Safari,rondreizen of relaxte vakantie Botswana | safari lodges en tented camps | Zimbasafaris
reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

BOTSWANA SAFARI LODGES en TENTED CAMPS

Botswana safari lodges en tented camps zijn op basis van twee personen, indicatief, afhankelijk van de valutakoers, de periode waarin u afreist en exclusief internationale vlucht en transfers. Wanneer u alleen reist dan komt er vaak een single supplement bij. Voor kinderen 6 t/m 11 jaar gelden vaak aangepaste prijzen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde accommodatie die hier niet vermeld staat? Laat het ons weten en wij informeren u graag hierover.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi Maun


Chobe - Mobile Tented Camps
Mobile Tented Camp Botswana Mobile Tented Camp Botswana Private Camping Botswana Private Camping Botswana Private Camping Botswana Mobile Tented Camp Botswana Private Camping Botswana Private Camping Botswana
De Mobile Tented Camps zijn er in verschillende gradaties - van eenvoudig tot luxe. U overnacht op privé campsites diep in het park, voor deze campsites moet van te voren toestemming worden verleend door national parks. Voor de Ebony Luxury en Morula Comfort tenten geldt dat de campsites alléén door uw eigen groepje wordt gebruikt, er zijn op dat moment dus geen andere gasten aanwezig en heeft u een privé safari. Voor de Mopane Adventure en Acacia Budget tenten is het maximaal aantal deelnemers 9 personen. Wel kunt u tegen een meerprijs kunt een gegarandeerde privé safari ondernemen.

Prijsindicatie op basis van twee personen - minimaal verblijf is 2 nachten.
Acacia Budget Level         € 200 - € 250 p.p.p.n.
Mopane Adventure Level  € 300 - € 350 p.p.p.n.
Morula Comfort Level       € 550 - € 575 p.p.p.n.
Ebony Luxury Level          € 625 - € 650 p.p.p.n.

Meerprijs privé safari Mopane en Acacia level
Acacia 4 -5 personen ± € 200,- p.p. voor het hele verblijf
Mopane 4 - 5 personen ± € 270,- p.p. voor het hele verblijf

Inclusief alle maaltijden, tijdens Mopane & Ebony level zijn ook de drankjes inbegrepen, beperkt laundry service, game drives in open 4WD, waar mogelijk een wandelsafari, gekwalificeerde Engels sprekende privé gids, chauffeur, kok en park entreegelden. Optionele activiteiten zijn een Chobe River Cruise.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunChobe - Chobe Elephant Camp
Chobe Elephant Camp Botswana Chobe Elephant Camp Botswana Chobe Elephant Camp Botswana Chobe Elephant Camp BotswanaChobe Elephant Camp Botswana Chobe Elephant Camp Botswana
Hoog op een rotsachtige heuvelrug bevindt zich het Chobe Elephant Camp met een adembenemend uitzicht over de lager gelegen uitgestrekte vlakte en uiterwaarden. Het eco-vriendelijke kamp heeft een warme sfeer en een eigen stijl. De 11 chalets waaronder één familiechalet liggen verspreid over de heuvelrug en zijn voorzien van een sfeervolle inrichting. Ze beschikken elk over ruime bedden, een muskietennet, opbergruimte, een nachtkastje, een plafond ventilator, een en-suite toilet/binnen en buiten douche, en openslaande met gaas beklede deuren naar een privé veranda met een zitje dat prachtig uitziet over de vlakte.

Het hoofdgebouw is deels open en ingericht met een verschillende zithoeken, comfortabele kussens en Afrikaanse accessoires, een bar, en een dineerruimte en een terras. Een graffel pas leidt naar een iets lager gelegen houten dek met en plunge pool en enkele ligbedden vanwaar u tevens prachtig uitziet op de vlakte. Dineren doet u gezamenlijk aan de lange eettafels, indien u liever meer privacy wenst dan is dit ook mogelijk.

Elephant Safari Camp bevindt net buiten het national park zich aan de Ngoma zijde van het park. Hetgeen betekent dat u hier veel minder toeristen zult aantreffen dan rond de hoofdingang van het park. De safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in het national park. Wie minimaal twee nachten verblijft kan ook deelnemen aan een bootsafari over de Chobe Rivier. Een wandeling door een nabijgelegen dorpje geeft tot slot gelegenheid om ook het lokale leven te leren kennen.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart € 300 - € 325 p.p.p.n.
April t/m juni € 350 - € 375 p.p.p.n.
juli t/m oktober € 450 - € 475 p.p.p.n..
november t/m december € 300 - € 325 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, (alcoholische) drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives, rivier cruise Chobe Rivier, bezoek aan een lokaal dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunChobe - Ngoma Safari Lodge
Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana Ngoma Safari Lodge Botswana
Ngoma Safari Lodge is een luxueuze 5 sterren accommodatie gesitueerd in het westen van het Chobe reservaat, op ongeveer 5 kilometer van de Ngoma ingang van het Chobe National Park. De lodge is gelegen op een zeer fraaie locatie en biedt een panoramisch uitzicht over de vlakte en de Chobe Rivier.

Ngoma Safari Lodge bestaat uit slechts 8 individuele suites, elk voorzien van en-suite toilet, een ligbad, binnen en een buiten douche, plafond ventilator, airconditioning, mini bar, thee & koffie faciliteiten en een terras met relaxstoelen. Elke suite biedt uitzicht op de Chobe Rivier waar u zo nu en dan de beroemde Chobe olifanten en migrerende zebra's kunt aanschouwen. In het centrale deel van de lodge vindt u een deels open dineerruimte, de receptie, een zwembad met ligstoelen, een lounge en een bar.

Activiteiten die worden aangeboden zijn lonende dag en avond game drives in het Chobe National Park (kuddes van honderden olifanten zijn niet ongewoon) River Cruises over de Chobe Rivier en wandelsafari´s in het Chobe reservaat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een lokaal dorpje, een schooltje of een kliniek.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Januari t/m maart € 475 - € 500 p.p.p.n.
April t/m mei € 600 - € 625 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 800 - € 825 p.p.p.n.
November € 600 - € 625 p.p.p.n.
December € 475 - € 500 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden en snacks, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, 4 activiteiten per dag met keuze uit wandelsafari's, dag en avond game drives in open 4WD en Chobe River Cruises, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker, park entreegelden en wegtransfer van Kasane naar Ngoma Safari Lodge.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunChobe - Kubu Lodge
Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana Kubu Lodge Botswana
Kubu Lodge is gesitueerd in Kazungula, op ongeveer 12 kilometer van de ingang van het Chobe National Park. Het is een kleine vriendelijke lodge met een persoonlijke sfeer en een efficiënte service. 11 chalets liggen verspreid op een tropisch parkachtig terrein en zijn dusdanig gesitueerd dat u uitzicht heeft op de Chobe Rivier. De chalets zijn voorzien van en-suite toilet/douche, plafondventilator, muskietennet en thee & koffie faciliteiten.

Vanaf uw eigen veranda is het heerlijk ontspannen met een drankje, een wildlife boek uit de bibliotheek en genieten van het uitzicht. Maar ook tussen de mooie begroeiing vindt u enkele zitplaatsen waar het heerlijk toeven is of u kunt een natuurwandeling ondernemen. Een 2 kilometer lang pad voert u door een luchtig rivier en boslandschap waar u de Chobe Bushbuck en groepen mongoose tegen kunt komen.

