reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

TANZANIA SAFARI LODGES en TENTED CAMPS

Tanzania safari lodges en tented camps zijn op basis van twee personen, indicatief, afhankelijk van de valutakoers, de periode waarin u afreist en exclusief internationale vlucht en transfers. Wanneer u alleen reist dan komt er vaak een single supplement bij. Voor kinderen 6 t/m 11 jaar gelden vaak aangepaste prijzen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde accommodatie die hier niet vermeld staat? Laat het ons weten en wij informeren u graag hierover.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Arusha/Mt Meru - Mount Meru Game Lodge
Meru Game Lodge - Arusha NP Meru Game Lodge - Arusha NP Meru Game Lodge - Arusha NP Meru Game Lodge - Arusha NP Meru Game Lodge - Arusha NP Meru Game Lodge - Arusha NP
De sfeervol ingerichte Mount Meru Game Lodge is gelegen in een privé reservaat halverwege de Kilimanjaro Airport en Arusha. De lodge bestaat uit 17 ruime en smaakvol ingerichte kamers met een en-suite toilet/badkamer. Elke kamer heeft een eigen veranda met stoelen waar u kunt relaxen en genieten van de omgeving. In het restaurant kunt u terecht voor diverse maaltijden en in de bar voor een uitgebreide selectie van likeuren, wijnen en soft drinks. Draadloos internet is beschikbaar in de receptie en in de meeste kamers. De lodge biedt haar gasten de mogelijkheid om onder begeleiding van een gids, kosteloos of tegen een gering bedrag, culturele & educatieve wandelingen in de nabije omgeving van de lodge te ondernemen; een bezoek aan een lokaal dorpje, een schooltje, een koffie en/of bananen plantage.

De Usa rivier, de fraaie uitzichten op Mount Meru en de Kilimanjaro, de mooie flora en de fauna maken een verblijf in de Meru Game Lodge een bijzondere ervaring. De tuin in het privé reservaat wordt regelmatig bezocht door allerlei wild zoals eland, struisvogel, zebra en buffel. Het meeste wild is afkomstig van het nabije opvangcentra voor gewonde en verweesde dieren die hier worden uitgezet om te rehabiliteren. Uw verblijf levert tevens een belangrijke bijdrage aan deze dieren om ze te helpen, want de opvangcentra worden volledig door de Mount Meru Game Lodge gefinancierd.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes en laundry service. (exclusief park entreegelden en activiteiten in Arusha NP. op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Arusha - Moivaro coffee Plantation Lodge
 Moivaro Lodge - Tanzania Moivaro Lodge - Tanzania Moivaro Lodge - Tanzania Moivaro Lodge - Tanzania Moivaro Lodge - Tanzania Moivaro Lodge - Tanzania Moivaro Lodge - Tanzania
De Moivaro Plantation Lodge ligt op zeven kilometer van het Arusha Town en heeft een vriendelijke en persoonlijke sfeer. De lodge en het zwembad zijn gelegen in een grote sprookjesachtige tuin en beschikt over 40 cottages, elk voorzien van een en-suite toilet/badkamer, een muskietennet en een plafondventilator. De lodge beschikt over een kleine souvenir winkel, een bar en een restaurant waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd met uitzicht op de tuin.

Het omliggende terrein bestaat uit een enorme koffieplantage waar een mooie wandelroute is uitgezet van ± 2 kilometer die u zelf kunt bewandelen. Ook kunt u optioneel kunt u voor ± 10 U$ p.p. een bezoek brengen een lokaal dorpje in de buurt om nauwer contact te maken met lokale bevolking en een bezoekje te brengen aan een bananen plantage waar ook bananenbier geproduceerd wordt.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner. (exclusief park entreegelden en activiteiten Arusha NP. op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Arusha - Kilimanjaro - Kia Lodge
 Kia Lodge - Tanzania Kia Lodge - Tanzania Kia Lodge - Tanzania Kia Lodge - Tanzania
De Kia Lodge ligt op slechts 2 kilometer van Kilimanjaro Airport en is een uitstekende basis om een safari mee te beginnen. De lodge is gesitueerd op een heuvel in het hart van een prachtige savanne, kenmerkend voor oost Afrika. Gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht over de Afrikaanse vlakte met de Kilimanjaro op de achtergrond.

Kia Lodge beschikt over 40 kamers, elk voorzien van een en-suite toilet/badkamer, airconditioning, een muskietennet, en een kluisje en telefoon. In het restaurant worden zowel Afrikaanse als internationale gerechten geserveerd, terwijl u in de deels open bar uit kunt zien op de Kilimanjaro, en kunt genieten van een cocktail of een biertje. De lodge beschikt over een zwembad en een kleine souvenirshop met internet service. Activiteiten die optioneel door de lodge worden aangeboden zijn o.a. een bezoek aan een Masaai dorpje, paardrijden, game drives in het Arusha National Park en bezoek aan een warmwaterbron.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner. (exclusief park entreegelden en activiteiten Arusha NP. op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Arusha - Arusha Safari Lodge
 Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania Arusha safari Lodge - Tanzania
Arusha Safari Lodge is gelegen op ongeveer 4 kilometer van Arusha. Het is een kleinschalige luxe lodge met een persoonlijke sfeer en bestaat uit slechts 9 kamers, waarvan 7 luxe en ruime cottages te midden van een mooie grote tuin. Elke cottage is voorzien van en-suite een toilet/douche of met ligbad, een terras met een zitje, een muskietennet en plafondventilator.

De faciliteiten van de lodge omvatten een restaurant, een lounge, een open theehuis waar u kunt genieten van allerlei drankjes, internet service, een tennisbaan, een zwembad, een volledig uitgerust fitnesscentrum, een sauna, stoombad en jacuzzi én de mogelijkheid tot een weldadige massage. (een aanrader wanneer na u terugkeert van een Mt. Meru klim) De lodge beschikt over een paardenstal en optioneel kunt u een ritje te paard of met een pony ondernemen.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner. (exclusief park entreegelden en activiteiten Arusha NP. op aanvraag

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Arusha - Arumeru River Lodge
 Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania Arumeru River Lodge - Tanzania
De Arumeru River Lodge is gebouwd op een oude koffieplantage, op ongeveer 35 minuten rijden van de luchthaven van Kilimanjaro en slechts 15 minuten rijden van het Arusha National Park. De sfeervolle lodge bestaat uit 21 comfortabel ingerichte chalets en 6 luxe suites. Elke chalet of suite is omringd door de tropische tuin en voorzien van een en-suite toilet/douche badkamer, een muskietennet, 1 flesje water per dag en een eigen veranda met een zitje.

In de centrale lodge vindt u de receptie met internet faciliteiten, een kleine souvenirshop, een ruim opgezette lounge met grote fauteuils en een open haard, een bar en een restaurant waar u zowel a lá carte of buffet kunt genieten van internationale en lokale gerechten. Een tweede restaurant met een terras bevindt zich op het buitenterrein vanwaar u een fraai uitzicht heeft op de Kilimanjaro en Mount Meru. Op het terras bij het grote (verwarmde) zwembad met ligbedden wordt overdag ook een lichte lunch of snacks geserveerd.

Optionele activiteiten die worden aangeboden zijn o.a. een bezoek aan een Maasai dorpje ± 2 uur, game drives in het Arusha NP, een bezoek aan de Moshi koffieplantage, een halve dagtrip naar Lake Dulati, Meserani Snake Park of het Masaai Museum.

Uw verblijf is inclusief ontbijt en diner. (exclusief park entreegelden en activiteiten Arusha NP. op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Arusha National Park - Hatari Lodge
 Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania
Hatari Lodge is gesitueerd op een hoogte van 1500 meter in het noordelijkste puntje van het Arusha National Park en biedt schitterende uitzichten op de kraters, de meren en Mount Meru en Kilimanjaro. De directe omgeving en de nu genoemde Hatari Lodge was ooit de setting van de beroemde film 'Hatari' met John Wayne en Hardy kruger. De rustige lodge heeft slechts 9 luxe ingerichte kamers, elk met een open haard en een grote en-suite toilet/badkamer. De kamers zijn gedecoreerd in retro stijl dat een gevoel van de jaren 60 en 70 oproept, de tijd van de film "Hatari" en de oorsprong van de safari's in Tanzania. Er is een centrale leef en dineerruimte waar u een gemoedelijke lounge, een bar met veranda en een kleine wildlife bibliotheek kunt vinden. De lodge is prachtig gesitueerd tussen geurende acacia bomen en biedt indrukwekkende uitzichten op de Mount Meru en de Kilimanjaro.

