Vilanculous op aanvraag)
*Bij een langer verblijf dan 7 nachten is de tweede persoon vanaf de 7de nacht gratis!


Tropische strand Azura-Quilalea-Private-Island 6 nachten - Quirimbas Archipel Mozambique
Private Quilalea Island Retreat
(Vanuit Johannesburg of Pemba)

Quilalea Island is onderdeel van de Quirimbas Archipel, een groep eilanden voor de kust van Pemba, Mozambique. Het eiland is alleen te bereiken met een 25 minuten durende helicoptervlucht vanuit Pemba. Quilalea Island is onbewoond en heeft een oppervlakte van ongeveer 4 km≤ en is omringd door zandbanken, kleine zandstranden en lage rotsachtige kliffen. De vele indrukwekkende koraalriffen voor de kust met vele gekleurde vissen, anemonen en zeeschildpadden maken de Quirimbas Archipel tot een zeer gewaardeerde duiklocatie. Uw verblijf is fully inclusive.
16 maart - 18 december 2016 - 2 pers. - vertrek Pemba v.a. U$ 4.470 p.p.
(vlucht Johannesburg - Pemba op aanvraag)
*Bij een langer verblijf dan 7 nachten is de tweede persoon vanaf de 7de nacht gratis!

Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com


Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.

020 610 3593
020 895 0566

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593