Het zwembad is gelegen nabij de rivier en de ligbedden nodigen u uit om even in de schaduw een siësta te houden. In het 'summerhouse' vindt u een lounge met een schrijfbureau, een wildlife bibliotheek en enkele Afrikaanse bordspellen. Het restaurant biedt een binnen en buiten gelegenheid om uw maaltijden te nuttigen welke van excellente kwaliteit zijn. Bestaande groepen of families kunnen tevens gebruik maken van een privé 'braai' op een afzonderlijke plaats, deels ingesloten tussen muren van riet en bamboe.

Omdat Kubu Lodge centraal gelegen is kunnen er lonende game drives in het Chobe National Park of een Chobe River Cruise worden ondernemen maar ook een dagtrip naar Victoria Falls in Zimbabwe op ± 1 uur rijden of een bezoek aan het plaatsje Kazungula zijn een mogelijkheid. Ook een bezoek aan het CARACAL Biodiversity Centre, waar u tevens een interessante collectie inheemse slangen kunt bezichtigen, is de moeite waard.

Prijsindicatie per kamer
Eenpersoons chalet € 550 - € 575 p.n.
Tweepersoons chalet € 750 - € 800 p.n.
Driepersoons chalet € 1050 - € 1100 p.n.

Inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service en 2 activiteiten per dag in het National Park met keuze uit dag en avond game drives of een river cruise over de Chobe Rivier.(Exclusief drankjes en park entreegelden)

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunChobe - Chobe Safari Lodge
Chobe Safari Lodge Botswana Chobe Safari Lodge Botswana Chobe Safari Lodge Botswana Chobe Safari Lodge Botswana Chobe Safari Lodge Botswana Chobe Safari Lodge Botswana Chobe Safari Lodge Botswana
De Chobe Safari Lodge is gesitueerd in Kasane, op de oever van de Chobe Rivier, nabij de noordelijke Sedudu entree van het Chobe National Park. Het resort is een voordelig alternatief voor de duurdere logdes in deze omgeving en vrij populair bij families met kinderen en voor hen die vanuit Victoria Falls nog een korte safari in Chobe willen ondernemen.

Chobe Safari Lodge beschikt over 74 kamers met en-suite toilet/badkamer en veranda. De kamers zijn onderverdeeld in standaard en luxe kamers en 14 familie kamers, de meeste kamers hebben uitzicht op de Chobe Rivier. Het complex is ruim opgezet en beschikt over een á la carte restaurant en één in buffet stijl, een bar, een beauty salon, een ruim zwembad, een squash baan en een internet café.

De Chobe Safari Lodge is flexibel, dat wil zeggen u kunt een overnachting op basis van vol of halfpension kunt reserveren óf u boekt alleen een kamer en bepaalt zelf ter plekke wanneer u gebruik wilt maken van het restaurant en onderneemt additioneel een safari arrangement naar uw keuze - voor families met kinderen een ideale optie.

Prijsindicaties per kamer:
Front room of Rondavel 2 personen B&B € 100 - € 150 p.n.
River room of Safari room 2 personen B&B € 150 - € 175 p.n.
Family room B&B 4 personen € 175 - € 200 p.n.
Lunch buffet ± 27U$ p.p.- kind t/m 11 jaar 16U$ p.p.
Diner buffet ± 34U$ p.p.- kind t/m 11 jaar 16U$ p.p.

Optionele activiteiten die worden aangeboden zijn; dag en avond game drives in open 4WD, Chobe River cruises, een dagtrip naar Victoria Falls of een Namibië village walk onder begeleiding van een gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker.
Klik hier voor brochure

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunChobe - Muchenje Safari Lodge
Muchenje Safari Lodge Botswana Muchenje Safari Lodge Botswana Muchenje Safari Lodge Botswana Muchenje Safari Lodge Botswana Muchenje Safari Lodge Botswana Muchenje Safari Lodge Botswana Muchenje Safari Lodge Botswana
Muchenje Safari Lodge is een kleinschalige, door familie gerunde accommodatie gelegen in het Chobe reservaat, ten westen van de Ngoma entree, op ongeveer 1 uur rijden van Kasane. De lodge is gebouwd op een heuvel waardoor u een prachtig panoramisch uitzicht heeft op de Caprivi vlakte en de Chobe Rivier. Muchenje Safari Lodge bestaat uit 11 chalets waaronder 1 familie chalet. Elk chalet is voorzien van en-suite toilet/douche, ventilator, muskietennet en een veranda welke de vlakte overziet. In het centrale deel van het kamp vindt u een dineergelegenheid, een zwembad, een kleine wildlife bibliotheek en een souvenirshop. Verspreid over het terrein zijn er enkele game viewing platforms vanwaar u rustig en ongestoord het voorbijkomend wild kunt spotten - het terrein van Muchenje Safari Lodge is niet omheind en alle dieren vanuit het Chobe reservaat hebben vrij toegang tot het kamp.

In het westen van het Chobe National Park, via de Ngoma entree, is het wat minder toeristisch dan via de Sedudu entree nabij Kasane waar de meeste toeristen binnenkomen. Spectaculaire game drives waarbij u grote kuddes olifanten en buffels kunt aanschouwen zijn niet zelden. Maar ook wordt het gebied bewoond door een groot aantal leeuwen, wilde honden en luipaarden. Omdat Muchenje Safari Lodge nét buiten het Chobe National Park is gelegen heeft u tevens de mogelijkheid tot het ondernemen van avond game drives en bushwalks. Optioneel kunt een bezoek brengen aan een lokaal dorpje.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart € 325 - € 350 p.p.p.n.
April t/m juni € 425 - € 450 p.p.p.n.
juli t/m oktober € 600 - € 625 p.p.p.n..
november t/m december € 325 - € 350 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, return transfer Kasane-Muchenje, park entreegelden, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker, ongelimiteerd aantal activiteiten bestaande uit dag en avond game drives, bushwalks, river cruise Chobe Rivier en bezoek lokale dorpjes.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunLinyanti - Ebony Camp (African Bush Camps)
Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana Linyanti Ebony Camp Botswana
In één van het meest afgelegen gebieden van Botswana 'de Linyanti Marsh' ligt het luxueuze Ebony Camp (African Bush Camps). Het kamp bestaat uit slechts 4 luxe safari tenten, gebouwd op een verhoogd terras en elk met uitzicht op de drassige vlakte en de Linyanti Rivier. Twee aparte tenten doen dienst als open lounge/bar en als dineerruimte en de plunge pool biedt een welkome verkoeling tijdens de hete uurtjes. Het kamp is gesitueerd op een fraaie locatie, een verborgen paradijs voor safari liefhebbers waar u naast dag en avond game drives ook fantastische wandelsafari's kunt ondernemen. Daarnaast maken de met water gevulde lagunes het mogelijk om ook per mokoro trip van een uniek rivierlandschap te genieten.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart & december € 500 - € 525 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 625 - € 650 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 800 - € 825 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruise, mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. Optioneel: Helikopter vlucht

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunLinyanti - Linyanti Bush Camp (African Bush Camps)
Linyanti Bush Camp Botswana Linyanti Bush Camp Botswana Linyanti Bush Camp Botswana Linyanti Bush Camp Botswana Linyanti Bush Camp Botswana Linyanti Bush Camp Botswana Linyanti Bush Camp Botswana
Linyanti Bush Camp (African Bush Camps) is een klein luxe tented safari camp in de Linyanti moerassen. De combinatie van eenvoudigheid en modern comfort met een Afrikaanse elegantie bieden een uitstekende gelegenheid voor een authentieke safari ervaring.