Halve dag activiteiten:
Tijdens uw verblijf heeft u de keuze uit 2 activiteiten per dag of een volledige dag een activiteit. Tijdens de middag of ochtend kan men bijvoorbeeld een game drive doen in het Arusha NP op weg naar de Ngurdoto Crater voor een wandelsafari. Ngurdoto Crater wordt ook wel 'little Ngorongoro' genoemd vanwege het zicht in de krater en de hoeveelheid aan wild. Na de wandeling en-route game drive door de “Little Serengeti” terug naar de Hatari Lodge waar een heerlijke lunch/diner op u wacht. Ook kunt een een halve dag een Maasai Village Visit doen. U vertrekt naar een Maasai dorp om kennis te maken met de meest beroemde stam van Afrika. U zult een indruk krijgen in de rolverdeling tussen man, vrouw, de kinderen en de jonge mannen in de Maasai cultuur. Maar ook zullen zij u vertellen en laten zien welke voorbereidingen zij treffen wanneer zij gaan jagen, hoe zij vuur maken, op welke manier zij medicinale planten verzamelen en gebruiken, waaruit hun traditionele voedsel bestaat, de vervaardiging van de typische Maasai sieraden etc. Na afloop keert u terug naar de lodge voor een uitgebreide brunch. Hiernaast kunt u een halve dag een begeleide wandelsafari door de buffel graslanden richting de Tulusia Watervallen ondernemen of een game drive naar Momella Lake waar u vele flamingo's en andere watervogels kunt zien en vervolgens een kanosafari op het meer kunt doen, waarbij u van dichtbij de nijlpaarden, buffels en waterbuck kunt aanschouwen.

 Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania Hatari Lodge - Tanzania

Dag activiteiten:
Ngurdoto Crater Na het ontbijt zal uw gids u meenemen voor een volledige dag game drive door het Arusha NP op weg naar de Ngurdoto Crater. Vanaf Buffalo viewpoint onderneemt u een begeleide wandeling op de rand van de krater. De lunch wordt geserveerd op een picnic site in de bush. Na de lunch en-route game drive door de de ’Little Serengeti’ op zoek naar zebra's, bushbuck en olifanten.

Mt. Meru Crater Na een licht ontbijt vertrekt u met uw gids naar de beboste hellingen van Mt. Meru voor een wandeling naar de kratervloer op 2400 meter hoogte. Vanaf de Tululisia viewing point vangt de wandeling aan en zal naar gelang uw conditie en het weer enkele uren in beslag nemen. De mistige damp gecombineerd met de begroeiing van mossen, varens en orchideeën én wetende dat er wild in de buurt zit maakt het tot een sprookjesachtig geheel. Na afloop keert u terug naar Tululisia viewing point voor een picknick lunch. Na de lunch en-route game drive naar de lodge voor een kopje thee en een cake.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, koffie en thee, water, en activiteiten bestaande uit 2x halve dag of 1x volledige dag, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Dar Es Salaam - Southern Sun Hotel
Het elegante Southern Sun Hotel ligt op 14 kilometer van Dar Es Salaam Airport en op 2 kilometer van het centrum en grenst aan een mooie botanische tuin. Het hotel bestaat uit 152 kamers onderverdeeld in standaard kamers tot luxe suites. Elke kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer, airconditioning, satelliet TV, telefoon, kluisje en thee & koffie faciliteiten.

Het hotel beschikt over een zwembad, een café/bar, een grill restaurant waar u uitgebreid a la carte kunt dineren en een tweede restaurant welke het zwembad en de botanische tuin overziet, waar tevens het ontbijt en de lunch worden geserveerd.

Uw verblijf is inclusief wegtransfers en ontbijt.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Saadani National Park - Saadani Safari Lodge (Sanctuary Retreats)
 Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania
Saadani Safari Lodge (Sanctuary Retreats) bestaat uit 9 tented cottages, 5 Maridadi suites en 1 superior Honeymoon Siri Suite. Alle cottages zijn gesitueerd op een verlaten strand en zijn voorzien van een en-suite toilet/badkamer en bieden vanaf uw veranda een fraai uitzicht op de Indische Oceaan. De Maridadi suites zijn gebouwd op palen en zijn luxer ingericht, ze hebben als extra een buitendouche. Enkele cottages zijn open fronted zodat u tijdens de warmere periodes kunt slapen met een verkoelende zeebries.

Elke morgen wordt er thee, koffie en vers sap naar uw veranda gebracht zodat u op uw gemak kunt ontwaken en kunt genieten van de mooie zonsopgang voordat u op safari gaat. Direct vanaf uw veranda kunt u het strand op voor een heerlijke wandeling of een zonnebad.

Op ongeveer 120 meter van de centrale lodge, de bar en het restaurant komt u via een lange houten loopbrug bij de Honeymoon Siri Suite. De Siri Suite is gesitueerd op een zandduin en heeft toegang tot een eigen privé strand. Deze suite beschikt over een en-suite toilet/badkamer met binnen en buiten douche, een mini bar, een klein privé zwembad met zonnedek, een keuken en een butler service. De maaltijden kunt u naar keuze nuttigen in het restaurant of op uw eigen terras.

De activiteiten worden optioneel aangeboden en bestaan uit wandelsafari’s, game drives in open 4WD, een river cruise op de Wami Rivier, een boottochtje naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u kunt gaan picknicken en kunt snorkelen of een bezoek aan een Maasai dorpje.

 Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania
Op ongeveer 120 meter van de centrale lodge, de bar en het restaurant komt u via een lange houten loopbrug bij de Honeymoon Siri Suite. De Siri Suite is gesitueerd op een zandduin en heeft toegang tot een eigen privé strand. Deze suite beschikt over en-suite toilet/badkamer, een binnen en buiten douche, een mini bar, een klein zwembad met zonnedek, een keuken en een butler service. De maaltijden kunt u naar keuze nuttigen in het restaurant of op uw eigen terras.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, 1 activiteit per dag bestaande uit game drives, wandelsafari, river cruise Wami Rivier, snorkeltrip naar zandbank, bezoek lokaal Maasai dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

 Saadani Safari Lodge - Tanzania

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Saadani National Park - Saadani River Lodge (Sanctuary Retreats)
 Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania
 Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania Saadani Safari Lodge - Tanzania
Saadani River Lodge (Sanctuary Retreats) is een luxe vijf sterren accommodatie gesitueerd op de oever van de Wami Rivier. Verscholen tussen het tropische rivierlandschap liggen 17 luxe suites en één exclusieve suite. Elke suite is gebouwd op een verhoogd platform en heeft een uitgestrekte veranda welke de rivier en het national park overziet en beschikt over een ruim slaapvertrek met kingsize bedden, en/suite toilet/badkamer met een buitendouche, thee & koffie faciliteiten, airconditioning, een minibar, een kluisje, een verborgen televisie, wifi mogelijkheid en room service. Naast deze standaard faciliteiten beschikt de exclusieve villa over twee ruime slaapkamers met elke een aparte badkamer, een volledig ingerichte woonkamer en een privé zwembad.

De aangeboden activiteiten bestaan uit wandelsafari’s, game drives in open 4WD, river cruise op de Wami rivier, een full day boottrip naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u kunt gaan picknicken en kunt snorkelen, mountainbike trips of een Maasai Village tour. De activiteiten worden optioneel aangeboden en bestaan uit wandelsafari’s, game drives in open 4WD, een river cruise op de Wami Rivier, een boottochtje naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u kunt gaan picknicken en kunt snorkelen of een bezoek aan een Maasai dorpje.

