Safari Tanzania
reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
ZIMBA SAFARIS

Reissuggesties voor een safari of rondreis voor single reizigers

Zimba Safaris heeft onderstaande single reizen naar Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania of Malawi speciaal samengesteld voor de alleengaande reiziger. Omdat alleen reizen vaak ook betekent dat u extra ‘single supplements’ betaalt, hebben wij bij het samenstellen van deze reizen met name gekeken naar de meest aantrekkelijke en voordelige accommodaties, vaak zonder of met weinig éénpersoons toeslag. Uiteraard is een upgrade altijd mogelijk.

Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen in U$ genoemd maar u betaalt in Euro. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Single Safari reizen met Zimba Safaris11 dagen - Fly In Zambia Safari
Hoogtepunten: Lusaka, South Luangwa.
Semi Luxe fly-in safari naar South Luangwa met game drives en wandelsafari’s in de Nsefu en Mfuwe sectie van het park en verblijf in semi luxe bushcamp en treehouse.
- 1 pers. v.a. ± U$ 4.440 p.p.Single Safari reizen met Zimba Safaris12 dagen - Botswana Highlights
Hoogtepunten: Maun, Okavango, Moremi, Savuti, Chobe. Een afwisselende safari door de voornaamste gebieden van Botswana. Tijdens deze avontuurlijke Private Camping Safari sluit u aan bij een kleine internationale groep van maximaal 8 personen. U overnacht in koepeltenten op privé campsites diep in het park. Als afsluiting enkele nachten verblijf in een comfortabele lodge in Chobe. Inclusief bootsafari en een wandeling door een dorpje in Namibië.- 1 pers. v.a. ± U$ 3.120 p.p.


Single Safari reizen met Zimba Safaris12 dagen - Photograhic Safari Zambia
Hoogtepunten: Lusaka, South Luangwa Nsefu & Mfuwe sectie.Een prachtige kans om onder begeleiding van een gekwalificeerde gids/fotograaf fantastische foto’s in South Luangwa te maken. Voor zowel beginnende fotografen als gevorderden. De open landcruiser is aangepast met verstelbare 'bean bags, een extra ondersteuning voor uw camera en\of lens. Maximaal aantal deelnemers is 4 personen dus te allen tijde volop persoonlijke aandacht zodat u mooie foto's kunt maken. - 1 pers.v.a. ± U$ 4.270 p.p.


Single Safari reizen met Zimba Safaris13 dagen - Zimbabwe Adventurous Walking Safari
Hoogtepunten: Hwange, Chizarira, Victoria Falls
Echte traditionele wandelsafari's in Hwange en Chizarira. De wandelingen hebben een avontuurlijk karakter en worden begeleid door een professionele zeer gerenommeerde Zimbabwaanse gids en tracker. U slaapt in sta-hoogte safari tenten voorzien van comfortabele bedden, op private campsites diep in het park, omdat u single reist vindt u tijdens de safari's in Hwange en Chizarira aansluiting bij een groep van maximaal 6 personen. Absoluut een boeiende safari voor de ervaren safariganger.
- 1 pers. v.a. ± U$ 3.175 p.p.


Single Safari reizen met Zimba Safaris13 dagen - Spectacular Zimbabwe
Hoogtepunten: Victoria Falls, Zambezi NP, Hwange, Matobo Hills. Een mooie en voordelige safari door een aantal voorname parken van Zimbabwe, waarbij u een deel reist per luxury buscoach. Midrange tot luxe accommodaties, door middel van upgrade opties kunt u zelf een reissom bepalen. Een alles omvattende Big Five safari voor de single reiziger.- 1 persoon v.a. ± U$ 3.395 p.p.Single Safari reizen met Zimba Safaris13 dagen - Zambia & Malawi Budget
Hoogtepunten: South Luangwa, Lake Malawi Chembé en Cape Maclear, Mumbo Island Een fraaie individuele budget reis naar South Luangwa NP in Zambia waarbij u niet alleen de bekende Mfuwe sectie bezoekt maar ook dieper in het park zult gaan naar de minder bezochte Nsefu sectie. Game drives in open 4WD waarbij u tijdens de avond game drives vrijwel gegarandeerd luipaarden zult zien. Van Mfuwe vliegt u naar Lilongwe voor een mooie afsluiting aan het meer van Malawi. Naast genieten van een tropisch strand kunt u heerlijk struinen door Chembe Village en kennis maken met de echte lokale cultuur. Daarna zwemmen, snorkelen of kajakken langs de rotsachtige oevers van Mumbo Island.- 1 pers. v.a. ± U$ 3.850 p.p.


Single Safari reizen met Zimba Safaris14 dagen - Noord Malawi off the beaten track
Hoogtepunten: Lilongwe, Vwasa, Nyika plateau, Nkhata Bay, Nkhotakota, Lake Malawi Cape Maclear. Deze individuele en avontuurlijke rondreis voert u door drie prachtige natuurgebieden die de noordelijke regio van Malawi rijk is en laat u op een leuke en ongedwongen manier kennis maken met de lokale bevolking en hun warme cultuur. Voor hen die een uitdaging niet uit de weg gaan en het echte Malawi willen ervaren is dit een bijzonder mooie reis. Centraal staat het avontuurlijke karakter van de reis, de afwisselende landschappen en de “local experiences” Inclusief 4 dagen safari’s met privé gids/chauffeur.- 1 pers. v.a. ± U$ 3.895 p.p.

Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593