Het kamp bestaat uit 6 luxe Meru tenten die ruim en luchtig aanvoelen door de grote met gaas beklede ramen. Iedere tent is smaakvol ingericht en beschikt over een slaap en een woon/zithoek met een en-suite toilet/badkamer. De tenten hebben elk een klein privé zitje onder een luifel waar men kan relaxen en genieten van het uitzicht op het moeras.

De half open centrale tent staat op een houten dek, hier vindt u een dineerruimte, een bar/lounge met comfortabele luie zitbanken, een kleine bibliotheek en ter verkoeling een kleine plunge pool. Vanaf hier heeft u een goed overzicht op de omgeving waar grote kuddes olifanten en buffels af en toe voorbij zullen komen. De olifanten en ander wild dwalen af en toe dwars door het kamp.

De safari activiteiten bestaan voornamelijk uit dag en avond game drives in open 4WD. Afhankelijk van het seizoen en de waterstanden kunnen gasten ook een Mokoro trip ondernemen door de Linyanti moerassen.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart & december € 500 - € 525 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 625 - € 650 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 800 - € 825 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruise, mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. Optioneel: Helikopter vlucht

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunLinyanti/Savuti - Duma Tau Camp (Wilderness Safaris)
Linyanti Duma Tau Camp Botswana Linyanti Duma Tau Camp Botswana Linyanti Duma Tau Camp Botswana Linyanti Duma Tau Camp Botswana Linyanti Duma Tau Camp Botswana Linyanti Duma Tau Camp Botswana Linyanti Duma Tau Camp Botswana
Duma Tau Camp (Wilderness Safaris) ligt tussen koele mangosteen bomen en heeft een prachtig uitzicht op een enorme lagune met nijlpaarden. Het luxe kamp ligt net ten oosten van de Savuti Channel en valt onder het Linyanti Wildlife Reserve. Het kamp bestaat uit 10 grote luxe bungalow tenten waaronder 8 tweepersoons tenten en 2 familie tenten.

Elke bungalow tent is sfeervol ingericht en is voorzien van een ruime zithoek, een en-suite toilet/badkamer en een buitendouche. De grote met gaas beklede ramen zorgen ervoor dat u zich tot in de badkamer dicht bij de natuur voelt en niets mist van het uitzicht op de lagune en het voorbijkomend wild. De gemeenschappelijke open tenten bieden gelegenheid voor een culinaire maaltijd in de sfeervol verlichte dining area en een drankje in de relaxte bar/lounge of bij de plunge pool.

Duma Tau Camp biedt dag en avond game drives in een open 4WD langs de Linyanti River en de Savuti Channel, evenals korte wandelsafari’s. Afhankelijk van de waterstanden kan er ook van de motorboot gebruik worden gemaakt om de smalle kanalen en oevers te verkennen. Er zijn een aantal uitkijk platforms in de omgeving om zonder verstoring het wild te observeren en van dichtbij te kunnen te fotograferen.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart € 800 - € 825 p.p.p.n.
April t/m mei € 900 - € 925 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 1350 - € 1375 p.p.p.n.
November t/m december € 900 - € 925 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunLinyanti/Savuti - Saile Tented Camp (African Bushcamps)
Linyanti Saile Tented Camp Botswana Linyanti Saile Tented Camp Botswana Linyanti Saile Tented Camp Botswana Linyanti Saile Tented Camp Botswana
Saile Tented Camp (African Bushcamps) is gesitueerd boven een oude rivierbedding van de Linyanti, nabij de westelijke grens van het Chobe national park. Doordat het een afgelegen en ongerept gebied is en niet toegankelijk voor selfdrive gasten zult u hier nauwelijks toeristen tegenkomen. Naast veel groot wild waaronder olifanten, buffels, leeuwen, antilope soorten, luipaarden, wilde honden, is het gebied een waar vogelparadijs.

Vergeleken met de andere luxueuze accommodaties in deze omgeving is Saile Tented Camp een voordelige en eenvoudige accommodatie. Echter zal het u ook hier aan comfort niets ontbreken. Het is een kleinschalig kamp met slechts 6 ruime Meru tenten, elk met met twee single bedden, en-suite toilet/bushdouche en een zithoekje voor de tent, onder de luifel. Een grote tent doet dienst als dineerruimte en als lounge waar u tussen de safari’s door kunt relaxen met een koel drankje.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken en likeuren), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. (boot cruises, vissafari’s en mokore trips zijn afhankelijk van het seizoen en dienen van te voren te worden aangevraagd)

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart gesloten
April t/m juni & november € 450 - € 475 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 500 - € 575 p.p.p.n.
November t/m december gesloten

Inclusief alle maaltijden, (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunLinyanti/Savuti - Footsteps across the Linyanti Camp (African Bushcamps)
Footsteps across Linyanti Camp Botswana Footsteps across Linyanti Camp Botswana Footsteps across Linyanti Camp Botswana Footsteps across Linyanti Camp Botswana
Het Footsteps across the Linyanti Camp (African Bushcamps) is gelegen in het noordwesten van Chobe, grenzend aan de Linyanti Marsh. Het gebied rond de Linyanti en de Savuti Rivier is rijk aan wild en vormt een uitstekende locatie voor spectaculaire wandelsafari’s. De nadruk ligt tijdens uw verblijf in dit kamp vooral op de wandelsafari’s.

Het kamp bestaat uit 6 luxe safari tenten voorzien van comfortabele bedden met linnengoed en een en-suite toilet/bushdouche, voor de tent bevinden zich twee stoeltjes. Een grote centrale tent doet dient als dineerruimte, en beschikt tevens over een kleine bar en lounge met fauteuils.

Bij aankomst op de airstrip wordt u opgewacht met een verfrissing en uw bagage wordt uitgeladen om alvast vooruit naar het kamp te worden gebracht. Want u begint meteen aan uw wandelsafari. Tijdens de wandelingen wordt er rekening gehouden met uw conditie, tempo en interesse. Onderweg kunt u rekenen op close encounters en zullen er voldoende pauzes worden ingelast om bij te komen en te genieten van heerlijke bush picknicks en sundowners.

De safari’s zijn avontuurlijk en u wordt begeleidt door een zeer bekwame en professionele Engels sprekende gids die bewapend is en een intense passie heeft voor het wild en de natuur. De afstanden die u loopt zijn elke dag anders en afhankelijk van de conditie van de groep en van wat u zoal onderweg tegenkomt. Het kamp blijft op één locatie en de wandelingen worden uitgevoerd vanuit het kamp of vanaf een drop off point in de omgeving. Naast wandelsafari’s is het ook mogelijk om een dag of avond game drive te doen of een bootsafari.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart gesloten
April t/m juni & november € 450 - € 475 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 500 - € 575 p.p.p.n.
November t/m december gesloten

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, (alcoholische) drankjes, laundry service, nadruk op wandelsafari’s, dag en avond game drives in open 4WD, bootsafari, gekwalificeerde Engels sprekende en bewapende gids en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunKwando Reserve - Lebala Camp (Kwando Safaris)
Linyanti Lebala Camp Botswana Linyanti Lebala Camp Botswana Linyanti Lebala Camp Botswana Linyanti Lebala Camp Botswana Linyanti Lebala Camp Botswana Linyanti Lebala Camp Botswana Linyanti Lebala Camp Botswana
Het luxe Lebala Camp (Kwando Safaris) bevindt zich in de Kwando regio in het oostelijk deel van het Chobe National Park, nabij de Kwando Rivier grenzend aan de Linyanti moerassen en de Linyanti Rivier. Kwando vormt het grensgebied tussen Botswana en Namibië. De Kwando Rivier stroomt dwars door uitgestrekte moerassen richting de Linyanti Rivier. De omgeving van het kamp bestaat uit een uitgestrekte vlakte met hier en daar palmen en mopane struikgewas, afhankelijk van het seizoen verandert het decor in een drassige vlakte.