Tussen de safari's door kunt u gebruik maken van een tweetal tropische zwembaden, verscholen tussen luchtige beplanting en grenzend aan de Wami Rivier of u laten verwennen met een Spa behandeling, massage of yoga. Of een drankje nuttigen in de openlucht bar en comforabele lounge.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie en laundry service.(exclusief park entreegelden en optionele activiteiten)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Tarangire - Private Mobile Tented Camp
In tegenstelling van een verblijf in lodges of hotels is een private mobile tented camp veruit de beste keus voor de avontuurlijke reizigers die de bush in al haar puurheid willen beleven gecombineerd met een comfort en service die men niet in de bush zou verwachten. Wanneer u in de vroege avond van uw safari terugkeert wordt u verwelkomd met een verfrissend drankje en snacks bij een knetterend kampvuur, is er een warme douche voor u gereed gemaakt en kunt u genieten van een overheerlijk diner onder de Afrikaanse sterrenhemel, terwijl de nachtelijke bush geluiden en het schijnsel van de paraffinelampen het ware Afrika gevoel zullen versterken.

Een private mobile tented camp is luxe privé kamperen in Tanzania. Elke tent beschikt over een ruim slaapvertrek van drie bij vier meter, een kleedkamer van vier bij één meter en een deels open en-suite douche en toilet. De tenten zijn voorzien elektriciteit zodat u ook uw camera batterijen, mobiele telefoon kunt opladen of zelfs gebruik van uw laptop kunt maken.

Omdat luxe privé kamperen in Tanzania een ware beleving op maat is kunnen deze tenten op meerdere locaties worden opgezet. Niet alleen in Tarangire maar ook in de Serengeti, Manyara, Arusha, Mkomazi, Lake Eyasi of Lake Natron

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden (inclusief bush picknick), lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, game drives en gekwalificeerde Engels sprekende gids.(exclusief park entreegelden en minimaal verblijf is drie nachten)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Tarangire - Oliver's Camp
 Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania
Oliver´s Camp is gesitueerd in het afgelegen zuidoosten van Tarangire, op ongeveer 2 uur tijden vanaf de entry gate en ver weg van andere accommodaties. Hier vindt u werkelijk het beste van Tarangire en de game drives en wandelsafari's zijn 'off the beaten track', u komt hier nauwelijks andere toeristen tegen. Het Olivers Camp ligt nabij de 'Silale' moerassen welke bewoond worden door vele olifanten, zebra's en buffels, een grote trekpleister voor leeuwen en cheetah's.

Het kamp bestaat uit 10 ruime luxe safari tenten, waaronder 1 familietent, welke rijkelijk gemeubileerd zijn en voorzien van kingsize bedden en een en-suite toilet/badkamer met een buiten douche. De tenten zijn gemaakt van dik muskietengaas zodat u s'nachts kunt genieten van de sterrenhemel en de geluiden van de Afrikaanse bush. Op ongeveer 1 kilometer lopen ligt het Little Oliver´s Camp met dezelfde service en faciliteiten maar met slechts 5 luxe tenten voor een intieme safari ervaring, ideaal voor kleine groepen of families.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari´s, bewapende gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Tarangire - Oliver's Fly-Camping
 Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania Olivers Camp - Tarangire - Tanzania
Tijdens deze Fly-Camping kunt u kiezen uit een semi permanent kamp op één plek of u verandert telkens van locatie en u wandelt van kamp naar kamp. Deze vorm van kamperen vraagt enige flexibiliteit en een avontuurlijke instelling. Het kamp bestaat uit maximaal 3 tenten en zodat een klein gezelschap zonder de aanwezigheid van andere gasten kan genieten van een exclusive en intieme safari belevenis. U overnacht in kleine koepeltentjes voorzien van comfortabele matrassen en linnengoed, een zaklamp en een hoofdlamp en gebotteld drinkwater. Sanitaire faciliteiten zijn aanwezig in de vorm van een gemeenschappelijke verwarmde bush douche en een short drop toilet. Een camp staff staat klaar om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en voorziet in eenvoudige doch heerlijke en gezonde maaltijden bij het kampvuur of lunch in de schaduw van de bomen.

Tijdens de fly-camping ligt de nadruk ligt echt op wandelsafari's die u in de vroege ochtend en namiddag onderneemt. Een wandelsafari zal ongeveer 2 tot 4 uur per keer in beslag nemen en u wordt begeleidt door een gekwalificeerde bewapende gids. De wandelingen worden in gematigd tempo gedaan en zijn voor iedereen goed vol te houden, en anders geef uw gids gerust aan wat langzamer te lopen. Tussen de wandelingen door keert u terug naar het kamp voor een siësta en de lunch, om in de namiddag de wandeling te vervolgen.

Wilt u gebruik maken van deze fly-camping dan is een minimum verblijf twee nachten en minimaal twee deelnemers.

Uw verblijf is privé inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, privé wandelsafari´s, bewapende gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Tarangire - Whistling Thorn Camp
 Whistling Thorn Camp - Tarangire - Tanzania Whistling Thorn Camp - Tarangire - Tanzania Whistling Thorn Camp - Tarangire - Tanzania Whistling Thorn Camp - Tarangire - Tanzania
Whistling Thorn Camp is gelegen op ongeveer 5 kilometer van de entree van Tarangire. Het kamp beschikt over slechts 6 ruime tenten met een en-suite toilet/douche. De veranda die wordt beschaduwd door het grote overhangende rieten dak ziet uit over de vlakte. Omdat het terrein grenst aan het Tarangire National Park wordt er regelmatig in het kamp wild gesignaleerd. Zebra’s, olifanten, jakhalzen, giraffen, buffels en wildebeesten behoren tot de vaste bezoekers.

Whistling Thorn Camp is een kamp dat geheel gerund wordt door lokale bewoners die zeer toegewijd zijn en zich inzetten voor het behoud van hun land, de wilde dieren en de bewoners. De safari activiteiten bestaan uit bushwalks met een Maasai gids, dag en avond game drives of een cultureel bezoek aan een Maasai dorpje

Optionele activiteiten ter plaatse te reserveren Bush Diner /Lunch 15 U$ p.p. Night drive 20 U$ p.p. Bushwalk 10U$ p.p. Maasai Cultural tour 18U$ p.p.
Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, game drives en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Tarangire - Tarangire Safari Lodge
 Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania Tarangire Safari Lodge - Tarangire - Tanzania
De Tarangire Safari Lodge is gesitueerd in het Tarangire national park en is gebouwd op een rotsachtig plateau waardoor u een fascinerend mooi uitzicht heeft op de beneden gelegen Tarangire Rivier, een favoriete plek voor veel wild om te komen drinken en te baden.

Tarangire Safari Lodge beschikt over tented chalets en een aantal stenen bungalows gebouwd in typische Maasai rondavel stijl die gebruikt worden als kamer voor drie personen. Beide accommodaties zijn voorzien van en-suite toilet/badkamer en een veranda met een zitje. Een heerlijke plek om na een safari nog even met een verkoelend drankje na te genieten. Het centrale deel van de lodge beschikt over een lounge, een zwembad, een kleine souvenirwinkel en een deels open restaurant waar uitgebreide internationale maaltijden worden geserveerd.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, game drives en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Tarangire - Kikoti Camp
 Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania Kikoti Camp - Tarangire - Tanzania
Het indrukwekkende landschap van de Great Rift Valley is niet alleen fascinerend mooi maar ook buitengewoon rijk aan wild. Het hele jaar door biedt Tarangire goede mogelijkheden voor game viewing en zult u antilopen, giraffes, elanden, kudu's, oryx, luipaarden en soms neushoorns tegenkomen. Hoewel de grote migratie in de Serengeti plaatsvindt is Tarangire het enige gebied in oost-Arika waar u ook grotere groepen wildebeesten en zebra's gevolgd door roofdieren kunt zien. In het regenseizoen worden de lager gelegen vlaktes van Tarangire en Manyara gevuld met water en trekken dan grote groepen flamingo's en andere watervogels aan.