Het luxe kamp bestaat uit 8 elegant ingerichte tented chalets met klamboe schuifdeuren en ramen waardoor er en aanhoudende koele bries door de chalet waait en het een prachtig uitzicht biedt. Elke ruime chalet is voorzien van teakhouten meubelen en een en-suite toilet/badkamer, dubbele buitendouches en een eigen uitkijkterras voor een goed zicht over de vlakte. De activiteiten bestaan alleen uit land activiteiten, dag en avond game drives in open 4WD en spectaculaire wandelsafari’s. De wandelsafari’s worden echter aangeboden onder voorbehoud, want afhankelijk van de (grote) hoeveelheid olifanten in deze regio kan de activiteit worden uitgesloten.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
April t/m juni € 700 - € 725 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 1050 - € 1100 p.p.p.n.
November € 700 - € 725 p.p.p.n.
December t/m maart € 500 - € 525 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.
Kwando 5 Rivers Aanbieding - klik hier voor reisvoorbeelden


Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunKwando Reserve - Lagoon Camp (Kwando Safaris)
Linyanti Lagoon Camp Botswanaa Linyanti Lagoon Camp Botswana Linyanti Lagoon Camp Botswana Linyanti Lagoon Camp Botswana Linyanti Lagoon Camp Botswana Linyanti Lagoon Camp Botswana Linyanti Lagoon Camp Botswana
Lagoon Camp (Kwando Safaris) ligt aan oevers van de Kwando Rivier tussen hoge en oude ebbenhout en marula bomen in een privé reservaat op slechts 2 uur rijden van het Lebala camp. Het kamp bestaat uit 8 luxe tented chalets voor maximaal 16 gasten. Elke luxe tented chalet is ruim opgezet en door de grote ramen ramen waait er een aangename constante bries en heeft u uitzicht over het water. De luxe inrichting is voorzien van een houten bed, Perzische tapijten en lederen stoelen, aan de achterzijde bevindt zich een ruime badkamer met een Victoriaanse stijl badkuip. De en-suite toilet/badkamer heeft zowel binnen als buiten douches.

Het centrale deel van het kamp bestaat uit een houten dek boven de lagune dat leidt naar een half open lounge en bar, een klein zwembad en een knusse bibliotheek met literatuur over de flora en fauna. Vanuit u luie stoel heeft u hier een perfect zicht op allerlei wild dat hier passeert. Een familie nijlpaarden en olifanten worden regelmatig in het kamp gespot. De safari activiteiten bestaan uit lonende dag en avond game drives in open 4WD, spectaculaire wandelsafari’s en boot cruises. Hengelsport is op aanvraag.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
April t/m juni € 700 - € 725 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 1050 - € 1100 p.p.p.n.
November € 700 - € 725 p.p.p.n.
December t/m maart € 500 - € 525 p.p.p.n.
Prijsindicaties op basis van twee personen:
April t/m juni € 700 - € 725 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 1050 - € 1100 p.p.p.n.
November € 700 - € 725 p.p.p.n.
December t/m maart € 500 - € 525 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.
Kwando 5 Rivers Aanbieding - klik hier voor reisvoorbeelden


Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunOkavango Delta/Moremi - Mobile Tented Camp
Mobile Tented Camp Botswana Mobile Tented Camp Botswana Private Camping Botswana Private Camping Botswana Private Camping Botswana Mobile Tented Camp Botswana Private Camping Botswana Private Camping Botswana
De Mobile Tented Camps zijn er in verschillende gradaties - van eenvoudig tot luxe. U overnacht op privé campsites diep in het park, voor deze campsites moet van te voren toestemming worden verleend door national parks. Voor de Ebony Luxury en Morula Comfort tenten geldt dat de campsites alléén door uw eigen groepje wordt gebruikt, er zijn op dat moment dus geen andere gasten aanwezig en heeft u een privé safari. Voor de Mopane Adventure en Acacia Budget tenten is het maximaal aantal deelnemers 9 personen. Wel kunt u tegen een meerprijs kunt een gegarandeerde privé safari ondernemen.

Prijsindicatie op basis van twee personen - minimaal verblijf is 2 nachten.
Acacia Budget Level         € 200 - € 250 p.p.p.n.
Mopane Adventure Level  € 300 - € 350 p.p.p.n.
Morula Comfort Level       € 550 - € 575 p.p.p.n.
Ebony Luxury Level          € 625 - € 650 p.p.p.n.

Meerprijs privé safari Mopane en Acacia level
Acacia 4 -5 personen ± € 200,- p.p. voor het hele verblijf
Mopane 4 - 5 personen ± € 270,- p.p. voor het hele verblijf

Inclusief alle maaltijden, tijdens Mopane & Ebony level ook drankjes, beperkt laundry service, game drives in open 4WD, waar mogelijk wandelsafari, gekwalificeerde Engelsprekende gids, chauffeur, kok en park entree gelden. Optionele activiteiten zijn een scenic flight over de delta en mokoro trips.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunOkavango Delta/Moremi - Sanctuary Baines' Camp (Sanctuary Retreats)
Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp Sanctuary Baines Camp
Sanctuary Baines’ Camp (Sanctuary Retreats) is een exclusieve en intieme accommodatie welke alleen toegankelijk is per vliegtuigje. Het eco-vriendelijke kamp gelegen tussen de papyrus grassen aan de Boro Rivier in een privé reservaat. In het kamp heerst een persoonlijke sfeer en er zijn slechts 5 luxe tented suites gebouwd op houten palen met een prachtig uitzicht op de Boro Rivier.

De 5 luxe suites zijn elk sfeervol ingericht en beschikken over een groot hemelbed, een en-suite open air toilet/badkamer, plafondventilatoren en een klamboe, 220V elektriciteit, een haardroger, een mini bar en een privé veranda vanwaar u in alle rust kunt genieten van de omgeving en het uitzicht op de levendige rivier. Afhankelijk van uw wensen kan het hemelbed op wieltjes naar het buiten privé dek verplaatst worden voor een nacht onder de sterrenhemel met de glinstering van het water en het geknor van nijlpaarden om u heen.

Het hele kamp is gebouwd op palen, deels boven de Boro Rivier. Houten loopbruggen verbinden de suites met de gemeenschappelijke ruimte welke bestaat uit een half open dineerruimte, een bar en lounge met een breed terras. Een ideale plek om te ontspannen en uit te kijken op de mooie natuur en levendige lagune. De diners zijn drie gangen en uitstekend bereid. Bij meer behoefte aan afzondering tijdens het diner kan er ook een romantische privé tafel bij het zwembad gedekt worden.

Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, river cruises en Mokoro trips zijn afhankelijk van het waterniveau. Ook kunt op aanvraag van zeer dichtbij een ontmoeting met olifanten beleven, tijdens deze activiteit wordt er interessant verteld over de olifanten mogen de deelnemers ze aanraken en fotograferen.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m juni € 675 - € 700 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 1225 - € 1250 p.p.p.n.
November t/m december € 675 - € 700 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden en (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, River cruises, Mokoro Trips, bezoek aan traditioneel dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunOkavango Delta - Pom Pom Camp
Pom Pom camp Okavango Botswana Pom Pom camp Okavango Botswana Pom Pom camp Okavango Botswana Pom Pom camp Okavango Botswana Pom Pom camp Okavango Botswana Pom Pom camp Okavango Botswana Pom Pom camp Okavango Botswana
Pom Pom Camp is gesitueerd in het hart van de delta, op Pom Pom eiland, een privé gebied binnen de Matsebe regio. De accommodatie bestaat uit 9 luxe safari tenten waarvan één familie tent is. Elke tent beschikt over een en-suite toilet/badkamer en een veranda met een zitje dat uitkijkt over het prachtige Okavango landschap, 8 safari tenten hebben ook nog als extra een uitzicht op de Pom Pom lagune.

Het centrale deel van het kamp is voorzien van een lounge, een dineerruimte, een bar, een zwembad en een kleine souvenirshop. Pom Pom Camp is één van de weinige accommodaties in de Okavango Delta waar u zowel dag als avond game drives kunt ondernemen. Mokoro trips zijn een fantastische manier om de wonderen van de delta te beleven - ontelbare vogels komt u tegen langs de waterwegen. En tijdens een natuurwandeling kunnen de gidsen uitgebreid vertellen over de ecologie van de Okavango Delta.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
December t/m maart € 425 - € 450 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 525 - € 550 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 800 - € 825 p.p.p.n.
(géén single supplement bij een verblijf van minimaal 3 nachten)

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises en mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden. Optioneel kunt u scenic helicopter flight ondernemen.
Klik hier voor brochure
Kwando 5 Rivers Aanbieding - klik hier voor reisvoorbeelden


Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunOkavango Delta - Gunn's Camp
Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana Gunns camp Okavango Botswana
Gunn's Camp is gelegen in het zuidwesten van de Okavango Delta, op Chiefs Island, nét aan de grens van het Moremi Game Reserve. Wanneer u invliegt met een klein vliegtuigje wordt u door medewerkers verwelkomd en te voet of, wanneer het waterniveau te hoog is, per mokoro, naar het Gunn's Camp gebracht. Eenmaal in het kamp aangekomen zult u een rondleiding krijgen en worden de activiteiten met u besproken. Er heerst een persoonlijke sfeer en u kunt een effieciënte service verwachten.

Het kamp bestaat uit 6 op palen gebouwde volledig ingerichte luxe Meru Tenten met en-suite toilet/douche en een veranda met een zitje vanwaar u de delta overziet. Elke tent is dusdanig gesitueerd dat privacy gewaarborgd is. Via een smalle brug over een kanaal zijn de accommodaties verbonden met het centrale deel van het kamp. Hier kunt u gebruik maken van de bar, de lounge, het restaurant, het zwembad en een kleine wildlife bibliotheek. De tenten zijn op gezette tijden voorzien van elektriciteit door middel van generatoren en kunt u ook uw camera batterijen opladen.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
December t/m maart € 350 - € 375 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 450 - € 475 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 600 - € 625 p.p.p.n.
(géén single supplement bij een verblijf van minimaal 3 nachten)

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, bushwalks, boot cruises en mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. Optioneel kunt u scenic helicopter flight of een dag een ‘Island Sleep Out’ ondernemen - tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de eilanden van de Okavango/Moremi

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Kwedi - Little Vumbura (Wilderness Safaris)
Little Vumbura Camp Botswana Little Vumbura Camp Botswana Little Vumbura Camp Botswana Little Vumbura Camp Botswana Little Vumbura Camp Botswana Little Vumbura Camp Botswana
Little Vumbura Camp (Wilderness Safaris) is alleen toegankelijk per klein vliegtuigje. De Vumbura Plains en het Little Vumbura Camp liggen ten noorden van de Okavango Delta in het Kwedi Reserve. Het kamp is gunstig gelegen doordat het grenst aan een kanaal van de Delta waar men rivier cruises en Mokoro trips kan ondernemen, terwijl de droge uitgestrekte savanne spectaculaire mogelijkheden biedt tot excellente wandelsafari´s en game drives. Wandelsafari’s over de nabijgelegen eilanden zijn ook mogelijk, echter dienen deze van te voren te worden aangevraagd

Het luxe en sfeervolle Little Vumbara beschikt over slechts 6 stijlvol ingerichte ruime tweepersoonstenten waaronder één familie tent, gelegen in de koele schaduw van mopane struikgewas. Elke tent is voorzien van een groot teakhouten tweepersoonsbed, een kleine zithoek, een bureau, een en-suite toilet/douche, een klamboe en een overheadfan, 220V elektriciteit en een eigen veranda met zitbank om te genieten van het fraaie met uitzicht over de vlakte en de waterpoelen. De honeymoon tent beschikt tevens over een open air ligbad.

Door het kamp loopt een verhoogd houten dek dat leidt naar de gemeenschappelijke tent welke is verdeeld in twee gedeelten. Aan één kant bevinden zich een bar en comfortabele lounge, aan de andere kant bevindt zich een sfeervolle half open boma en kunt u, afhankelijk van het weer, genieten van een culinaire maaltijd onder de sterren. Hiernaast beschikt de accommodatie over een kleine plunge pool, een leeshoek met interessante literatuur over de flora en fauna en een klein curiosa winkeltje.

Ondanks dat Little Vumbura een luxe kamp is, heeft men hier een goede balans gevonden tussen luxe en service zonder overdrevenheid, en met behoud van het karakter van een klassiek bushcamp.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart € 800 - € 825 p.p.p.n.
April t/m mei € 900 - € 925 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 1350 - € 1400 p.p.p.n.
November t/m december € 900 - € 925 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden en lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, River cruises, Mokoro Trips, bezoek aan traditioneel dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids & tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Kwedi - Duba Plains Camp
Duba Plains Camp Duba Plains Camp Duba Plains Camp Duba Plains Camp Duba Plains Camp Duba Plains Camp Duba Plains Camp Duba Plains Camp
Duba Plains Camp ligt bijzonder afgelegen ten noorden van het Moremi Wildlife Reserve, op een groen eiland in het Kwedi Reserve. Het kamp is omringd door een uitgestrekte vlakte die afhankelijk van het seizoen met water zal onderlopen - gewoonlijk van ongeveer mei tot begin oktober.

Duba Plains Camp is een klein en intiem kamp en gasten kunnen rekenen op een persoonlijke service. Het bestaat uit slechts 6 luxe en ruime Meru tenten in de juiste stijl en luxe opgezet op een verhoogd houten dek. Elke tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer met dubbele wasbakken, buiten douches, 220V elektriciteit, een zithoek, een bureau, nachtkastjes, een klamboe en grote bedden met het fijnste linnen. Een privé veranda met een zitje biedt gasten een panoramisch uitzicht op omgeving.