Het Kikoti Safari Camp ligt op 6 kilometer van het Tarangire NP. De ruime tenten zijn op een verhoogd platform opgezet waardoor u een panoramisch uitzicht heeft op de nabijgelegen heuvels en het lager gelegen Tarangire NP. Het safari camp bestaat uit 18 tenten met elk en-suite toilet/douche, kingsize bedden met muskietennet en een ruime veranda met stoelen. Het open restaurant biedt afwisselend een a la carte menu of een buffet (tijdens de safari's worden over het algemeen packed lunches meegenomen en genuttigd op een picnic site). Na het diner worden gasten regelmatig getrakteerd op traditionele zang en dans van de lokale Maasai. De efficiëncy en vriendelijkheid van de staf dragen bij tot een zeer aangenaam verblijf.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, game drives en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Serengeti Safari Camp (Nomad)
 Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania Serengeti Safari Camp Tanzania
Het luxueuze Serengeti Safari Camp (Nomad Tanzania) is een semi nomadisch kamp omdat het telkens met de migratie mee verplaatst zodat u de meeste kans van slagen heeft om deze van dichtbij mee te maken. Het luxe Nomad Mobile Camp is in bedoeïenen stijl ingericht en bestaat uit 6 ruime Meru tenten met grote comfortabele bedden, een kleedkamer en een en-suite toilet/badkamer. Op korte afstand van uw tent bevindt zich een centrale tent die dient al open dineergelegenheid waar u verrast wordt met overheerlijke maaltijden. Een andere tent dient als bar en lounge en beschikt over een kleine selectie aan interessante literatuur over de flora en fauna. De safari activiteiten bestaan uit ochtend en namiddag game drives in een gesloten 4WD en kunnen in halve of in hele dagdelen worden ondernomen.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Nduara Loliondo Camp (Nomad)
 Serengeti Nduara Lolliondo Camp Tanzania Serengeti Nduara Lolliondo Camp Tanzania Serengeti Nduara Lolliondo Camp Tanzania Serengeti Nduara Lolliondo Camp Tanzania Serengeti Nduara Lolliondo Camp Tanzania Serengeti Nduara Lolliondo Camp Tanzania
Door de nomadische aanblik van Nduara Loliondo Camp (Nomad Tanzania) gaat zij moeiteloos op in het Serengeti landschap. Het kamp is gelegen op de zuidvlakte van het Lolliondo gebied waar tussen december en mei de wildebeesten tijdens hun migratie naar het westen trekken en is alleen operationeel gedurende deze maanden.

De centrale tent beschikt over een woon/zit en een dineer gedeelte, en is speciaal ontworpen en geïnspireerd op het ontwerp van een Yurt. De slaaptenten zijn traditionele Meru stijl tenten ingericht met de bijbehorende natuurlijke kleuren en elementen uit de nomadische cultuur. Elke tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer met een verwarmde bush douche.

Overdag kunt u wandelsafari’s en dag en avond game drives doen onder begeleiding van de lokale Maasai Morani. De safari’s kunnen in dagdelen worden ondernomen waarbij u ’s middags voor een ontspannen lunch en siësta weer terug komt in het kamp of u kunt een packed lunch meenemen en een hele dag op pad gaan.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende Maasai gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Ikoma Tented Camp
 Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania
In het noordwesten van de Serengeti, temidden van de savanne en beschaduwd door acacia bomen ligt het Ikoma Tented Camp, een zeer goed alternatief voor kamperen of de duurdere luxe tented camps. Het Ikoma camp is gesitueerd op een bijzondere locatie, namelijk precies in het pad van de wildebeest migratie!

Het tented camp biedt gedurende het hele jaar veelbelovende game drives en buiten de migratie periode zult u dan wat dieper het park ingaan. Door de gunstige ligging zijn veel locaties in de Serengeti binnen een kort tijdsbestek bereikbaar. Daarbij ligt het kamp nét buiten het national park waardoor ook wandelsafari's en night drives zijn toegestaan.

Het Ikoma Bush Camp bestaat uit 31 ruime tenten, elk voorzien van een en-suite toilet en douchegelegenheid, een muskietennet en elektriciteit zodat u uw camera batterijen kunt opladen. In het open restaurant en de bar kunt u onder het genot van een heerlijke maaltijd of een drankje genieten van het panoramische uitzicht.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, 1 liter water p.p. per dag, privé gids/chauffeur met eigen voertuig, game drives en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Kati Kati Camp
 Kati Kati camp - Serengeti - Tanzania Kati Kati camp - Serengeti - Tanzania Kati Kati camp - Serengeti - Tanzania Kati Kati camp - Serengeti - Tanzania
Kati Kati Camp is centraal gelegen in het Seronera gebied in de Serengeti, op ongeveer 2 uur rijden vanaf de entree. Het kamp ligt in een gebied waar het hele jaar door wild te vinden is en vooral is het een locatie waar de cheeta nogal eens gespot wordt. Kati Kati Tented Camp is een eenvoudig doch comfortabel kamp waar het u aan niets zal ontbreken. Slechts 10 tenten zijn semi permanent opgezet, na elk seizoen worden de tenten weer afgebroken. De ruime tenten beschikken aan beide zijden over een aantal grote gazen ramen waardoor het een luchtig gevoel geeft en voor enige verkoeling zorgt tijdens de warmere periodes. Elke tent is voorzien van een en-suite toilet/wastafel en een douche. Op gezette tijden beschikt u over elektriciteit via zonne-energie en kunt u uw camera batterijen opladen.

Op enige afstand van de tenten zijn twee grote, deels open tenten te vinden. De een doet dienst als een loungeruimte waar enkele wildlife boeken te vinden zijn en waar u kunt relaxen in de schaduw onder het genot van een koel drankje, en de andere tent doet dienst als dineerruimte.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, game drives en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Mbalageti Tented Camp
 Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania Mbalageti Tented Camp - Serengeti - Tanzania
Mbalageti Tented Camp is gesitueerd in het westen van de Serengeti op ongeveer 3 uur rijden vanaf de entree. Door de centrale ligging zijn er het hele jaar door goede mogelijkheden voor game viewing. Wanneer de migratie zich meer in het noordwesten of noorden bevindt dan zullen de game drives zich ook naar deze regio verplaatsen.

Mbalageti Tented Camp bestaat uit 14 budget lodge rooms en 24 comfortabele tot luxe tented chalets. De lodge rooms hebben elk een veranda met een zitje en beschikken over een en-suite toilet/douche en een kluisje om uw waardevolle spullen in op te bergen. Omwille de privacy liggen de tented chalets op ruime afstand van de lodge rooms. Elk tented chalet is voorzien van een veranda met een zitje, een en-suite toilet/ bad en douche. Daarnaast is elk chalet voorzien van een badjas en slippers, een zaklantaarn, paraplu, verrekijker en een kluisje. En op verzoek kan er ’s morgens koffie of thee worden geserveerd. In beide accommodaties is er op gezette tijden elektriciteit en kunt u uw camera batterijen opladen.

Op ongeveer 500 meter van de lodge rooms bevindt zich de receptie en de centrale lodge. Bij de receptie is tevens een theetuin waar u naast een kopje koffie of thee een selectie van zelfgemaakte koek en taartjes kunt proeven. In en om de centrale lodge bevindt zich het restaurant, een bar, het zwembad, een lounge en een kleine souvenirwinkel. Op de tweede verdieping van de centrale lodge kunnen gasten gebruik maken van enkele bordspelen, puzzels en wildlife boeken. Op korte afstand, in een mooie en rustige omgeving bevindt zich een Spa waar u kunt ontspannen middels een verschillende massages met aroma therapie.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, game drives en park entreegelden

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Ndutu Safari Lodge
 Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania Ndutu Safari camp - Serengeti - Tanzania
Ndutu Safari Lodge is gesitueerd in het zuiden van de Serengeti. De lodge bestaat uit 34 stenen cottages, een openlucht bar, een lounge en een dinergelegenheid. De cottages zijn luchtig beschaduwd door grote acacia bomen en hebben allen uitzicht op Lake Ndutu dat regelmatig allerlei wild aantrekt. Elke cottage heeft en-suite toilet/badkamer en hebben allen een eigen veranda dat Lake Ndutu overziet. Tevens zijn de cottages toegankelijk voor rolstoelen.

De lodge biedt een uitstekende basis om binnen korte afstand diverse verspreidingsgebieden van dieren en planten te verkennen waaronder moerassen, bosland, soda meren en de beroemde uitgestrekte grasvlaktes van de Serengeti. Ndutu Lodge is een favoriet van wildlife fotografen en filmmakers.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, game drives in de Serengeti, professionele Engels sprekende gids en park entree gelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Tingitana Migration Camp
 Tingitana Migration Camp - Serengeti - Tanzania Tingitana Migration Camp - Serengeti - Tanzania Tingitana Migration Camp - Serengeti - Tanzania Tingitana Migration Camp - Serengeti - Tanzania
Het Tingitana Migration Camp wordt in het noordelijke deel van de Serengeti opgezet. Dit semi-permanente tented camp is alleen geopend in de maanden juli tot november en ligt op een fraaie locatie nabij de Mara Rivier welke de grens vormt tussen de Serengeti in Tanzania en de Maasai Mara in Kenia.