Het half open centrale deel van het kamp is tevens gebouwd op een verhoogd houten dek en hier bevinden een sfeervolle dineerruimte en een comfortabele lounge en bar met uitzicht op de omgeving waar u met een drankje kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Enige verfrissing kunt u vinden in de plunge pool en u kunt zich laten verwennen met een heerlijke massage.

Duba Plains is bekend om zijn ongeëvenaarde wildlife momenten in de strijd tussen leeuw en buffel. National Geographic heeft een boek en de film project over dit gebied getiteld The Relentless Enemies: Lions en Buffalo. De activiteiten die u hier zoal kunt ondernemen zijn het hele jaar door lonend en bestaan uit spectaculaire dag en avond game drives in open 4WD, en spannende wandelsafari’s en boot cruises, maar deze zijn afhankelijk van de waterstand in het gebied.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart € 800 - € 825 p.p.p.n.
April t/m mei € 900 - € 925 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 1350 - € 1400 p.p.p.n.
November t/m december € 900 - € 925 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden en lokale (alcoholische) drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, boot cruises afhankelijk van waterstand, gekwalificeerde Engels sprekende gids & tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Khwai - Kwhai Tented Camp (African Bush Camps)
Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana Khwai Tented camp Botswana
In het noordelijkste deel van de Moremi Game Reserve, langs de rand van een lagune, ligt het semi-permanente Kwhai Tented Camp (African Bush Camps). Een prachtige locatie - u voelt zich werkelijk dag en nacht omringd door de Afrikaanse wildernis. Vanaf uw veranda kunt u tot in de avonduurtjes genieten van het kwaken van de kikkers en hoort u de communicerende nijlpaarden spatten in het water met op de achtergrond af en toe het gebrul van een leeuw. Overdag onderneemt u lonende game drives waarbij u leeuwen, cheeta's, luipaarden, wilde honden, olifanten, buffels en girraffen kunt tegenkomen. Maar ook een mokoro trip of een wandelsafari behoren tot de mogelijkheden en zult u de bush op een andere manier ervaren.

Het Khwai Tented Camp bestaat uit slechts 6 luxe safari tenten en één stenen cottage geschikt voor families met jonge kinderen. Beide accommodaties zijn gepositioneerd langs de oever van de lagune en voorzien van en-suite toilet en een deels open bushdouche. Elektriciteit is beperkt en wordt verzorgd door middel van zonne-energie. Tussen de safari's door kunt u vanuit uw eigen tent van de omgeving genieten of u terugtrekken met een drankje en een wildlife boek in de aparte tent welke dienst doet als dineerruimte, bar, bibliotheek en lounge.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart & december € 425 - € 450 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 425 - € 450 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 550 - € 575 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises, mokoro trips, bezoek Kwhai village waar u de mogelijkheid heeft om de oudere lokale bevolking te ontmoeten en van hen te leren hoe zij omgaan met de natuur en het gevaar van de wilde dieren om hen heen, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Khwai - Sango Safari Camp
Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana Sango Safari Camp Khwai Botswana
Vlakbij het dorpje Khwai op de grens met het Moremi game reserve ligt het luxe Sango Safari Camp. Deze kleinschalige accommodatie heeft een klassieke uitstraling en beschikt over slechts 6 luxe mobile safari tenten voorzien van een stijlvolle inrichting, een en/suite toilet/douche en een veranda met zitstoelen om heerlijk te relaxen bij uw tent en van uw uitzicht te genieten.

De centrale tenten omvat een dineerruimte met een lange eettafel en comfortabele lounge/bar met kleurrijke banken en fauteuils. Hier bevind zich ook een kleine wildlife bibliotheek met naslagwerken en tijdschriften voor de gasten om te lezen. Op de zanderige oever is een kampvuurplaats waar men ’s ochtend en ‘savonds gezellig bijelkaar komt.

Overdag en in het donker kunt u deelnemen aan een game drive in open 4WD. De nadruk ligt vooral op gamedrives, wandelsafari’s en mokore trips kunt u ook doen, maar deze zijn sterk afhankelijk van de waterstand en dichte begroeiing in het gebied.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart & december € 275- € 300 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 375 - € 400 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 525 - € 550 p.p.p.n.
November € 375 - € 400 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en mokore trips afhankelijk van seizoen, gekwalificeerde Engels sprekende gids & tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Kwara - Kwara Camp (Kwando Safaris)
Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana
Kwara Camp (Kwando Safaris) is gelegen in noordelijke deel van het Moremi Game Reserve en is alleen toegankelijk per vliegtuigje. Het luxe Kwara Camp is een klein en intiem luxe tented camp bestaande uit 8 tented chalets die zijn gebouwd op houten palen onder schaduwrijke bomen met uitzicht op de omringende grasvlakte en waterpoelen.

Elke tent is voorzien een van een ruime en-suite badkamer met bad en buiten douche. De slaapkamer heeft ramen van gaas zodat u ’s ochtends de zonsopgang vanuit bed kunt meemaken. En een houten privé veranda biedt tevens een prachtig uitzicht op de omgeving.

In het centrale deel van kamp bevinden zich een dineerruimte en een bar en lounge waar u kunt genieten van een koel drankje en al hetgeen dat zich om u heen afspeelt. Ter verfrissing is er voor de gasten een kleine plunge pool aanwezig.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
December t/m maart € 675 - € 700 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 1050 - € 1100 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 525 - € 550 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, alcoholische drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises, mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.
Kwando 5 Rivers Aanbieding - klik hier voor reisvoorbeelden


Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Kwara - Little Kwara Camp (Kwando Safaris)
Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana Kwando Safaris Kwara Camp Botswana
Het Little Kwara (Kwando Safaris) bevindt zich op een eiland in het afgelegen noordelijke deel van de Okavango Delta en Moremi Game Reserve. Het is alleen toegankelijk per vliegtuigje. Little Kwara is een intiem luxe tented camp bestaande uit 5 tented chalets en biedt een goede en persoonlijke service. De luxe chalets zijn gebouwd op houten palen en elk voorzien van een ruime en-suite badkamer met bad en buiten douche. De slaapkamer heeft een houten veranda met een prachtig uitzicht op de omgeving. Het kamp ligt onder de schaduwrijke bomen maar biedt uitzicht op de omringende grasvlakte en waterpoelen.

In het centrale deel van kamp bevinden zicht een dineerruimte en een bar/lounge vanwaar u kunt genieten van een koel drankje en al dat om zich om u heen afspeelt. Ter verfrissing is er voor de gasten een kleine plunge pool aanwezig.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in een open 4WD en wandelsafari’s. Door de permanente hoge waterstand het gedurende hele jaar door mogelijk om een Mokoro trip te ondernemen, hiernaast heeft het kamp een eigen dubbeldeks pontoon boot waarmee gasten van heel dicht bij de dieren kunnen aanschouwen en ideaal voor close-up fotografie. Hengelsport is alleen op aanvraag en de gevangen vis wordt eventueel voor uw als maaltijd bereidt.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
December t/m maart € 675 - € 700 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 1050 - € 1100 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 525 - € 550 p.p.p.n.

Inclusief alle maaltijden, alcoholische drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, boot cruises, mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi/Kwara - Shinde Camp
Shinde Camp Botswana Shinde Camp Botswana Shinde Camp Botswana Shinde Camp Botswana Shinde Camp Botswana Shinde Camp Botswana Shinde Camp Botswana
Shinde Camp ligt op een groot en groen eiland in het noorden van de Okavango Delta. Shinde is een klein en intiem kamp gelegen aan de rand van de Shinde Lagune dat verschillende soorten wild aantrekt. Het kamp bestaat uit 8 luxe tweepersoons tented chalets die elk stijlvol zijn ingericht en voorzien van een zithoek en een en-suite toilet/badkamer. Elke tent is zo opgezet dat men vanaf het privé terras een goed zicht heeft op de lagune en de open grasvlakte.

In het midden van het kamp bevindt zich een verhoogd houten dek op palen waar zich een dineerruimte, een bar en een gezellige zithoek bevinden, gelegen in de schaduw van een groot canvas doek. Gasten die overdag wat verkoeling zoeken kunnen dat hier vinden of gebruik maken van een kleine plunge pool. Ook is er een klein winkeltje waar u lokale souvenirs kunt kopen.

De accommodaties biedt gasten verschillende safari activiteiten die u vrij kunt inplannen, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, boot cruises en Mokoro trips. Gadikwe Island is ongeveer op een uur varen, hier leven grote reigerkolonies, een bezoek tijdens het broedseizoen is een bijzondere ervaring. Liefhebbers van hengelsport kunnen naar hartenlust hun gang gaan in deze rijke wateren met velen vissoorten zoals tilapia en tigerfish. Hengelsport alleen op aanvraag.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m maart & december € 450 - € 475 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 625 - € 650 p.p.p.n.
Juni t/m oktober € 875 - € 900 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden en (alcoholische) drankjes, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, boot cruises, Mokoro Trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids & tracker en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMoremi - Moremi Crossing
Moremi crossing Okavango Botswana Moremi crossing Okavango Botswana Moremi crossing Okavango Botswana Moremi crossing Okavango Botswana Moremi crossing Okavango Botswana Moremi crossing Okavango Botswana Moremi crossing Okavango Botswana
Moremi Crossing Tented Camp is gelegen op een eiland in de Okavango, ten zuiden van Chiefs Island. Moremi Crossing is het zusterkamp van Gunn's Camp en zij liggen op ongeveer 1,5 kilometer van elkaar. Ook hier wordt u vanaf de airstrip welkom geheten en per mokoro of te voet naar het kamp gebracht. De activiteiten die worden aangeboden zijn gelijk als in Gunn's Camp echter Moremi Crossing is ruimer van opzet, ideaal voor bugdet reizigers en uitermate geschikt voor families met kinderen vanaf 8 jaar.

Het kamp ligt temidden van grote Llala palmen, ebony, mango en vijgenbomen en bestaat uit 16 op palen gebouwde Luxe Meru Tenten met en-suite toilet/douche en een veranda. Het centrale deel van het kamp is gebouwd op een groot platform dat uit verschillende verdiepingen bestaat waardoor er een gevoel van ruimte is gecreëerd en vanwaar u uit verschillende lounges in rust kunt genieten van het fraaie uitzicht op de Boro rivier. Tussen de safari's door kunt u gebruik maken van het zwembad, een drankje nuttigen bij de open bar of gewoon van het comfort van uw tent genieten. Optioneel: u kunt een scenic flight of een dag een ‘Island Sleep Out’ ondernemen - tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de eilanden van de Okavango/Moremi.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
December t/m maart € 325 - € 350 p.p.p.n.
April t/m juni & november € 450 - € 475 p.p.p.n.
Juli t/m oktober € 500 - € 525 p.p.p.n.
(géén single supplement bij een verblijf van minimaal 3 nachten)

Inclusief alle maaltijden, (alcoholische) drankjes, laundry service, bushwalks, boot cruises en mokoro trips, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. Optioneel kunt u scenic helicopter flight of een dag een ‘Island Sleep Out’ ondernemen - tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de eilanden van de Okavango/Moremi.

Klik hier voor brochure


Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMakgadikgadi Pans - Planet Baobab
Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana
De Makgadikgadi Salt Pan bestaat uit een serie zoutpannen welke de overblijfselen zijn van wat vroeger eens een grote binnenzee was. Aan de rand van de Ntwetwe Pan ligt het Planet Baobab. Vanaf Maun is het ongeveer 3 uur rijden om er te komen, anders kunt u gebruik maken van een klein vliegtuigje en de nabijgelegen airstrip. Deze sfeervolle midrange accommodatie bestaat uit 11 vrolijk gekleurde Bakalanga hutten, waaronder 3 familiehutten met eenpersoonsbedden, 7 gekleurde Boabab hutten en een campsite.

De hutten zijn volgens de lokale traditionele wijze gebouwd en u kunt kiezen tussen een traditionele Bakalanga hut gebouwd van modder, of een traditionele Boabab gras hut welke werden gebruikt door de Bosjesmannen. Beide type hutten zijn gemaakt van de natuurlijke materialen uit het Makgadikgadi gebied en bieden door hun traditionele bouwstijl genoeg verkoeling tijdens hete dagen.

De lemen Bakalanga hutten beschikken over een speelse inrichting met natuurlijke tinten en versierd met kunst, ze zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een klamboe, een petroleum lamp en een en-suite toilet/douche. De traditionele Boabab gras hutten beschikken over twee eenpersoonsbedden van traditionele mopane en koeienhuiden welke écht comfortabel liggen, een klamboe en een petroleum lamp. De gras hutten hebben geen eigen badkamer en u zult gebruikt maken van gedeelde faciliteiten.

In de half open lounge met fauteuils en de bar heerst een gezellige sfeer, wel opvallend zijn de kroonluchters gemaakt van bierflesjes. Bij het hoofdgebouw bevinden zich tevens ook de dineerruimte, een terras, een kampvuurplaats en het zwembad.

De Central Kalahari is geen Big Five bestemming, de nadruk ligt vooral op de zoutpannen met soms eeuwen oude fossielen en hun fascinerende geologische oorsprong, avontuur en culturele tradities. Het gebied is verassend vogelrijk, en met name in het droge seizoen mei t/m oktober worden de pannen bezocht door olifant, kudu en andere kleine bewoners van de woestijn. Tijdens het regenseizoen november t/m april zijn de pannen geliefd vanwege de migratie van duizenden zebra’s en wildebeesten. De activiteiten die worden aangeboden omvatten een bushwalk met een sundowner drankje, een bezoek aan een traditioneel dorpje of Gweta Town waar u van het lokale bier en een traditionele lunch kunt genieten, Quad biking of game drives over de zoutpannen met een picknick (Nxai Pan/Ntwetwe Pan) en een bezoek aan de meerkatten. Tijdens deze leuke ontmoeting ziet u de meerkatten van dichtbij in hun natuurlijke omgeving, en het is niet ongewoon dat de meerkatten bij u of op u kunnen kruipen.

Meerdaagse migratie tochten en tochten door de zoutpannen zijn ook mogelijk; overdag trekt u door het vlakke dorre landschap met een quad bike, en u overnacht één of twee nachten op een matras in een slaapzak onder de prachtige sterrenhemel en kunt u genieten van een Afrikaanse braai. Tijdens een dergelijke trip brengt u een bezoek aan Baines Boababs en kunt u tijd doorbrengen met de meerkatten. De lodge biedt hiervoor een speciaal programma aan “Meerkat Mania” van 2 of 3 nachten.