De ruime sta-hoogte safari tenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van een tweepersoonsbed met een klamboe, een zithoek en een en-suite toilet/douche met enkele toiletartikelen. De game drives zijn met name gericht op het traceren van de migratie van duizenden wildebeesten en de daarbij horende roofdieren.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, game drives in de Serengeti, professionele Engels sprekende gids en park entree gelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Nasikia Mobile Camp
 Nasikia Mobile Camp - Serengeti - Tanzania Nasikia Mobile Camp - Serengeti - Tanzania Nasikia Mobile Camp - Serengeti - Tanzania Nasikia Mobile Camp - Serengeti - Tanzania
Nasikia Mobile Camp bestaat uit 8 tot 12 sta-hoogte safari tenten die afhankelijk van de locatie van de gnoe migratie steeds worden opgezet en afgebroken. Gedurende het seizoen worden er verschillende locaties gebruikt om gasten de beste kans op spectaculaire wildlife momenten te bieden. Vanaf december tot april bevindt het tented camp zich in het zuidelijk deel van de Serengeti, de Ndutu regio. Vanaf juli tot november is het kamp in het noordelijk deel te vinden, de Bologonja regio nabij de Mara Rivier.

Elke ruime tent is volledig en sfeervol ingericht en voorzien van een houten ledikant met een klamboe, een bureau, een stoel, een kast en een opbergkist. Het interieur is omgeven door een mix van zachte aarde tinten. Een en-suite toilet/badkamer met douche beschikt over badjassen, slippers en toiletartikelen. De voorkant van de tent kan volledig worden open geritst, met onder de luifel een klein zitje waar u kunt genieten van een ontspannen moment.

Een pad van verlichte lantaarns leidt ’s avonds naar de gezamenlijke dineertent waar u zult genieten van culinaire maaltijden. Na het avondmaal wordt u uitgenodigd voor een gezellige afsluiting rond het nachtelijke houtvuur. Overdag kunt een bezoekje brengen aan de kleine wildlife bibliotheek en onderneemt u boeiende game drives op zoek naar de migratie.

Uw verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, game drives in de Serengeti, professionele Engels sprekende gids en park entree gelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Serengeti - Grumeti Tented Camp (Eco Lodge)
 Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania Ikoma Bushcamp - Serengeti - Tanzania
Grumeti Tented Camp (Eco Lodge Africa) is gesitueerd in het noordelijk deel van de Serengeti en is een goed alternatief voor de duurdere tented camps. Grumeti Tented Camp is centraal gelegen zodat binnen korte tijd diverse locaties bezocht kunnen worden.

Het kamp beschikt over 10 semi luxe tenten gebouwd op een verhoogd platform. Elke tent is voorzien van en-suite toilet/badkamer, kingsize bedden, een muskietennet, een veranda met een zitje dat een panoramisch uitzicht biedt en elektriciteit door middel van zonnepanelen.

In het centrale deel van het kamp is de lounge en dineerruimte te vinden. Activiteiten die worden aangeboden bestaan uit dag en avond game drives, bushwandelingen en een bezoek aan lokale dorpjes.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, 1 liter water p.p. per dag, privé gids/chauffeur met eigen voertuig, game drives en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's bij reservering melden)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ngorongoro Conservation Area - Plantation Lodge
De Plantation Lodge ligt op 20 minuten van het Ngorongoro conservatie gebied en is vanwege haar uniek ligging een voordelig alternatief voor de duurdere lodges die op de kraterrand zijn gesitueerd. De lodge ligt in een goed onderhouden tropische tuin en telt 17 elegant ingerichte kamers en 6 suites voorzien van een ruime en-suite toilet/badkamer. Elke kamer is in koloniale stijl ingericht met kleine Afrikaans details en biedt uitzicht op de mooie grote tuin, de trots van de Plantation Lodge. Iedere kamer heeft een openhaard die in de koelere maanden 's avonds word aangestoken omdat het dan best fris kan zijn.

Over het terrein kunt u heerlijk wandelen en genieten van de geuren en kleuren en het gezang van exotische vogels. Er zijn een aantal zithoekjes gecreëerd waar u naast relaxen ook de lunch kan nuttigen. De lidbedden bij het zwembad nodigen uit om te ontspannen, of in de schaduw van een van eucalyptus bomen in de tuin een boek te lezen met een kopje verse lokaal geteelde koffie. Het complex is omgeven door groene heuvels met koffieplantages waar u tevens naar toe kunt wandelen zodat u ook een indruk kunt krijgen hoe de koffiebonen worden geteeld.

De maaltijden worden geserveerd in twee grote elegante dineerruimtes versierd met metalen kroonluchters, gewelfde plafonds en sierlijke gordijnen en zitkussens. Beide ruimtes beschikken over een open haard omringd door loungebanken met grote kussens voor gezellige winteravonden. Uiteraard kunnen de maaltijden ook buiten op het terras of in de tuin worden geserveerd. De lodge beschikt tevens over een wijnkelder waar u op aanvraag kunt deelnemen aan een proeverij.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden. (exclusief safari activiteiten en park entreegelden)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ngorongoro Conservation Area - Crater Forest Camp
Het Crater Forest Camp ligt aan de grens van het Ngorongoro Conservatie gebied en op ongeveer 35 kilometer van de beroemde Krater. De lodge ligt op een hoogte van 1.800 meter en ziet uit op de omliggende koffieplantages. Juist door de rustige en centrale ligging van de lodge, is het een unieke locatie voor een start of eindpunt van een safari in de Serengeti/Ngorongoro.

Crater Forest Camp beschikt over slechts 15 tenten, elk gebouwd op een verhoogd platform zodat u een prachtig panoramisch uitzicht heeft. De ruime stijlvol ingerichte tenten zijn voorzien van en-suite toilet/badkamer en een veranda welke als open lounge dienst doet. Op koelere avonden kunt u gebruik maken van de Afrikaanse vuurpot op uw veranda zodat u nog lang kunt genieten van de mooie omgeving en de nachtelijke wildlife activiteiten. Een lounge, een curioshop, een bar en een restaurant waar zowel Afrikaanse als internationale gerechten worden geserveerd, zijn aanwezig.

Naast een ‘basis’ voor uw safari biedt de Crater Forest Tented Lodge ook optionele activiteiten zoals culturele tours naar Mto Wa Mbu of een tweedaagse excursie naar Lake Eyasi. Ook kunt u direct vanuit de lodge en onder begeleiding van een ranger een wandelsafari ondernemen door het Ngorongoro Conservatie gebied. Ontmoetingen met olifanten en buffels zijn niet zelden. Of u kunt een mountainbike huren en op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen, de lodge heeft diverse fietsroutes voor u op kaart gezet.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, 1 liter water p.p. per dag, privé gids/chauffeur met eigen voertuig, game drives, krater tour en park entreegelden.

Optionele activiteiten ter plaatse te reserveren Scenic walk naar krater 10U$ p.p. Coffee & Forest tour 10U$ p.p.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ngorongoro Conservation Area - Bougainvillea Lodge
Bougainvillea Lodge De Bougainvillea Lodge is gesitueerd in een rustige buitenwijk van Karatu, op de rand van het Ngorongoro conservatie gebied. Door de centrale ligging welke toegang biedt tot de verschillende nationale parken is het een ideale locatie voor een tussenstop. De Bougainvillea lodge wordt geheel beheerd en gerund door lokale bewoners van het stadje Karatu en bestaat uit 24 cottages met kingsize bedden, een muskietennet, en-suite toilet/badkamer en een eigen veranda. De lodge beschikt over een restaurant, een bar, een souvenir shop en een zwembad.

Activiteiten die vanuit de lodge worden aangeboden bestaan uit game drives in het Ngorongoro gebied inclusief een kratertour, een wandeling naar een nabij gelegen koffie plantage, culturele interacties met de Maasai, excursie naar Lake Eyasi en een bezoek aan de Hadzabe stam.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, 1 liter water p.p. per dag, privé gids/chauffeur met eigen voertuig, game drives, krater tour en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ngorongoro Conservation Area - Coffee Farm House
 Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania Ngorongoro Farmhouse - Tanzania
De Coffee Farm House is een perfecte locatie voor een stop-over voor elke safari in het noorden van Tanzania en bij uitstek voor een bezoek aan Manyara of de Ngorongoro krater. Op slechts 6 kilometer vanaf de Ngorongoro Lolduare gate, is het een voordelig alternatief voor de duurdere accommodaties in dit gebied.

De Coffee Farm House bestaat uit 50 ruime kamers voorzien van en-suite toilet/badkamer, telefoon, muskietennet en een fles gebotteld water. De maaltijden kunnen zowel binnen in het restaurant worden genuttigd als buiten op het dek of bij het zwembad. In de receptie kunt u terecht voor telefoon en internet. Activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn o.a. begeleide wandelingen met een Maasai gids in de nabije omgeving (± 1 uur) of het Ngorongoro gebied ± 2 uur.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, welkomst drankje, 1 liter water p.p. per dag, privé gids/chauffeur met eigen voertuig, game drives, krater tour en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Selous - Rufiji River Camp
 Rufiji River Camp - Selous - Tanzania Rufiji River Camp - Selous - Tanzania Rufiji River Camp - Selous - Tanzania Rufiji River Camp - Selous - Tanzania Rufiji River Camp - Selous - Tanzania Rufiji River Camp - Selous - Tanzania Rufiji River Camp - Selous - Tanzania
Rufiji River Camp is gesitueerd op de oever van de Rufiji Rivier in het hart van het Selous Game Reserve. Het kamp is seizoensgebonden en sluit aan het einde van maart t/m mei.

Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit game drives, bootsafari’s en wandelsafari’s. De dag en avond game drives worden ondernomen in open landrovers. Een gemiddelde safari neemt ongeveer een halve dag in beslag maar afhankelijk van waar het wild zich bevindt en uw interesse kunnen er ook game drives van een hele dag worden ondernomen. Dit wordt ter plekke met u besproken. Bootsafari's bieden weer een heel andere aanblik en kunt u op allerlei locaties komen die te voet of met een jeep niet te bereiken zijn. Ook tijdens de sunset cruises is het heerlijk vertoeven op het water en kunt u de dieren soms van heel dichtbij spotten.

Rufiji River Camp bestaat uit 20 ruime tenten opgezet onder een schuin rieten dak met een grote veranda dat uitziet op de rivier waar met regelmaat allerlei wild komt te drinken of te baden. Elke tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer met verwarmd water.

Het restaurant, de bar en verhoogde lounge hebben tevens een mooi uitzicht op de rivier. Ïn de avonduren geeft de sfeerverlichting een extra dimensie en kunt u genieten van een privé diner langs de oever van de rivier of een lekkere kop koffie in de lounge. In het complex bevinden zich nog een kleine souvenirwinkel en een zwembad met enkele ligstoelen.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari's, bootsafari's gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Selous - Impala Camp
 Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania Impala Camp - Selous - Tanzania
Selous Impala Camp is gesitueerd op de oever van de Rufiji Rivier. Het Impala Camp bestaat uit 8 ruime safari tenten op een verhoogd platforminclusief twee familie tenten welke bestaan uit twee aparte tenten maar middels een grote houten veranda aan elkaar verbonden zijn. Elke ruime tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer en een eigen veranda welke de Rufiji Rivier of de lagune overziet.

De open dineerruimte and lounge is voorzien van een grote veranda vanwaar u een fraai uitzicht heeft op de rivier. Hier kunt u zich na een game drive, wandeling of bootsafari even terugtrekken met een koel drankje en vanuit uw comfortabele stoel nog allerlei vogels spotten of u kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, 2 activiteiten per dag bestaande uit game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari's Rufiji Rivier, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Selous - Lake Manze Camp
 Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania Lake Manze Camp - Selous - Tanzania
Lake Manze Camp is gesitueerd op de oever van Lake Manze in het noorden van Selous, één van de rijkste game gebieden van het reservaat. Het kamp beschikt over 12 tenten die ruim verspreid over het terrein zijn opgezet. Het kamp wordt wel omschreven als simpel, maar met alle comfort en een persoonlijke service. Elke tent staat op een verhoogd stenen platform dat verlengd is met een veranda. De ruime tenten zijn voorzien van en een groot houten tweepersoonsbed en een en-suite open air toilet/badkamer en de grote ramen van gaas zorgen voor een constante koele bries. In de tent is geen elektriciteit aanwezig en in het donker maakt u gebruik van grote lantaarns.

In de open booma bevinden zich een dineerruimte en een lounge. Hier kunt u op gezette tijden uw camera opladen en gebruik maken van elektriciteit op zonne-energie. Omdat het kamp erg afgelegen ligt en ver weg van andere accommodaties, komt u hier geen andere toeristen tegen. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan de activiteiten, er is geen kamproutine of vast schema en de safari's worden ter plekke met u besproken. Game drives in 4WD worden gedaan met maximaal 4 personen of u kunt een bootsafari's doen over het kalme water van het meer. In de vroege ochtend is een wandelsafari een boeiende optie, om te voet en van dichtbij de schoonheid van Selous te ervaren.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, dag en avond game drives, wandelsafari's, bootsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Selous - Selous Wilderness Camp
 Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania Wilderness Camp - Selous - Tanzania
*Aanbieding: Bij 4 nachten verblijf mag de 2e persoon mee en krijgt 50% korting!

Selous Wilderness Camp is gesitueerd op de oever van de Rufiji Rivier. Het Wilderness Camp bestaat uit 8 ruime safari tenten op een verhoogd platform inclusief twee familie tenten welke bestaan uit twee aparte tenten maar middels een grote houten veranda aan elkaar verbonden zijn. Elke ruime tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer en een eigen veranda welke de Rufiji Rivier of de lagune overziet.

De open dineerruimte and lounge is voorzien van een grote veranda vanwaar u een fraai uitzicht heeft op de rivier. Hier kunt u zich na een game drive, wandeling of bootsafari even terugtrekken met een koel drankje en vanuit uw comfortabele stoel nog allerlei vogels spotten of u kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari's Rufiji Rivier, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Mikumi - Stanleys kopje
 Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania Stanleys Kopje - Mikumi - Tanzania
Stanley 's Kopje ligt op een heuvel midden in de uitgestrekte de open Mkata vlakte. Omdat het gehele kamp gebouwd is op een rotsformatie, het zogenaamde "kopje", heeft u vanuit het restaurant, de bar en het zwembad een prachtig panoramisch uitzicht over de vlakte. De nabijgelegen Wanamboga waterpoel trekt allerlei wild dat u vanuit het kamp soms al kunt spotten. De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives. Optioneel kunt u ook wandelsafari's doen, graag bij reservering vermelden.

Het kamp bestaat uit 12 ruime en luchtige Meru stijl tenten, verspreid over het terrein. De tenten staan op een houten platform en worden koel gehouden door een rieten dak. Elke luxe tent heeft een en-suite toilet/douche met zonne-energie verwarmd water en aan de voorzijde een grote veranda met stoelen en een tafel waar u 's ochtends kunt wakker worden met een kopje koffie en genieten van het uitzicht.

De centrale booma is in typische Swahili stijl met een puntdak en voorziet in een dineerruimte, een lounge en een bar. De booma is rondom helemaal openfronted en biedt een panoramisch uitzicht op de vlakte. Iets lager gelegen is een zwembad met enkele ligstoelen.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Mikumi - Vuma Hills Tented Camp
Vuma Hills Tented Camp ligt in het zuidwesten van het Mikumi National Park, op ongeveer 300 km. ten westen van Dar Es Salaam. Het is het derde grootste park van Tanzania en wordt vrijwel omringd door bergen, het landschap bestaat voornamelijk uit savanne en moerasachtige meertjes. Het Vuma Hills Tented Camp bestaat uit 16 luxe tenten met aan de achterzijde een en-suite toilet/douche en aan de voorzijde een grote privé veranda met een zitje. Op gezette tijden kunt u in het kamp gebruik maken van elektriciteit op zonne-energie.

Een grote open fronted booma voorziet in een restaurant, een gezellige bar en een lounge met een fraai uitzicht op de uitgestrekte vlakte zodat u hier, tussen de safari's door, heerlijk in de schaduw kunt relaxen met een koel drankje. Bij het zwembad vindt u enkele ligstoelen, hier kunt u tijdens de heetste uurtjes een frisse duik nemen.