Prijsindicatie op basis van twee personen / 2 nachten FB incl. activiteiten:
Januari t/m december € 500 - € 525 p.p. FB

Verlenging extra nacht B&B:
Januari t/m december € 75 - € 100 p.p.p.n. B&B

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, activiteiten dag 1: bushwalk en sundowner drankje, activiteiten dag 2: game drive Ntwetwe Pan en bezoek aan meerkatten, picknick lunch, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park fees. Optioneel: gebruik van Quad bikes Ntewetwe Pan meerprijs € 35 p.p.

Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana Planet Baobab Botswana

* Optionele programma’s:
1) Ntwetwe pan Expedition met Quad bikes - meerpijs € 35 p.p.

2) Ntwetwe pan overnight Expedition
Overnachting op matras onder de sterren, game drive Ntwetwe pan met bezoek meerkatten, braai diner , koffie & thee de volgende ochtend.

3) Ntwetwe pan overnight Expedition met Quad bikes
Overnachting op matras onder de sterren, Quad biking Ntwetwe pan met bezoek meerkatten, braai diner , koffie & thee de volgende ochtend.

4) Baobab special 2 nachten/3 dagen:
Dag 1 Bushwalk en sundowner drankje,diner, overnachting Bakalanga hut.
Dag 2 Ontbijt, game drive Nxai pan met bezoek aan Baines baobabs, picknick lunch,diner, overnachting Bakalanga hut Dag 3 Ontbijt in de lodge

5) Meerkat Mania 2 nachten/3 dagen:
Dag 1 Bushwalk en sundowner drankje,diner, overnachting Bakalanga hut.
Dag 2 Ontbijt, bezoek aan lokaal dorpje en cattle post, traditionele lunch, Quad biking Ntwetwe Pan, braai diner, overnachting onder de sterren op matras.
Dag 3 Thee & koffie, bezoek aan de meerkatten, ontbijt in de lodge.

6) Meerkat Mania 3 nachten/4 dagen:
Dag 1 Bush walk en sundowner drankje,diner, overnachting Bakalanga hut.
Dag 2 Ontbijt, Quad biking Ntwetwe Pan, braai diner, overnachting onder de sterren op matras.
Dag 3 thee & koffie, bezoek aan de meerkatten, ontbijt in de lodge, bezoek aan lokaal dorpje en cattle post, traditionele lunch, diner en overnachting in Bakalanga hut
Dag 4 Ontbijt in de lodge.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunCentral Kalahari - Tau Pan
Tau Pan Kalahari Tau Pan Kalahari Tau Pan Kalahari Tau Pan Kalahari Tau Pan Kalahari Tau Pan Kalahari
Tau Pan is gelegen te midden van de Central Kalahari op een heuvel waardoor het kamp uitziet op de nabijgelegen waterpoel die regelmatig bezocht wordt door allerlei wild. De 8 luxe open-fronted houten chalets zijn voorzien van grote schuifdeuren bekleed met muskietengaas en een houten veranda met relaxstoelen zodat u vanuit uw kamer zoveel mogelijk kunt genieten van de omgeving.

Iedere chalet beschikt over een smaakvolle inrichting, een en-suite toilet/badkamer met een buitendouche en een plafondventilator. Bijzonder is dat dit kamp uitsluitend gebruik maakt van zonne-energie maar ook dat al het water dat in het kamp wordt gebruikt, diep uit de zandbodem naar boven wordt gepompt. Een eigen rioolwaterzuiveringsinstallatie zorgt ervoor dat het gezuiverde water weer terug kan vloeien in de bodem van de Kalahari.

In de centrale lounge bevindt zich een kleine bibliotheek, een dineerruimte en een groot terras met een kampvuur dat een panoramisch uitzicht op de open vlakte biedt. Het houten terras leidt naar een klein zwembad met ligstoelen waar u op de heetste uurtjes verkoeling kunt zoeken, en een klein souvenir winkeltje.

Naast dag en avond game drives kan men ook deelnemen aan een informatieve bushwalk met een van de Bushman trackers. Avond game drives zijn in het national park niet toegestaan en ook mag er niet van de paden worden geweken. Tijdens de jaarlijkse regentijd van december tot ongeveer april trekken duizenden dieren naar de Kalahari pannen, grote kuddes zebra's en gnoes en diverse antilopen soorten, springbok en gemsbok kunt u veelal tegenkomen. Dit trekt op zijn beurt weer de nodige roofdieren aan zoals leeuw, cheeta en hyena. Tijdens deze periode maakt u de beste kans om een echt wildlife spektakel van dichtbij mee te maken.

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m december € 450 - € 475 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, alle (alcoholische) drankjes, laundry service, dag game drives in open 4WD, bushwalks, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMaun Area - Cresta Rileys Hotel
Rileys Hotel Rileys Hotel Rileys Hotel Rileys Hotel
Het Cresta Riley Hotel is gelegen in het centrum van Maun, op ongeveer 4 kilometer vanaf de luchthaven. Het is een eenvoudig doch comfortabel hotel en zeer geschikt voor een stop-over voordat u de delta intrekt. Het hotel beschikt over 51 kamers, onderverdeeld in 3 suites en 48 standaard kamers. Elke kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer, airconditioning, satelliet TV, telefoon en koffie & thee faciliteiten. Het hotel is voorzien een a lá carte restaurant, een bar, een zwembad met ligbedden, een cocktailbar en een kleine souvenirshop.
Prijsindicaties op basis van twee personen ± € 115,- B&B per kamer.p.n.

Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi MaunMaun Area - Royal Tree Lodge
Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge Royal Tree Lodge
De luxe Royal Tree Lodge is gelegen in een privé reservaat op de oever van de Thamalakane Rivier, op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Maun. Het is een fraaie accommodatie én locatie om uw safari mee te beginnen of als relaxte afsluiting van uw reis in Botswana. Het privé reservaat is ruim 200 hectare groot en u kunt er op eigen gelegenheid prima wandelen, regelmatig treft men hier allerlei wild aan zoals springbok, giraf, kudu, struisvogel, eland en zebra’s. En mocht u van paardrijden houden dan kunt u zich hier ook goed vermaken. Tezamen met een begeleider kunt u een ritje maken in het game reserve of langs de rivier.

De Royal Tree Lodge bestaat uit 7 op palen gebouwde Meru tenten, 2 honeymoon suites en een familie villa. Elke accommodatie is voorzien van een en-suite toilet/badkamer en is dusdanig gesitueerd dat de privacy gewaarborgd blijft. In het centrale deel van de lodge, op een verhoogd houten platform, vindt u de bar en een dineergelegenheid met buitenterras.

Naast wandelen via een gemarkeerde wandelroute en paardrijden biedt de lodge ook dagtrips naar de Okavango Delta, een volledige dag game drive naar Moremi of een scenic flight over de delta - met een klein vliegtuigje of een helikopter!

Prijsindicaties op basis van twee personen:
Januari t/m juni € 200 - € 225 p.p.p.n. B&B
Juli t/m oktober € 300 - € 325 p.p.p.n. B&B
November t/m december € 200 - € 225 p.p.p.n. B&B


Chobe Linyanti/Savuti Kalahari Kwando Okavango Delta Moremi Maun

De juiste accommodatie zal uw Afrika gevoel alleen maar versterken.
Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Wie is Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Aanbiedingen

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Zanzibar

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2017 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593