Mikumi biedt een variëteit aan wild, naast olifanten, giraffes, zebra's, nijlpaarden, antilopen en leeuwen zijn hier ook de zeldzame wilde honden te vinden. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan game drives in open 4WD of u kunt optioneel een dag excursie doen naar Udzungwa Mountains NP. Een trekking door het regenwoud, met kans om prachtige vogels en verschillende apen tegen te komen, op weg naar de Sanje Watervallen voor een adembenemend zicht over de Rift Valley. Optioneel kunt u ook wandelsafari's doen.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ruaha - Ruaha River Lodge
 Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania Ruaha River Lodge - Tanzania
De comfortabele Ruaha River Lodge is gesitueerd op de rotsachtige oever van de Ruaha Rivier, een unieke locatie in het park. De lodge biedt een fraai uitzicht op de rivier en de nabijgelegen waterpoelen die worden bevolkt door nijlpaarden en krokodillen.

De accommodatie bestaat uit totaal 24 stenen chalets, maar omdat deze zijn verdeeld in twee kampen met eigen faciliteiten wordt de persoonlijke sfeer ook tijdens drukkere periodes behouden. Elke ruime chalet is volledig ingericht en voorzien van een zithoek, een bureau, twee aparte bedden of een tweepersoonsbed en een en-suite toilet/douche met een dubbele wastafel, een eigen privé veranda met een zitje biedt een mooi uitzicht op de rivier.

De eerste dineergelegenheid bevindt zich langs de rivier, de tweede dineergelegenheid bevindt zich in de booma boven op een heuvel, welke weer een heel andere blik op het landschap geeft. De lounge en de dineergelegenheid zijn beiden open-fronted met uitzicht op de rivier. Door de gepolijste roodstenen vloeren, het donkere leer van het interieur wordt een koloniaal gevoel gecreëerd. Het design is open, luchtig en zeer comfortabel.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, deze kunnen een halve of een hele dag in beslag nemen. Optioneel kunt u ook een wandelsafari ondernemen.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's op aanvraag)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ruaha - Mdonya Old River Camp
 Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania Mdonya Old river Camp - Ruaha - Tanzania
Old Mdonya River Camp is gelegen op een zeer fraaie locatie in het westen van het Ruaha National Park, een paar kilometer van de Mdonyo Watervallen. Het is een avontuurlijk bushcamp met een persoonlijke service waar geen vaste kamp routine heerst. De safari activiteiten die worden aangeboden bestaan uit dag of avond game drives in open 4WD. Wanneer u een hele dag op game drive gaat bestaat de lunch uit een packed lunch welke op een mooie plek onderweg wordt genuttigd.

Old Mdonya River Camp bestaat uit 12 ruime Meru tenten die eenvoudig doch zeer comfortabel zijn ingericht. Elke tent is voorzien van een comfortabel bed, een bureau en een en-suite toilet/badkamer met een open bush douche onder de Afrikaanse sterrenhemel. Onder de luifel is een zitje voor de tent. Een grote centrale tent doet dienst als open dineergelegenheid en lounge welke een droge rivierbedding overziet die als doorgang door allerlei wild wordt gebruikt.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ruaha - Tandala Tented Camp
 Tandala Camp - Ruaha - Tanzania Tandala Camp - Ruaha - Tanzania Tandala Camp - Ruaha - Tanzania Tandala Camp - Ruaha - Tanzania Tandala Camp - Ruaha - Tanzania Tandala Camp - Ruaha - Tanzania Tandala Camp - Ruaha - Tanzania
Tandala Tented Camp is gesitueerd nét buiten het Ruaha National Park, op ongeveer 10 kilometer van de ingang. Het kamp beschikt over 11 ruime tenten, op een verhoogd platform op palen en beschaduwd door acacia en baobab bomen. Elke tent is voorzien van een deels open en-suite toilet/douche en beschikt over een ruime veranda met een zitje waar u kunt genieten van de omgeving. Een nabije waterpoel trekt allerlei wild en met enige regelmaat wordt het kamp bezocht door een olifantenfamilie die u vanaf uw veranda kunt aanschouwen.

Een centrale half open lodge bevindt zich een bar, een relaxte lounge met luie zitbanken, een pooltafel en kaartspel en een dineerruimte. Bij goed weer wordt er meestal al fresco gedineerd. Ter verkoeling is er ook een zwembad aanwezig met enkele ligstoelen. De safari activiteiten die worden aangeboden zijn dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari’s in het national park. Omdat het kamp nét buiten het Ruaha National Park ligt, heeft u tevens de mogelijkheid om een traditioneel Maasai dorpje te bezoeken en een indruk krijgen van hun dagelijks leven.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, game drives in open 4WD, wandelafari's, bezoek aan Masaai dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Ruaha - Kwihala Mobile Tented Camp
 Kwihala Mobile Tented Camp- Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp- Ruaha - Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp - Ruaha - Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp- Ruaha - Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp - Ruaha - Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp - Ruaha - Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp - Ruaha - Tanzania Kwihala Mobile Tented Camp - Ruaha - Tanzania
Kwihala Tented Camp betekent eigenlijk dat u gaat luxe kamperen in de bush. Kwihala Tented Camp is gesitueerd in het noorden van Ruaha, nabij de Mwagusi rivier, op ongeveer 45 minuten vanaf de airstrip. Het kamp bestaat uit slechts 6 individueel ingerichte safari tenten. De ruime tenten zijn ongeveer 40m² en voorzien van een sfeervolle inrichting met groot ledikant, een nachtkastje, een bureau, een zithoek en een en-suite toilet/bushdouche.

In de centrale tent van ongeveer 150m² vindt u de lounge, de bar en een dineergelegenheid. De wanden van de tent kunnen geheel geopend worden zodat u ook vanuit de lounge van de omgeving kunt genieten. Vanuit Kwihala Tented Camp kunt u overdag game drives ondernemen. Avond game drives en wandelsafari’s worden ook aangeboden maar zijn afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's afhankelijk van seizoen, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Katavi - Katavi Wildlife Camp
 Katavi wildlife Camp- Tanzania Katavi wildlife Camp- Tanzania Katavi wildlife Camp- Tanzania Katavi wildlife Camp- Tanzania Katavi wildlife Camp- Tanzania Katavi wildlife Camp- Tanzania
Katavi Wildlife Camp is gesitueerd op de Katisunga vlakte in het Katavi National Park. De Katuma Rivier stroomt door dit gebied op weg naar het Chada Meer en afhankelijk van het seizoen veranderd de vlakte in een drassig geheel met waterpoelen. Wanneer de poelen opdrogen tijdens het droge seizoen liggen de roofdieren op de loer wat tot dramatische schouwspelen leidt. De ligging van het kamp maakt het ook mogelijk het Katavi Meer en het Chada Meer te verkennen.

Het exclusieve tented camp bestaat uit slechts 6 ruime tenten met en-suite faciliteiten. De persoonlijke sfeer en de niet opdringerige efficiënte service dragen bij tot een onvergetelijke safari. Spectaculaire ochtend en middag game drives zijn inbegrepen en om de gasten flexibiliteit in de keuze van safari's te bieden kunt u optioneel deelnemen aan wandelsafari's.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Katavi - Chada Camp (Nomad)
 Katavi Chada Camp- Tanzania Katavi Chada Camp- Tanzania Katavi Chada Camp- Tanzania Katavi Chada Camp- Tanzania Katavi Chada Camp- Tanzania Katavi Chada Camp- Tanzania
*Long stay special: 4 nachten verblijf voor de prijs van 3

Chada Camp (Nomad) is een exclusief Nomad kamp verscholen tussen grote acacia en tamarinde bomen met slechts 6 grote romantische en luchtige open fronted safari tenten. De stijlvolle tenten zijn volledig gemeubileerd met een luxe en-suite toilet/badkamer met bush douche en een privé terras met comfortabele zitstoelen om te relaxen en uit te zien op de vlakte.

Hoewel er letterlijk genoeg afspeelt voor uw deur zult u de gelegenheid hebben om het allerbeste van het park te zien. Gezien de aanwezigheid van grote aantallen dieren is game viewing absoluut lonend. Bent u nog avontuurlijker ingesteld en wilt u nog dichter bij de natuur zijn dan is er de mogelijkheid voor 'Fly Camping' - U slaapt in de bush met slechts een klamboe-tent tussen u en de sterrenhemel en onderneemt spannende wandelsafari's. Met meer dan 4000km² te ontdekken bent u met Fly Camping in staat om nog meer van dit overweldigende park te ontdekken. Op een centrale open plek staat de eettent en een comfortabele lounge met een wildlife bibliotheek, waar u de heetste uurtjes van de dag tussen de safari's door, verkoeling kunt zoeken of een drankje kunt nuttigen. Ontspannen en genieten van een aperitief bij het kampvuur is de perfecte afronding van een dag vol spanning en avontuur.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (exclusief park entreegelden avond game drives ± € 35 p.p. per keer)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire    Katavi - Katuma Bush Camp
 Katuma bushcamp- - katavi - Tanzania Katuma bushcamp- - katavi - Tanzania Katuma bushcamp- - katavi - Tanzania Katuma bushcamp- - katavi - Tanzania Katuma bushcamp- - katavi - Tanzania Katuma bushcamp- - katavi - Tanzania
Katuma Bush Camp ligt in het hart van Katavi National Park, op een locatie vanwaar u de uitgestrekte grasvlaktes goed kunt overzien. Direct vanuit uw tent heeft u al een perfect uitzicht op de kuddes dieren die regelmatig hier naar toe komen op zoek naar mals gras en water.

Het comfortabele Katuma Bush Camp bestaat uit 10 luxe, comfortabel en stijlvol gemeubileerde tenten met een en-suite toilet/douche met warm en koud stromend water en een privé veranda met een zitje. Wild is voldoende aanwezig en de game drives zijn absoluut lonend en worden zowel 's morgens en in de namiddag ondernomen. De game drives zijn geconcentreerd rondom de meren waar het meeste wild gevonden zal worden, inclusief de katachtige. Wandelsafari's worden tegen meerkosten optioneel aangeboden.

Het bushcamp beschikt over een centrale tent met een dineergelegenheid, een bar en lounge en een groot dek dat leidt naar een zwembad. Vanwege de afgelegenheid is een minimaal verblijf van 3 of 4 nachten aan te raden.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, soft drinks en gebotteld water, laundry service, game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire  Mahale Mountains - Greystroke Mahale (Nomad)
 Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania Greystroke Camp - Mahale - Tanzania
Greystroke Mahale (Nomad) ligt in een baai van Lake Tanganyika op ongeveer 15 minuten varen van Kungwe Beach Lodge. Vanaf de airstrip van Mahale wordt u per boottransfer naar het afgelegen Greystroke Camp gebracht wat ongeveer 60 tot 90 minuten varen is afhankelijk van de weer condities. Een mooie tocht waar u onderweg kunt genieten van een dicht beboste bergachtig decor.

Het luxe Nomad tented camp is gesitueerd op een strandachtige oever van het Lake Tanganyika met op de achtergrond de prachtige Mahale Mountains. De 6 ruime luxe tenten zijn open-fronted en gebouwd op het strand onder de schaduw van de bomen met een uitzicht op het meer. De tenten zijn in typische safari stijl ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche, muskietennet, een kleedkamer en een verhoogde veranda met een zitje. De achterkant van de tent grenst aan het woud zodat u met een beetje geluk de chimpansees al van dichtbij kunt horen en zien. Het enige permanente gebouw is de centrale lodge, ook gelegen op het strand. Hier vindt u een dineergelegenheid, een comfortabele lounge en bar met een kleine wildlife bibliotheek.

Per dag kunt u deelnemen aan 1 chimpansee tracking. Naast het opsporen van deze indrukwekkende dieren kunt u genieten van mooie begeleide wandelingen over de bospaden, op zoek naar fel gekleurde vogels en vlinders, evenals andere apensoorten en kleine zoogdieren. Tijdens sommige wandelroutes kunt u een duik nemen in een ijskoude lagune of staan onder een bergwaterval. Het Laye Tanganyika heeft een aangename temperatuur en biedt een welkome verkoeling. Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van kayakken, echter is het wegens veiligheid niet meer toegestaan het water vanaf het strand te betreden en kunt u alleen het het diepe gedeelte van het meer zwemmen. Andere activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn boottochtjes en sundowners met de Dhow en vissen.

Uw verblijf is inclusief boottransfers, alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, 1x chimpansee tracking per dag, kayakken, boottochtjes, begeleide boswandelingen, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (exclusief Boating fee ± € 35 p.p.)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire  Mahale Mountains - Kungwe Beach Lodge
 Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania Kungwe Beach Lodge - Mahale - Tanzania
Kungwe Beach Lodge is gesitueerd op de strandachtige oever van Lake Tanganyika met op de achtergrond de prachtige Mahale Mountains. Vanaf de airstrip van Mahale wordt u per boottransfer naar de afgelegen Kungwe Beach Lodge gebracht wat ongeveer 60 tot 90 minuten varen is afhankelijk van de weer condities. Een mooie tocht waar u onderweg kunt genieten van een dicht beboste bergachtig decor.

Kungwe Beach Lodge bestaat uit 10 ruime tenten gebouwd op een verhoogd platform op palen. De tented chalets zijn open-fronted en zien uit over het meer. De luxe kamers zijn ingericht met kingsize bedden, een muskietennet, een nachtkastjes met lampen, een kledingrek en een en-suite toilet/ open-air douche. Vanaf uw eigen veranda met een zitje staat u zo op het strand en heeft u een prachtig uitzicht op het meer. De achterkant van de tenten grenzen aan het woud zodat u met een beetje geluk de chimpansees al van dichtbij kunt horen en zien.

De half open dineerruimte, de lounge en de bar bevinden zich in de centrale rieten booma, evenals een kleine wildlife bibliotheek. Per dag kunt u deelnemen aan 1 chimpansee tracking, hiernaast kunt begeleide wandelingen over de bospaden maken waar u naast chimpansees, fel gekleurde vogels en vlinders, evenals andere apensoorten en kleine zoogdieren kunt tegenkomen. Tijdens sommige wandelroutes kunt u een duik nemen in een ijskoude lagune of staan onder een bergwaterval. Het Laye Tanganyika heeft een aangename temperatuur en biedt een welkome verkoeling. Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van kayakken, echter is het wegens veiligheid niet meer toegestaan het water vanaf het strand te betreden en kunt u alleen in diep water zwemmen. Andere activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn boottochtjes en sundowners met de Dhow en vissen.

Uw verblijf is inclusief boottransfers, alle maaltijden, soft drinks en gebotteld water, laundry service, 1x chimpansee tracking per dag, 1x boottocht, begeleide boswandelingen, kayakken, beach diner op laatste avond, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire  Gombe - Gombe Forest Lodge
 Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania Gombe Forest Lodge - Tanzania
Gombe Forest Lodge is het enige Luxe Tented Camp in het Gombe Stream National Park en is gesitueerd op een strandachtige oever van Lake Tanganyika. Het kamp ligt verscholen in het bos en beschikt over 7 op palen gebouwde tented chalets voorzien van comfortabele bedden, een bureau, stoelen, plafondventilator, een en-suite toilet/douche en een eigen veranda met een zitje vanwaar u soms de apen en vogels kunt spotten.

Een open lounge en dineerruimte bieden een fantastisch uitzicht op het meer en de bergen van de Congo. Na een actieve dag van wandelen en klimmen naar de chimpansees is Gombe Forest Lodge een heerlijke plek om even bij te komen voordat uw volgend avontuur begint. Tussen de wandelingen door kunt u relaxen bij het meer en strandstoelen zijn aanwezig. Ook een bezoek aan het centrum van Jane Goodall is mogelijk - graag bij reservering vermelden.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, soft drinks en gebotteld water, laundry service, 1x chimpansee tracking per dag, gekwalificeerde gids en park entreegelden.(exclusief boottransfer Kigoma - Gombe ± € 120,- per boot en optionele activiteiten bootsafari ± € 15 p.p. per keer)

Arusha Dar Es Salaam Gombe Katavi Mahale | Mikumi Ngorongoro  
Ruaha Saadani Selous Serengeti Tarangire  

De juiste accommodatie zal uw Afrika gevoel alleen maar versterken.
Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Wie is Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Aanbiedingen

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Zanzibar

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2017 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593